Gandalf_the_greek Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα, Θέλω να βάλω στο σπίτι θερμοπρόσοψη σε 2 μεριές και να κάνω θερμομόνωση και υγρομόνωση στην ταράτσα. Έχει κανείς άποψη από τιμές ανά τ.μ.; Να ξέρω τι να περιμένω στο περίπου πριν αρχίσω να ζητάω προσφορές. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
andreas1gr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Gandalf_the_greek είπε Καλησπέρα, Θέλω να βάλω στο σπίτι θερμοπρόσοψη σε 2 μεριές και να κάνω θερμομόνωση και υγρομόνωση στην ταράτσα. Έχει κανείς άποψη από τιμές ανά τ.μ.; Να ξέρω τι να περιμένω στο περίπου πριν αρχίσω να ζητάω προσφορές. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Εξαιρετικά γενικό και αόριστο ερώτημα που ποτέ κανένας δεν θα σου δώσει απάντηση... Ξεκίνα με πιο συγκεκριμένες ερωτήσεις... Τι μόνωση θέλεις...; Τι υλικά; Πόσο πάχος πχ της Εξηλασμενης πολυστερίνης θέλεις; Μελέτη θερμικών απωλειών έχεις; Οι "2 μεριές" θέλουν σκαλωσιές; Η ταράτσα σε τι κατάσταση είναι; Θέλει μπετόν ρύσεων; Και μπορώ να συνεχίζω να γράφω μέχρι αύριο...
Gandalf_the_greek Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 14 ώρες πριν, andreas1gr είπε Εξαιρετικά γενικό και αόριστο ερώτημα που ποτέ κανένας δεν θα σου δώσει απάντηση... Ξεκίνα με πιο συγκεκριμένες ερωτήσεις... Τι μόνωση θέλεις...; Τι υλικά; Πόσο πάχος πχ της Εξηλασμενης πολυστερίνης θέλεις; Μελέτη θερμικών απωλειών έχεις; Οι "2 μεριές" θέλουν σκαλωσιές; Η ταράτσα σε τι κατάσταση είναι; Θέλει μπετόν ρύσεων; Και μπορώ να συνεχίζω να γράφω μέχρι αύριο... Έχετε δίκιο. Το κτήριο είναι 7 μέτρα ύψος, άρα θέλει σκαλωσιές. Προτιμώ διογκωμένη πολυστερίνη 7εκ. Μελέτη έχει γίνει. Όσον αφορά στην ταράτσα έχει τοποθετηθεί ασφαλτόπανο εδώ και πολλά χρόνια αλλά θέλει αλλαγή και πρέπει να φτιαχτούν οι ρύσεις. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα