Tablet Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dhm21911 είπε Καλως όρισες στο 2023 . Δεν θα μπω στην διαδικασία να σου εξηγήσω γιατί προφανως η δεν έχεις παιδιά η απλά δεν καταλαβαίνεις. Παιδια δεν εχω, αλλα βλεπω πως μεγαλωνουν οι δικοι μου κοντινοι τα παιδια τους με περιορισμενη και ελεγχομενη εκθεση σε internet. Aπο την αλλη βλεπω και γονεις να θεωρουν οτι χωρις youtube δεν βγαινει.. Αμα δεν βγαινει χωρις youtube μαλλον κατι παει λαθος και αμα δεν υπαρχει χρονος για παιδια τοτε ας μην κανουμε παιδια απαραίτητα.. Λεμε τωρα.. 5 ώρες πριν, Krusty είπε ...raspberry pie, μπορεί να κάνει DNS blocking σε όλο σου το τοπικό δύκτιο. τελειο ακουγεται αυτο αλλα δεν εχω ιδεα πως να το στησω.. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από Tablet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aypnia Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, 1853th είπε @aypnia αγαπητέ το σχόλιο μου ήταν καθαρά με χιουμοριστική διάθεση. Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Ναι, βάλατε γελάκι και δεν το παρατήρησα. Πάντως καλό είναι να μην τα μπερδεύουμε ούτε για πλάκα, η πειρατική tv είναι ήδη με την υπάρχουσα νομοθεσία κακούργημα για τους "πάροχους" των servers γιατί βγάζουν ένα σκασμό λεφτά, υπάρχει οικονομική συναλλαγή. Το adblocking είναι άλλο πράγμα, δεν υπάρχει καμία οικονομική συναλλαγή, οι developers του ublock origin δεν δέχονται ούτε καν donations. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από aypnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhm21911 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, Tablet είπε Παιδια δεν εχω, αλλα βλεπω πως μεγαλωνουν οι δικοι μου κοντινοι τα παιδια τους με περιορισμενη και ελεγχομενη εκθεση σε internet. Aπο την αλλη βλεπω και γονεις να θεωρουν οτι χωρις youtube δεν βγαινει.. Αμα δεν βγαινει χωρις youtube μαλλον κατι παει λαθος και αμα δεν υπαρχει χρονος για παιδια τοτε ας μην κανουμε παιδια απαραίτητα.. Λεμε τωρα.. τελειο ακουγεται αυτο αλλα δεν εχω ιδεα πως να το στησω.. Αρχικά επειδή πριν είπες κάτι τύπου "είστε τέτοιοι γονείς" να σου πω ότι δεν μπορείς εσύ να ξέρεις αν κάποιος αφήνει το παιδί του να βλέπει 10 ώρες τη μέρα η 1 ώρα τη μέρα σαν επιβράβευση. Από κει και έπειτα όταν ένα παιδάκι κλαίει σπαραζει για να δει πεπα η μπλιουι η ότι άλλο θέλει να δει σόρρυ αλλά δεν έχεις και πολλές επιλογές. Όταν πηγαίνει σε ένα σπίτι και έχουν Disney και σου κλαίει λέγοντας μαμά μπαμπά αυτοί γιατί έχουν και εμείς δεν έχουμε; ΟΛΑ τα παιδιά πλέον ασχολούνται με κινητά και ταμπλετ αλλά περισσότερο αλλά λιγότερο. Αυτό εννοούσα όταν έλεγα ότι στο επιβάλουν με τον ένα η με τον άλλο τρόπο. Και εγώ όταν ήμουν απέξω τα ίδια με σένα έλεγα αλλά ουσιαστικά είναι κάτι που δεν μπορείς εσύ ο ίδιος να το ελέγξεις 100% . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, dewn735 είπε ... Το γεγονός ότι τους δίνουν κινητό για να μην ζαλίζουν εσένα που τρως ήσυχος, το σκέφτηκες καθόλου; χαχαχαχα βασικα οχι αλλα τωρα οπως το θετεις, εχεις δίκιο!!! 