Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, GeorgM2003 είπε

Η απάντηση είναι adblocker ultimate είτε σε chrome είτε σε edge. Είναι με ένα μπλε φόντο και έναν σκατζόχοιρο.

To έχω βάλει εδώ και χρόνια και δεν βλέπω διαφημίσεις ποτέ.
Ούτε στο yt είδα κάτι μέχρι τώρα.....

-

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, santahugo είπε

Adguard pro

Με 16 δολλαρια ισοβιο οικογενειακο (χ5) πακετο

πως το έχεις πάρει με 16 δολάρια; από ποια χώρα; γιατί εμένα μου βγάζει κάτι σε 150 ευρώ κάτι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, bananasplit είπε

πως το έχεις πάρει με 16 δολάρια; από ποια χώρα; γιατί εμένα μου βγάζει κάτι σε 150 ευρώ κάτι..

To καταστημα του windows central μου έστειλε μέιλ. Ίσως να έχει και αλλου σιριαλ. Γουγλαρησε στα αγγλικά buy adguard lifetime serial η κάτι παρόμοιο και τουλάχιστον μια φορα το μήνα βγαινειβλακεια μου έσβησα το μέιλ. Αν ξαναστηλουν θα ποσταρω...

ΟΧΙ στη σελιδα του adguard...αλλα τελειως νομιμα

ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΩΝ ΜΕΙΛ ΧΘΕΣΙΝΟ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΑ

https://digitaloffers.windowscentral.com/sales/adguard-family-plan-lifetime-subscription?utm_term=subdeal2&utm_source=StackSocial Deals Newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20231106_Tech_DailyDeals_9amETuserTZ_51532_KodakSlideNScan170_8Products_FullCreative_a0xRn0000002HHh&cmp=8194863&tmpl=10887460

Ισχύει για τις επόμενες 3 μέρες λέει -μάλλον 10/11τελος

Ισόβιο προσωπικό 13 δολλαρια & ισοβιο οικογενειακο 16$

Επεξ/σία από santahugo
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βρήκα ένα stacksocial. παίζει να είναι από εκεί; γιατί έχει καλή τιμή, απλά δεν το έχω ακούσει, να δω αν είναι legit.. στο windows central δε βρήκα κάτι. βασικά, δε θα με χάλαγε καθόλου να πάρω το lifetime του adguard για laptop, σταθερούς κλπ, και να κάνω μια συνδρομή Αργεντινής, για τηλεόραση και για τους γονείς μου..

είσαι ωραίος! Μπαίνω να το πάρω.. γιατί θα βοηθήσει και στις άλλες συσκευές..

Επεξ/σία από bananasplit
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, santahugo είπε

To καταστημα του windows central μου έστειλε μέιλ. Ίσως να έχει και αλλου σιριαλ. Γουγλαρησε στα αγγλικά buy adguard lifetime serial η κάτι παρόμοιο και τουλάχιστον μια φορα το μήνα βγαινειβλακεια μου έσβησα το μέιλ. Αν ξαναστηλουν θα ποσταρω...

ΟΧΙ στη σελιδα του adguard...αλλα τελειως νομιμα

ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΩΝ ΜΕΙΛ ΧΘΕΣΙΝΟ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΑ

https://digitaloffers.windowscentral.com/sales/adguard-family-plan-lifetime-subscription?utm_term=subdeal2&utm_source=StackSocial Deals Newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20231106_Tech_DailyDeals_9amETuserTZ_51532_KodakSlideNScan170_8Products_FullCreative_a0xRn0000002HHh&cmp=8194863&tmpl=10887460

Ισχύει για τις επόμενες 3 μέρες λέει -μάλλον 10/11τελος

Ισόβιο προσωπικό 13 δολλαρια & ισοβιο οικογενειακο 16$

Πως περνας το κλειδί που αγοράζεις από το Windows central; Πρέπει να δημιουργήσεις  λογαριασμό στο site του adguard και μετά να περάσεις το κλειδί στην αντίστοιχη εφαρμογή, πχ σε windows, android κλπ;

Επεξ/σία από enterhere
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Ntinaras είπε

μιλαμε για το 2% των χρηστων που εχουν την ικανοτητα και ορεξη να αλλαξουν adblockers, ενω το υπολοιπο 98% ειναι τεχνολογικα αναλφαβητο που παταει στα λινκ που του λενε πως κερδισε iphone.

Όπως πολύ σωστά παρατήρησε ο Louis Rossmann, οι περισσότεροι χρήστες ΔΕΝ ήξεραν ότι υπάρχει τρόπος να παρακάμψουν τις διαφημίσεις. Το YT εν τη σοφία του φροντισε να τους πληροφορήσει ότι κάτι τέτοιο είναι δυνατό. Έξοχα. Για τους δε υπόλοιπους, υπάρχει το Firefox και ο Brave όπου τα adblockers λειτουργούν κανονικά. Μάλλον η Google θεωρεί ότι το μικρό ποσοστό των χρηστών που χρησιμοποιούν αυτούς τους browsers είναι πολύ tech-savvy για να τα βάλει μαζί τους.

• Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Haris1977 είπε

Τελικα καποια λυση για yt σε samsung tv εχει βρεθει ? 

Ναι

Και λέγεται SmartTube

Έχει ενσωματωμένο ad-blocker και κάνει jump και σε εσωτερικές διαφημίσεις (σαν του Κυρίτση)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, 1853th είπε

Να μπει μέσα ο εισαγγελέας σε όσους έχουν πειρατική τιβι κ αντ μπλοκ!! 😂

Σε όσους έχουν πειρατική tv θα μπει, βασικά όχι εισαγγελέας, αλλά πρόστιμο στην ΑΑΔΕ

Το adblocking δεν κολλάει στην ίδια πρόταση με τη πειρατική iptv γιατί δεν είναι παράνομο. Δεν έχει σημασία αν εσύ κάνεις και τα δυο, άλλο πράγμα το ένα άλλο το άλλο. Το adblocking δεν είναι παράνομο ούτε στην Ελλάδα ούτε σε καμία άλλη χώρα.

Ήδη μαζεύουν τα στοιχεία και των χρηστών και αυτό το μήνα, άντε μέχρι της αρχές του νέου έτους ψηφίζεται ο νόμος και το μπουγιουρντί θα έρχεται μέσω ΑΑΔΕ. Στη θέση σου θα έκοβα την iptv μέχρι τον Ιανουάριο μέχρι να έβλεπα τι θα έχει μέσα ο νόμος που ετοιμάζουν.

https://typologies.gr/perimenoyn-tin-kyvernisi-gia-tin-antimetopisi-tis-quot-peirateias-quot-cosmote-tv-kai-nova/

Σχετικά με το νόμο που ετοιμάζει ο Παπαστεργίου.

https://typologies.gr/ston-christi-o-logariasmos-tis-peirateias/

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, bananasplit είπε

αυτό μόνο μέσω του safari; ή και από εφαρμογές; για άλλες διαφημίσεις, πχ μέσα στις εφαρμογές, κάνει;

φίλε, με κάρτα ελληνική το πληρώνεις; και ο λογαριασμός γίνεται με vpn;

ανοιξα nord VPN, πηγα Αργεντινή, μετα εβαλα την ανώνυμη περιήγηση και συνδεθηκα με τον λογαριασμό μου (τον ελληνικό λογαριασμό που εχω απο το 2013)

πατησα εκει που λεει premium και ακολούθησα τα βηματα. σε ενα σημειο μου ζητησε να βαλω διευθυνση εγραψα τυχαία μια  οδο στο Μπουενος Αιρες με τον ταχυδρομικό κώδικα και ήμουν έτοιμος

σχετικά με την κάρτα που με ρώτησες εγω εβαλα revolut αλλα φιλος που εβαλε την ελληνική κάρτα την δέχθηκε κανονικά( βεβαια οι ελληνικές τράπεζες παίρνουν κάποια χρήματα προμήθεια μετατροπής συναλλάγματος)

δεν ξέρω αν ενδιαφέρεσαι αλλά στην Βραζιλία υπάρχει family πακέτο μέχρι 6 λογαριασμούς και βγαινει φθηνότερα (αν πάρεις ποτέ τα λεφτά σου από τους άλλους. 4 ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΕΧΩ ΣΤΟ ΝΕΤFLIX ΠΡΟΣΕΧΕ

Δημοσ.
16 ώρες πριν, dimlevi είπε

Laughs in revanced σε android

Έχουν βγάλει καμία νέα έκδοση να δουλεύει σωστά;

Και όταν λέω σωστά, εννοώ να έρχονται οι ειδοποιήσεις όταν ανεβάζει κάποιος που έχεις κάνει sub ανεβάσει video, να μην σταματάει να παίζει μετά απο 3-4 λεπτά (σαν να μην έχεις internet) και όλα αυτά μόνο εφόσον έχεις κάνει login με λογαριασμό gmail.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Ψάχνω εδώ και μέρες κάποιον blocker ακόμα και επί πληρωμή για μπλοκάρισμα emdeded διαφημίσεων σε youtube, Facebook apps και σε web browser. Η κατάσταση είναι απαλευτη. Προτιμώ μέχρι και να πληρώνω συνδρομή ίδιας αξίας στον blocker πάρα σε αυτόν που προσπαθεί να με αναγκάσει δια της πλάγιας οδού να πληρώνω αν θέλω να μην ανέχομαι τα καπρίτσια του. 

Μέχρι στιγμής δοκίμασα adaway free και adguard free χωρίς αποτέλεσμα. 

https://www.raspberrypi.com/tutorials/running-pi-hole-on-a-raspberry-pi/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...