dimitris_dimos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, panostza είπε Τουλάχιστον όταν δεις ότι άλλαζε λάδια στο αυτοκίνητο της Leasing , τότε τα άλλαζε, τις εργασίες/ζημιές θα τις βρεις όλες στο βιβλίο σέρβις και γινόταν πάντα ότι γράφει. Αν το αυτοκίνητο σου αρέσει και η τιμή είναι καλή (γιατί οι leasing δεν πουλάνε τζάμπα ή κάτω της αξίας) τότε για εμένα καλύτερα από leasing παρά από άγνωστη μάντρα ή ιδιώτη. Γιατι ο ιδιώτης παραποιεί το book service; Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από dimitris_dimos
jimakos00 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Το σίγουρο είναι ότι τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα δεν τα προσέχουν καθόλου οι οδηγοί, ιδιαίτερα τα εταιρικά. Ποιο πιθανό να σου βγει ζημιά σε ενοικιαζόμενο παρά από ιδιώτη. Και δεν μιλάμε για κάποια αστοχία υλικού που μπορεί να συμβεί οπουδήποτε αλλά για κακομεταχείριση. πχ δίσκο-πλατώ, αναρτήσεις, φρένα, τριξίματα από λακκούβες, μηχανή...
Nabuko Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, pananton είπε εύκολα ξανά αγόραζα από leaseplan. βασικά της συζύγου από εκεί κοιτάμε αλλά δεν έχουν πολλά μικρα πόλης… Ανέβασαν και άλλα αυτοκίνητα σήμερα, μεταξύ άλλων ένα fiesta και ένα C1 https://usedcars.leaseplan.com/el-gr/autokinita?srule=publish-new-to-old&start=0&sz=24 2
MontzOlee Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Επανέρχομαι στο θέμα μετά από επίσκεψη στη Leaseplan να πω τις απόψεις μου αλλα δυστυχώς το αμάξι άργησα και το έχασα. Φαινεται σοβαρή εταιρία με τα service να γίνονται στην αντιπροσωπεία και γενικά τα αμάξια να είναι προσεγμένα, καθαρά πραγμα το οποίο σίγουρα δεν το συναντάς σε όλες τις μάντρες. Ρωτησα κ φίλους - γνωστούς που ήξερα ότι η εταιρία τους έχει leasing κ γενικά τους διέπουν ποινικές ρήτρες ειδικά ως προς το αμάξωμα γι αυτό 9/10 είναι σε καλή κατάσταση διαφορετικά έχει οικονομικές ποινές. Οι δε υπάλληλοι διαβασμένοι , δεν περιμένουν να κοιτάξουν τι έκδοση είναι το αμάξι ή να σου πουν κάτι που δεν ισχύει στο εξοπλιστικό κομμάτι , στους κινητήρες κτλ. Σίγουρα δεν είναι τεχνικοί όποτε μιλάμε καθαρά για το τι βλέπει το μάτι. Σε γνωστούς μαντράδες που έχω παει είτε δεν είχαν την εμπειρία είτε δεν ασχολήθηκαν με μένα.. Ωστόσο η όλη εμπειρία με έκανε να καταλάβω ότι υπάρχουν 2 κατηγορίες αμαξιών ,τουλάχιστον. Τι εννοώ : αν θες μικρό ή κάποιο μοντέλο ευρείας παραγωγής που η Χ leaseplan έχει παραγγείλει 10.000 αμάξια ίσως να μην είναι καλή επιλογή και να είναι πιο ορθή ή επιλογή του ιδιώτη. Πχ κοιτούσα ένα Yaris για την γυναίκα και στα μικρά μοντέλα γενικά έχουν κάτι εκδόσεις business κτλ , κοινώς τεχνολογικά παρωχημένα ΙΧ. ε αυτά τα οχήματα θεωρώ πως είναι πωλητών από τις εταιρίες κ θα τους έχουν πιει το αίμα τα 10-15-20 διαφορετικά χέρια που θα τα έχουν οδηγήσει. αυτη την κατηγορία θα κοιτάξω να την αποφύγω λοιπόν κ αν πάρω κάτι μικρό θα είναι από ιδιώτη με Πιο πλούσια έκδοση. Αν όμως πας για το κάτι παραπάνω σε όχημα πιστεύω ότι αξίζει. Το όχημα πχ που έχασα ήταν ένα diesel VW Tiguan Diesel R line. Θεωρώ πως τέτοιου τύπου αμάξια (BMW SUV , Mercedes κτλ) που η εταιρία δεν έχει παραγγείλει κατά εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες είναι πιο σωστά αμάξια και από το εργοστάσιο αλλα και από τον 1 ιδιοκτήτη που θα το είχε και πλήρωνε 400-500-600€ μίσθωμα/μηνα κ θεωρητικά θα το πρόσεχε.. Προσωπικη άποψη όλα τα παραπάνω..
bill999r Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 46 λεπτά πριν, MontzOlee είπε τον 1 ιδιοκτήτη που θα το είχε και πλήρωνε 400-500-600€ μίσθωμα/μηνα κ θεωρητικά θα το πρόσεχε. Εγώ πάντως θεωρώ ότι είναι θέμα ατόμου... Μπορεί όντως να ήταν ένας συντηρητικός οδηγός που το πρόσεχε ή γενικά το μεταχειριζόταν κανονικά... Μπορεί όμως να ήταν και κανένας που του έπινε το αίμα χωρίς να τον νοιάζει γτ έτσι κ αλλιώς μετά από 2-4 χρόνια θα το δώσει πίσω κ θα πάρει το επόμενο μοντέλο. Αυτό με τις ρήτρες που αναφέρεις δεν το ήξερα καθόλου, και δεν ξέρω ακριβώς τι αφορά. Δηλαδή ποιος ακριβώς είναι οι ρήτρες και σε ποιο τομέα; Για παράδειγμα αν το τρακάρεις; 2
Parolos4 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 18 ώρες πριν, MontzOlee είπε Ωστόσο η όλη εμπειρία με έκανε να καταλάβω ότι υπάρχουν 2 κατηγορίες αμαξιών ,τουλάχιστον. Είχε επιπλέον αυτοκίνητα ή μόνο αυτά που έχουν ανεβάσει στο σάιτ τους?
pananton Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Στις 10/11/2023 στις 9:58 ΜΜ, MontzOlee είπε Επανέρχομαι στο θέμα μετά από επίσκεψη στη Leaseplan να πω τις απόψεις μου αλλα δυστυχώς το αμάξι άργησα και το έχασα. Φαινεται σοβαρή εταιρία με τα service να γίνονται στην αντιπροσωπεία και γενικά τα αμάξια να είναι προσεγμένα, καθαρά πραγμα το οποίο σίγουρα δεν το συναντάς σε όλες τις μάντρες. Ρωτησα κ φίλους - γνωστούς που ήξερα ότι η εταιρία τους έχει leasing κ γενικά τους διέπουν ποινικές ρήτρες ειδικά ως προς το αμάξωμα γι αυτό 9/10 είναι σε καλή κατάσταση διαφορετικά έχει οικονομικές ποινές. Οι δε υπάλληλοι διαβασμένοι , δεν περιμένουν να κοιτάξουν τι έκδοση είναι το αμάξι ή να σου πουν κάτι που δεν ισχύει στο εξοπλιστικό κομμάτι , στους κινητήρες κτλ. Σίγουρα δεν είναι τεχνικοί όποτε μιλάμε καθαρά για το τι βλέπει το μάτι. Σε γνωστούς μαντράδες που έχω παει είτε δεν είχαν την εμπειρία είτε δεν ασχολήθηκαν με μένα.. Ωστόσο η όλη εμπειρία με έκανε να καταλάβω ότι υπάρχουν 2 κατηγορίες αμαξιών ,τουλάχιστον. Τι εννοώ : αν θες μικρό ή κάποιο μοντέλο ευρείας παραγωγής που η Χ leaseplan έχει παραγγείλει 10.000 αμάξια ίσως να μην είναι καλή επιλογή και να είναι πιο ορθή ή επιλογή του ιδιώτη. Πχ κοιτούσα ένα Yaris για την γυναίκα και στα μικρά μοντέλα γενικά έχουν κάτι εκδόσεις business κτλ , κοινώς τεχνολογικά παρωχημένα ΙΧ. ε αυτά τα οχήματα θεωρώ πως είναι πωλητών από τις εταιρίες κ θα τους έχουν πιει το αίμα τα 10-15-20 διαφορετικά χέρια που θα τα έχουν