24 λεπτά πριν, dhm21911 είπε Αρχικά επειδή πριν είπες κάτι τύπου "είστε τέτοιοι γονείς" να σου πω ότι δεν μπορείς εσύ να ξέρεις αν κάποιος αφήνει το παιδί του να βλέπει 10 ώρες τη μέρα η 1 ώρα τη μέρα σαν επιβράβευση. Από κει και έπειτα όταν ένα παιδάκι κλαίει σπαραζει για να δει πεπα η μπλιουι η ότι άλλο θέλει να δει σόρρυ αλλά δεν έχεις και πολλές επιλογές. Όταν πηγαίνει σε ένα σπίτι και έχουν Disney και σου κλαίει λέγοντας μαμά μπαμπά αυτοί γιατί έχουν και εμείς δεν έχουμε; ΟΛΑ τα παιδιά πλέον ασχολούνται με κινητά και ταμπλετ αλλά περισσότερο αλλά λιγότερο. Αυτό εννοούσα όταν έλεγα ότι στο επιβάλουν με τον ένα η με τον άλλο τρόπο. Και εγώ όταν ήμουν απέξω τα ίδια με σένα έλεγα αλλά ουσιαστικά είναι κάτι που δεν μπορείς εσύ ο ίδιος να το ελέγξεις 100% . Συγνωμη και παλι διαφωνω, δηλαδη τι παει να πει μπαμπα θελω disney plus επειδη εχει και ο νικολας, και αν ο νικολας θελει ναρκωτικα πρεπει να θελουμε και εμεις δηλαδη ;; Και εμεις περασαμε ηλικιες που οι φιλοι μας ειχανε κινητα και εμεις θελαμε αλλα δεν ετρεχε κανας πατερας day one να μας παρει. Υπηρχαν επιχειρηματα ορθα και με ορια.. Και ετσι μεγαλωσαμε και ουτε μας ελειψε κατι.. Δηλαδη μπορει να μην μας επερνε κινητο αλλα πηγαιναμε για go cart την κυριακη ή για μπασκετ πχ.. Θελω να πω υπαρχουν ενναλακτικες παντα ουτως η αλλως το παιδι βλεπει ολη την μερα το μπαμπα και τη μαμα στο κινητο προφανως και θα ζητησει.. Αν ομως μπαινοτας σπιτι ΔΕΝ πιανουμε κινητα κλπ μηπως τοτε ειναι καλυτερα;; Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από Tablet 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhm21911 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, Tablet είπε χαχαχαχα βασικα οχι αλλα τωρα οπως το θετεις, εχεις δίκιο!!! Συγνωμη και παλι διαφωνω, δηλαδη τι παει να πει μπαμπα θελω disney plus επειδη εχει και ο νικολας, και αν ο νικολας θελει ναρκωτικα πρεπει να θελουμε και εμεις δηλαδη ;; Και εμεις περασαμε ηλικιες που οι φιλοι μας ειχανε κινητα και εμεις θελαμε αλλα δεν ετρεχε κανας πατερας day one να μας παρει. Υπηρχαν επιχειρηματα ορθα και με ορια.. Και ετσι μεγαλωσαμε και ουτε μας ελειψε κατι.. Δηλαδη μπορει να μην μας επερνε κινητο αλλα πηγαιναμε για go cart την κυριακη ή για μπασκετ πχ.. Θελω να πω υπαρχουν ενναλακτικες παντα ουτως η αλλως το παιδι βλεπει ολη την μερα το μπαμπα και τη μαμα στο κινητο προφανως και θα ζητησει.. Αν ομως μπαινοτας σπιτι ΔΕΝ πιανουμε κινητα κλπ μηπως τοτε ειναι καλυτερα;; Έχουν αλλάξει οι εποχές φίλε μου κράτα μικρό καλάθι σε όσα λες . Θα σου πω το πιο απλό παράδειγμα. Τα παιδάκια πάνε σχόλιο ντυμένα λες και βγήκαν από περιοδικό με Timberland παπούτσια και Nike Adidas κτλπ , σε αντίθεση με εμάς που πηγαίναμε με no name απτή λαϊκή και κανέναν συνδιασμό. Αυτό και κλείνω γιατί είμαστε εντελώς off topic. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, mants118 είπε https://www.raspberrypi.com/tutorials/running-pi-hole-on-a-raspberry-pi/ δεν πιάνει το pihole τις διαφημίσεις στο YT , εκτός αν πολύ πρόσφατα άλλαξε κάτι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jcnstd100 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, dewn735 είπε Οι θεριακλήδες που ψάχνονται με τα adblockers, λες να μασήσουν και να μην αλλάξουν και browser; Το μόνο που ζητάει η Google από τους χρήστες των υπηρεσιών της είναι συμμόρφωση προς τας υποδείξεις. Αν δεν αποδέχεσαι τους όρους και τις προϋποθέσεις ο λογαριασμός σου τερματίζεται. Για τα λεφτά το κάνουν οι μεγάλες πολυεθνικές, καθαρές κουβέντες μεταξύ μας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EnergosPolitis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Όσο μας πολεμάει το γιουτιουμπ άλλο τόσο θα το πολεμάμε κι εμείς 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 7/11/2023 στις 3:40 ΜΜ, Tablet είπε τελειο ακουγεται αυτο αλλα δεν εχω ιδεα πως να το στησω.. Οντως όπως το ανέφερε και ο korakios, είναι αδύνατον και λόγω κρυπτογράφησης να κανει αυτήν την δουλεια το pinole, οποτε εκανα λάθος όπως και ένας προηγούμενος χρήστης που το ανέφερε για αυτό το πρόβλημα. Ευτυχώς που δεν μπήκες στον κόπο να το κάνεις δηλαδή εξαιτίας μου! https://discourse.pi-hole.net/t/youtube-ads-getting-through-pihole-any-advances-in-100-blocking-without-also-blocking-youtube-videos/60951/11 Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2023 από Krusty 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
santahugo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 17 ώρες πριν, enterhere είπε Πως περνας το κλειδί που αγοράζεις από το Windows central; Πρέπει να δημιουργήσεις λογαριασμό στο site του adguard και μετά να περάσεις το κλειδί στην αντίστοιχη εφαρμογή, πχ σε windows, android κλπ; Μπορείς κ μ λογαριασμό κ χωριςΑΛΛΑ Κανε καλυτερα λογαριασμο και περνα εκει το σίριαλ γιατί νομίζω έτσι μπορείς να διαχειριστείς το σίριαλ πχ εωμβαλες ανδροιδ αλλα τωφα πια δεν το θες=το σβηνεις=να μια νέα ελεύθερη θέση να ενεργοποιήσεις....εγω είχα πάρει οικογενειακό και το πέρασα σε όλες τις συσκευές μου και τώρα για να αφαιρέσω μια παλιά που δεν θέλω πρέπει να στηλω μηνυμα στην υποστιριξη τους....ισως με βοηθήσουν ισως οχι.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 19 ώρες πριν, bananasplit είπε πως το έχεις πάρει με 16 δολάρια; από ποια χώρα; γιατί εμένα μου βγάζει κάτι σε 150 ευρώ κάτι.. γιατί να δώσεις πεταμένα λεφτά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, korakios είπε γιατί να δώσεις πεταμένα λεφτά ? Δεν είναι μόνο για τις διαφημίσεις στο youtube. Το έβαλα σε android tv και ησύχασα με τα παράθυρα που πετάγονταν στον browser, καθώς και με τις διαφημίσεις μέσα στις σελίδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, enterhere είπε Το έβαλα σε android tv α, οκ, δεν ήξερα οτι ήταν για android tv , εκεί δεν ξέρω τι παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kon_tiki Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 δεν το θέλω για android tv εγώ. το θέλω όμως για android κινητό, για mi box, και για windows, που υπάρχουν ακόμα και τελείως χαζά πράγματα που πετάει διαφημίσεις. ξέρω, γκρινιάζω. αλλά θέλω να μη βλέπω διαφήμιση ΟΥΤΕ σε εφαρμογή. έβαλα το blokada πρόσφατα. Καλά δουλεύει, αλλά αυτό το cosmetics, κάνει μια διαφορά όσο να ναι. δηλαδή φορτώνουν οι διαφημίσεις και απλά δείχνει κενά πλαίσια. ακόμα χειρότερα, (και αυτό δεν ξέρω πως να το λύσω) μπαίνεις σε ένα site. πχ newsit, για τις ειδήσεις. (Ενδεικτική σελίδα αυτή ) ΟΛΑ τα βίντεο, σου λένε έχεις ad blocker. απενεργοποίησε για να δεις. αν όμως απενεργοποιήσεις, η σελίδα γεμίζει διαφημίσεις. στο laptop που απλά έχει origin στο browser, τα κόβει κανονικά, χωρίς θέματα. γι αυτό θέλω κάποιον που να έχει δοκιμάσει και το adguard στο κινητό, να δούμε αν το βλέπει ή όχι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Εμενα ενω μια δουλευε το ublock origin σημερα μου πεταγε μηνυμα μεσα στο video οτι εχω adblock... Περασα αυτο το script εκλεισα το ublock μονο στο youtube και τωρα παιζει χωρις διαφημισεις και χωρις να μου πεταει μηνυματα. Απο οτι καταλαβαινω τωρα αυτο θα γινεται θα ψαχνουμε τροπο να παρακαμψουμε τις διαφημισεις καθε φορα που θα βρισκουν αλλον τροπο να μην δουλευουν τα adblock.. https://github.com/TheRealJoelmatic/RemoveAdblockThing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα