Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

'Ενα ακόμα πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι αναγνωρίζονται συγκεκριμένοι κωδικοί εμπόρου για τις συναλλαγές αυτές.

Π.χ. εγώ πλήρωσα με κάρτα κέντρο αποκατάστασης, όμως στον κωδικό εμπόρου που ζήτησα να μάθω από την τράπεζα δεν ανήκει στις κατηγορίες που αναγνωρίζονται. Τα ίδια και για απόδειξη από φωτογραφείο. Το κακό ότι δε μπορείς να γνωρίζεις εκ των προτέρων τον 4ψήφιο κωδικό του όποιου εμπόρου.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 3
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Χαζή ερώτηση αλλά μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Η συναλλαγή από το φωτογραφείο είχε κωδικό εμπορου 7122 (υπηρεσίες φωτογραφίας).παρόλα αυτά όμως δεν είναι στους κωδικούς εμπορου που αναγράφονται για την έκπτωση.Δεν είναι περίεργο?επίσης καμία τράπεζα δε διαχωρίζει τις συναλλαγές αυτές ώστε να της βλέπει ο πελάτης της,ενώ το Μάρτιο τις στέλνει ξεχωριστά στην ΑΑΔΕ.το ζήτησα από εθνικη που χρησιμοποιώ και μου είπαν δεν υπάρχει ως εργαλείο,να παίρνετε κάθε φορά να ζητάτε τον κωδικό εμπόρου 😂😂

• Like 1
Δημοσ.
Στις 6/11/2023 στις 7:47 ΜΜ, m3ltd0wn είπε

Ακριβώς! Και νομίζω κάπως επιμεριζεται σε 4 έτη...

Η φάση με την έκπτωση 40%, αφορούσε την υπηρεσία και ΟΧΙ τα υλικά αυτής, έτσι δεν είναι?

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Η φάση με την έκπτωση 40%, αφορούσε την υπηρεσία και ΟΧΙ τα υλικά αυτής, έτσι δεν είναι?

Ακριβώς. Η απόδειξη έγραψε υπηρεσία για να είμαστε καλυμμένοι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...