οδηγήσει. αυτη την κατηγορία θα κοιτάξω να την αποφύγω λοιπόν κ αν πάρω κάτι μικρό θα είναι από ιδιώτη με Πιο πλούσια έκδοση. Αν όμως πας για το κάτι παραπάνω σε όχημα πιστεύω ότι αξίζει. Το όχημα πχ που έχασα ήταν ένα diesel VW Tiguan Diesel R line. Θεωρώ πως τέτοιου τύπου αμάξια (BMW SUV , Mercedes κτλ) που η εταιρία δεν έχει παραγγείλει κατά εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες είναι πιο σωστά αμάξια και από το εργοστάσιο αλλα και από τον 1 ιδιοκτήτη που θα το είχε και πλήρωνε 400-500-600€ μίσθωμα/μηνα κ θεωρητικά θα το πρόσεχε.. Προσωπικη άποψη όλα τα παραπάνω.. συγκλίνω στις απόψεις σου εκτός από το ότι των πωλητών θα έχουν αλλάξει 15 χέρια. ένας οδηγός ανά όχημα είναι κανονικά. όμως πιστεύω πως είναι στο άτομο αν θα το προσέχουν ή όχι αλλά και πάλι ότι γίνει το χρεώνονται σαν “ποινή”. στην τελική αυτό που γνωρίζω είναι πως η ίδια η leasplan στα μεταχειρισμένα εμπορεύεται μόνο τα καλοδιατηρημένα. τα υπόλοιπα τα διοχετεύει σε τρίτους μέσω πλειστηριασμών. 1
andreaspA Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Στις 7/11/2023 στις 4:24 ΜΜ, StephenStrange είπε Ωραία διαφήμιση της Leaseplan και μάλιστα τζάμπα..😏 Δεν ειναι διαφημιση να λες την αληθεια. Και εγω απο leaseplan αγορασα. Μεχρι και excel εχω με τι εργασιες εγιναν και ποτε. 2
kage Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) οι μαντραδες εχουν σοβαρο προβλημα να φερουν σαπια(καλα χρηματα) μετα απο μεμο κ κτεο..οποτε ψωνιζουν κυριως leasing γ αυτο οι τιμες ειναι υψηλες κ δεν εχουν πλεον πολλα αυτοκ.διαθεσιμα στον χωρο τους.. copart/bca κανουν δημοπρασιες μονο για μαντραδες..το ελληνικο site δημοπρασιων δεν το ξερω αλλα ισχυει 100%...οποιος το ξερει ας μ το στειλει τα σερβις συνηθως ειναι ψηφιακα κ υπαρχουν με vin ακομη κ τσαμπα ,με vin βρισκεις κ τον εργοστασιακο εξοπλισμο....carcheck για ελεγχο αυτοκ.+κμ κ προχωρατε.. Spoiler Μετά από καμιά 15αρια τηλ σε κάθε αντ.πεια + car gr βρισκεις το μοντέλο π θες ετοιμοπαραδοτο... λίγη ευελιξία ως προς την έκδοση να έχεις κ βρισκεις. δεν έχει κανένα νόημα να περιμένεις ένα χρόνο γ αμάξι, π τον επόμενο χρόνο παίζει να γίνει κ face-lift κ να χει χάσει εξτρα αξία... Πήρα γ vitara,juke(ειχε κ με την 4κ εκπτωση),yaris Αττική κ κοντινούς νόμους κ βρεθηκαν για ολα .. Μην δώσετε σημασία σε πωλητές π θα σας πουν μην ψάχνεις αλλού... Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2023 από kage 2
jimakos00 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Στις 10/11/2023 στις 10:48 ΜΜ, bill999r είπε Δηλαδή ποιος ακριβώς είναι οι ρήτρες και σε ποιο τομέα; Για παράδειγμα αν το τρακάρεις; παπαριές. Κοιτάζουν άμα έχει κανένα εξωτερικό χτύπημα, αν έχεις χαλάσει τίποτα εσωτερικά και στα χρεώνουν. Άμα εσύ οδηγείς σε χωματόδρομο, σε λακούβες και το έχεις σακατέψει ούτε καν θα φαίνεται και ούτε καν θα ασχοληθούν. Μακριά από ενοικιαζόμενα. Κανένας δεν τα προσέχει. 2
a_f_a Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Μεταχειρισμένο μόνο από αντιπροσωπεία ή από εταιρείες μεγάλες όπως αυτή που αναφέρεις και άλλες. ΠΟΤΕ απο ιδιώτη και από εμπόρους. Αγόρασε η αδερφή μου Α1 ετιαρικό από Καρέντα, άψογο. Οτι χρήματα θα "κερδίσεις" από αγορά απο ιδιώτη, πιο πιθανό να τα πληρώσεις σε ψυχολόγο και δικηγόρους. 1
sphinxgr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Στις 10/11/2023 στις 10:48 ΜΜ, bill999r είπε Δηλαδή ποιος ακριβώς είναι οι ρήτρες και σε ποιο τομέα; Για παράδειγμα αν το τρακάρεις; ¨οπως τα είπε ο ένας φίλος πιο πάνω. Οταν λήξει η σύμβαση παραδίδεις το αμάξι και κάνουν ένα γρήγορο έλεγχο γυρω γυρω. Κάθε χτύπημα το περνάνε στη μεικτή ασφάλεια κ εσύ πληρώνεις την απαλλαγή. Αν έχει πολλά χτυπήματα, κάνει 3 αιτήσεις στην ασφαλιστική, πληρώνει 3 απαλλαγές και το φτιάχνει εκ νέου απ έξω ένα φαναρτζίδικο. Οπότε πληρωνει αυτος που το είχε 1000€ και τελείωσε. Αυτά που φαίνονται κ έχουν ελεγχθεί είναι το λιγότερο.Αυτά που δεν φαίνονται κ δεν ελέγχονται είναι το θέμα. Τα μηχανικά δηλαδή κ οι συντηρήσεις. Εκεί βγαίνουν τα υψηλά κόστη 2
pananton Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) όσοι λέτε ποτέ από ιδιώτη να πω πως υπάρχουν ιδιώτες και ιδιώτες. όταν πούλαγα εγώ το δικό μου το είχα σε average τιμή πώλησης με δεκτό κάθε έλεγχο οπουδήποτε εντός νόμου Αττικής. όταν όμως βρήκα αυτό που ήθελα το πούλησα σε έμπορο (-1k) και η τιμή ως δια μαγείας ανέβηκε 2k (από την δική μου τιμή πώλησης). και μην μου πείτε πως ο έμπορος θα δεχόταν έλεγχο οπουδήποτε στην Αττική. αντε σε κανένα συνεργείο κοντά του. για εμένα ο έμπορος αξίζει μόνο αν πας με δόσεις . Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2023 από pananton 1
vagos789 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Εχει σημασια τι ειδους εγγυηση σου προσφερουν,ενα ηλεκτρονικο εξαρτημα μπορει να ειναι πανακριβο οποτε αν εξαιρειται,δεν ειναι τοσο θελκτικη.Σε καθε περιπτωση πρεπει να την εχεις γραπτα και αναλυτικη.Υποθετω οτι παιζουν με πιθανοτητες,υπολογιζουν οτι ενα αυτοκινητο Χ ετων με τοσα χλμ κατα κανονα δεν θα βγαλει τιποτα στον κινητηρα σε ενα χρονο 1
MontzOlee Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Στις 10/11/2023 στις 10:48 ΜΜ, bill999r είπε Εγώ πάντως θεωρώ ότι είναι θέμα ατόμου... Μπορεί όντως να ήταν ένας συντηρητικός οδηγός που το πρόσεχε ή γενικά το μεταχειριζόταν κανονικά... Μπορεί όμως να ήταν και κανένας που του έπινε το αίμα χωρίς να τον νοιάζει γτ έτσι κ αλλιώς μετά από 2-4 χρόνια θα το δώσει πίσω κ θα πάρει το επόμενο μοντέλο. Αυτό με τις ρήτρες που αναφέρεις δεν το ήξερα καθόλου, και δεν ξέρω ακριβώς τι αφορά. Δηλαδή ποιος ακριβώς είναι οι ρήτρες και σε ποιο τομέα; Για παράδειγμα αν το τρακάρεις; Καλά δεν αντιλέγω , 100% είναι θέμα ατόμου. Το ίδιο ισχύει βέβαια σε όλες τις περιπτώσεις του μτχ ΙΧ είτε είναι από εταιρία leasing είτε από ιδιώτη ή μαντρά. Σχετικα με τις ρήτρες, οι εταιρίες χρεώνουν υπέρογκα ποσά πχ για ένα κακομεταχειριζόμενο εσωτερικό. Σου λέει εμείς αναλαμβάνουμε το εξωτερικό κομμάτι με μια απαλλαγή 300€ αλλα στο εσωτερικό είσαι ο κύριος υπαίτιος ότι πάθει. Και ότι αλλάζεται μπαινει γνήσιο ανταλλακτικό γιατί βάση ετών είναι must να γίνει με original και όχι ιμιτασιόν. Στις 11/11/2023 στις 4:21 ΜΜ, Parolos4 είπε Είχε επιπλέον αυτοκίνητα ή μόνο αυτά που έχουν ανεβάσει στο σάιτ τους? Δεν κοίταξα να σου πω την αλήθεια αλλα γενικά ανανεώνουν συχνά το site τους. Εγώ πήγα είδα 2-3 ΙΧ που είχα δει από το Ίντερνετ. Τωρα αν αυτοί τα "καλά" τους τα ανεβάζουν ετεροχρονισμένα μηπως τα πάρει κάποιος γνωστός τους, δεν το γνωρίζω . Στις 11/11/2023 στις 10:27 ΜΜ, pananton είπε συγκλίνω στις απόψεις σου εκτός από το ότι των πωλητών θα έχουν αλλάξει 15 χέρια. ένας οδηγός ανά όχημα είναι κανονικά. όμως πιστεύω πως είναι στο άτομο αν θα το προσέχουν ή όχι αλλά και πάλι ότι γίνει το χρεώνονται σαν “ποινή”. στην τελική αυτό που γνωρίζω είναι πως η ίδια η leasplan στα μεταχειρισμένα εμπορεύεται μόνο τα καλοδιατηρημένα. τα υπόλοιπα τα διοχετεύει σε τρίτους μέσω πλειστηριασμών. Ισχύει όπως το λες αλλα είναι διαφορετικό τι γράφει το συμβόλαιο με το τι γίνεται στην πραγματικότητα. ΠΧ εταιρία που πλησιάζει τα 12.000Κ ετήσια χιλιόμετρα το αφήνει στην άκρη κ οι πωλητές παίρνουν άλλο όχημα που έχει ακόμα χιλιόμετρα να κάνει.. Στις 11/11/2023 στις 11:37 ΜΜ, kage είπε οι μαντραδες εχουν σοβαρο προβλημα να φερουν σαπια(καλα χρηματα) μετα απο μεμο κ κτεο..οποτε ψωνιζουν κυριως leasing γ αυτο οι τιμες ειναι υψηλες κ δεν εχουν πλεον πολλα αυτοκ.διαθεσιμα στον χωρο τους.. copart/bca κανουν δημοπρασιες μονο για μαντραδες..το ελληνικο site δημοπρασιων δεν το ξερω αλλα ισχυει 100%...οποιος το ξερει ας μ το στειλει τα σερβις συνηθως ειναι ψηφιακα κ υπαρχουν με vin ακομη κ τσαμπα ,με vin βρισκεις κ τον εργοστασιακο εξοπλισμο....carcheck για ελεγχο αυτοκ.+κμ κ προχωρατε.. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Μετά από καμιά 15αρια τηλ σε κάθε αντ.πεια + car gr βρισκεις το μοντέλο π θες ετοιμοπαραδοτο... λίγη ευελιξία ως προς την έκδοση να έχεις κ βρισκεις. δεν έχει κανένα νόημα να περιμένεις ένα χρόνο γ αμάξι, π τον επόμενο χρόνο παίζει να γίνει κ face-lift κ να χει χάσει εξτρα αξία... Πήρα γ vitara,juke(ειχε κ με την 4κ εκπτωση),yaris Αττική κ κοντινούς νόμους κ βρεθηκαν για ολα .. Μην δώσετε σημασία σε πωλητές π θα σας πουν μην ψάχνεις αλλού... Ωραίες πληροφορίες , ευχαριστούμε Στις 12/11/2023 στις 10:26 ΠΜ, jimakos00 είπε παπαριές. Κοιτάζουν άμα έχει κανένα εξωτερικό χτύπημα, αν έχεις χαλάσει τίποτα εσωτερικά και στα χρεώνουν. Άμα εσύ οδηγείς σε χωματόδρομο, σε λακούβες και το έχεις σακατέψει ούτε καν θα φαίνεται και ούτε καν θα ασχοληθούν. Μακριά από ενοικιαζόμενα. Κανένας δεν τα προσέχει. Γιατί στον ιδιώτη έχουμε επιλογή να ξέρουμε αν πήγε χωματόδρομο και του ήπιε το αίμα; Στις 13/11/2023 στις 1:53 ΜΜ, vagos789 είπε Εχει σημασια τι ειδους εγγυηση σου προσφερουν,ενα ηλεκτρονικο εξαρτημα μπορει να ειναι πανακριβο οποτε αν εξαιρειται,δεν ειναι τοσο θελκτικη.Σε καθε περιπτωση πρεπει να την εχεις γραπτα και αναλυτικη.Υποθετω οτι παιζουν με πιθανοτητες,υπολογιζουν οτι ενα αυτοκινητο Χ ετων με τοσα χλμ κατα κανονα δεν θα βγαλει τιποτα στον κινητηρα σε ενα χρονο Κοίταξε πως το βλέπω εγώ. Η VW η Audi και πολλές ακόμα έχουν ρίξει τις εγγυήσεις στα πατώματα. Το να πάρεις ένα όχημα με την ζελατίνα και να σου δίνουν 3 χρόνια εγγυηση είναι κοροϊδία. Αν το σκεφτείς ορθολογικά πιο τίμια εγγυηση δίνει η Leaseplan για 1 ετος , η οποία είναι σε όχημα 3-4ετιας με κάποια χιλιόμετρα ήδη όποτε όντως κάτι μπορεί να προκύψει. Στο τηλέφωνο κ από κοντά μου είπε σε ΟΛΑ τα μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη. Βέβαια άμα δεν το πάρεις γραπτώς και αναλυτικά όπως λες δεν παίρνω κ όρκο , αν ισχύει για μένα αποτελεί έξτρα λόγος να πάρω κάτι τέτοιο παρά από ιδιώτη κ ας φάω καπέλο 1-1.5Κ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα