Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω εδώ και καιρό ublock origin σε Chrome και Firefox.

Πριν λίγες εβδομάδες που ξεκίνησε το τζέρτζελο μου έβγαλε ειδοποίηση στον Chrome που βλέπω βίντεο που και που, ενώ στον firefox που τον χρησιμοποιώ συνέχεια δεν μου έβγαλε ποτέ τίποτα μέχρι και σήμερα B)

Δημοσ.

Πάμε πάλι

για firefox δε χρειάζεται κάτι , το ublock καλύπτει

σε όσους έχουν ξεμείνει σε chrome βάζουν fadblock

για άλλους browsers δε γνωρίζω , υποθέτω δε χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο

• Like 3
Δημοσ.
2 hours ago, Klausx said:

Εγώ πάντως έφαγα 2 strike, έκανα disable to uBlock Origin, είδα λίγο βίντεο σε κάτι διαφημίσεις και δεν άντεξα το έβαλα και ότι γίνει...δεν με ξανά ενόχλησαν με 3ο strike 🤣

Τι εννοείς όταν λες ότι έφαγες strike ;; Σου ήρθε κάποιο μήνυμα/email ;; Και αν ναι τι λέει ;;

Μήπως εννοείς αυτό ;;

Δεν είναι τίποτα αυτό, απλώς σου μπλοκάρει τα βίντεο αν συνεχίσεις να χρησιμοποιείς ad blocker, δεν επηρεάζεται ο λογαριασμός σου, ούτε μπλοκάρετε. Και εγώ έφαγα 3 strikes, δεν έγινε κάτι. Προς το παρόν τουλάχιστον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω το uBlock και μέχρι τώρα δεν είχα ποτέ θέμα, φυσικά χρησιμοποιώ mozilla και όχι chrome.

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 3
Δημοσ.
6 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Ψάχνω εδώ και μέρες κάποιον blocker ακόμα και επί πληρωμή για μπλοκάρισμα emdeded διαφημίσεων σε youtube, Facebook apps και σε web browser. Η κατάσταση είναι απαλευτη. Προτιμώ μέχρι και να πληρώνω συνδρομή ίδιας αξίας στον blocker πάρα σε αυτόν που προσπαθεί να με αναγκάσει δια της πλάγιας οδού να πληρώνω αν θέλω να μην ανέχομαι τα καπρίτσια του. 

Μέχρι στιγμής δοκίμασα adaway free και adguard free χωρίς αποτέλεσμα. 

Safari

Δημοσ.

Σε Vivaldi με uBlock Origin δεν είχα πρόβλημα μέχρι και πριν απο μια ώρα. Πριν μια ώρα το YouTube κατάλαβε το add blocking σε εμένα.

Μόλις δοκίμασα την λύση που έγραψε ο φίλος στην προηγούμενη σελίδα και δουλεύει μια χαρά (για την ώρα τουλάχιστον)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι πιο απλό?  DuckDuckGo browser (χωρίς add extensions ) και αντίο διαφημίσεις χωρίς premium youtube

Επεξ/σία από sharke
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά δεν με προβληματίζει η όλη κατάσταση. Ναι μεν βλέπω διάφορα βίντεο, όπως όλοι άλλωστε, αλλά σπάνια κάνω login στο λογαριασμό μου. Έτσι και αλλιώς υπάρχουν τρόποι παράκαμψης, ανάλογα με τον browser και ανάλογα με τις δυνατότητες του εκάστοτε προγράμματος αποκλεισμού διαφημίσεων. Και είναι θέμα χρόνου απλά έως ότου εμφανιστούν νέα προγράμματα ή νέες λύσεις παράκαμψης των ελέγχων του YouTube.

Εκείνο που δεν αναφέρει το YouTube ή όσοι τέλος πάντων γράφουν για τα προγράμματα  αποκλεισμού διαφημίσεων, είναι ότι κάνουν και άλλη δουλειά, όπως το να εμποδίζουν τη πρόσβαση των χρηστών σε κακόβουλες διαφημίσεις (malicious ads), διαφημίσεις όπου οι χρήστες παρασύρονται (για διάφορους λόγους) και την πατάνε, είτε γιατί οι εν λόγω διαφημίσεις μολύνουν τα συστήματά τους με κακόβουλο λογισμικό (virus, Trojan, κ.λπ.), είτε γιατί τους μεταφέρουν σε κακόβουλες ιστοσελίδες, όπου μπορούν να πάθουν ακόμα χειρότερα.

1 ώρα πριν, Haris1977 είπε

Τελικα καποια λυση για yt σε samsung tv εχει βρεθει ? 

Αναφορικά με τη Samsung TV αλλά και κάθε smart tv, υπάρχουν κάποιοι τρόποι Haris1977

Π.χ. Πρόσθεσε στη block list του router σου τις ιστοσελίδες που παράγουν διαφημίσεις και σχετίζονται με τη Samsung (π.χ. www.samsung.net/ads). Κάπου θα βρεις μια λίστα με τις πιο πιθανές διευθύνσεις απλά δε τη βρήκα για να στην προτείνω εδώ.

Εάν έχεις android Samsung TV (το μοντέλο που περιγράφει την τηλεόραση θα πρέπει να ξεκινά από “UA”) μπορεί να δοκιμάσεις την SmartTube εφαρμογή (εδώ). Λογικά θα μπορείς να την εγκαταστήσεις μέσω ενός USB, αλλά δε το έχω δοκιμάσει. Δε θυμάμαι δε, εάν παίζει και το Sideload Launcher σε μη Android TV ή Google TV. Με λίγο ψάξιμο, θεωρώ ότι μπορείς να βρεις κάτι σχετικό. Οι φίλοι εδώ στο isnomnia που ασχολούνται με τις τηλεοράσεις και έχουν μεγαλύτερη εμπειρία ίσως να μπορούν να σε βοηθήσουν.

Επεξ/σία από JPaxilleas
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, ares225 είπε

Εγώ εδώ και καιρό χρησιμοποιώ YouTube μόνο στο iPad ώστε να μειώσω τον χρόνο που περνάω στην πλατφόρμα. Με το Wipr που είχα εγκαταστήσει ποτέ δεν επηρεάστηκα ούτε μου εμφάνισε ποτέ διαφήμιση πριν η μετά την αλλαγή πολιτικής. Γενικά για χρήστες iPad το wipr είναι μια καλή λύση για Adblock στον safari.

αυτό μόνο μέσω του safari; ή και από εφαρμογές; για άλλες διαφημίσεις, πχ μέσα στις εφαρμογές, κάνει;

6 ώρες πριν, socratis23 είπε

Εδω μας ανεβασαν την τιμή  στο Αργεντίικο Youtube απο 1,03 σε 2,κατι

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΘΕΙΟΣ ΧΟΣΕ μας στεναχώρησε

αλλα ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ειμαστε μεγάλο σόι

εχω θειους σε όλο τον κόσμο 🤣

(για να προλάβω κάποιους, το χρησιμοποιούν συχνά οι γονείς μου στην Samsung TV, και δεν παίζει το vanced ή το revanced πως λεγεται πλεον και επειδή τους μεγάλους ανθρώπους δεν τους αλλάζεις συνήθειες ευκολα δίνω λεφτά στον Θειο ΧΟΣΕ)

φίλε, με κάρτα ελληνική το πληρώνεις; και ο λογαριασμός γίνεται με vpn;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...