duffyduck Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 2 minutes ago, Lucifer said: seem(s) to be + _ing ή seem(s) to have + participle Επί του θέματος, το πρόβλημα εμφανίζεται σε Chrome; Έχω αιώνες FFox και δεν έχω παρατηρήσει κανένα ζήτημα με ublock χωρίς να το πειράζω. Firefox Και σε εμένα μέχρι χθες όλα ήταν κομπλε. Όμως χθες κάποια στιγμή το μεσημέρι ή το απόγευμα, το youtube άρχισε τις π....ιες Διορθωθηκε για λίγο με το παραπανω τρικ, αλλά και πάλι ξαναεβγαλε μηνυμα. Με τα σημερινα updated filter lists, ομως, δουλευει. Άρα τα σαϊνια του ublock origin βρηκαν λύση. 1
Lucifer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 34 λεπτά πριν, duffyduck είπε Firefox Και σε εμένα μέχρι χθες όλα ήταν κομπλε. Όμως χθες κάποια στιγμή το μεσημέρι ή το απόγευμα, το youtube άρχισε τις π....ιες Διορθωθηκε για λίγο με το παραπανω τρικ, αλλά και πάλι ξαναεβγαλε μηνυμα. Με τα σημερινα updated filter lists, ομως, δουλευει. Άρα τα σαϊνια του ublock origin βρηκαν λύση. Πρέφα δεν πήρα, λογικά το φίξαραν πριν καν καταλάβω το πρόβλημα. ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΛΕΦΤΑ 1
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Τις τελευταίες 1-2 βδομάδες πάταγα σε ένα βίντεο και μερικές φορές στην αρχή πήγαινε να πετάξει διαφήμιση αλλά μετά από 3-4 δευτερόλεπτα στην προεπισκόπηση αυτή εξαφανιζόταν και ξεκίναγε κανονικά το βίντεο. Προχθές μου έβγαλε μήνυμα ότι πρέπει να κλείσω το adblock κλπ αλλά πάτησα παράβλεψη (δεν θυμάμαι την διατύπωση που είχε). Όλα αυτά σε ff και μετά από τουλάχιστον 1 χρόνο ησυχίας από αυτά τα θέματα. Απότι φαίνεται η σάπια google κάνει συνεχώς προσπάθειες να μας πετάξει διαφημίσεις αλλά τα αλάνια του ublock δίνουν ρέστα και μας κρατάνε ζωντανούς.
ZoReN Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Κάθε μέρα με την αγαπημένη αλεπού είμαι δεν έχω παρατηρίσει κανένα πρόβλημα
tsofras Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, ZoReN είπε Κάθε μέρα με την αγαπημένη αλεπού είμαι δεν έχω παρατηρίσει κανένα πρόβλημα Απλά έτυχε , μου το εμφάνισε και εμένα όταν πόσταρε ο @duffyduck 1
ikaruga24 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Εγώ τους πληρώνω πάντως. Δε λέω, είναι πολλά όμως όλο και όλο έχω δύο υπηρεσίες οπότε με παίρνει. Είναι πάντως ζήτημα για τους free. Σίγουρα κάτι πρέπει να γίνει για να είναι πιο δίκαιο.
ringboy Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Στις 22/12/2024 στις 6:43 ΠΜ, ZoReN είπε Κάθε μέρα με την αγαπημένη αλεπού είμαι δεν έχω παρατηρίσει κανένα πρόβλημα Μονο απο τον chrome γινονται οι μαγκιες.
dtk-386 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Αν σταματήσει το ublock αντίο ζωή για τον Chrome.🤣
aypnia Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dtk-386 είπε Αν σταματήσει το ublock αντίο ζωή για τον Chrome.🤣 Αθώο μου παιδί... Η Google ξέρει πολύ καλά τι κάνει και έχει πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία και τι κάνει ο κάθε χρήστης στον Chrome. Η πλειοψηφία δεν έχει καν ad blocker εγκατεστημένο. Εδώ στα κινητά έχει κι εκεί 60% market share και ο mobile Chrome δεν παίρνει καν extensions, τι να λέμε τώρα. Θα σε σοκάρω αλλά η Google θέλει να φύγει μη σου πω και κανένα 20% από τον Chrome που τον χρησιμοποιούν με ad blockers. Και να πάει το ποσοστό του σε κανένα 40%, πάντως σίγουρα κάτω από 50%. Γιατί; Αυτό το 20% τους είναι βαρίδι πλέον. Δεν έχει κανένα σοβαρό οικονομικό κέρδος από αυτούς λόγω των ad blockers που χρησιμοποιούν και είναι βαρίδι γιατί ανεβάζουν το ποσοστό του Chrome σε πάνω από 50% χωρίς να βγάζουν λεφτά. Αυτό τους δημιουργεί πλέον σοβαρά θέματα και το πράγμα έχει φτάσει στο σημείο να της λένε να πουλήσει τον Chrome. Η Google πλέον θέλει να τους ξεφορτωθεί αυτούς που έχουν Chrome με ad blockers. Να πέσει το ποσοστό του Chrome κάτω από 50% για να μη τη πρήζει συνέχεια το DOJ. Να φύγουν, να πάνε αλλού 🤣 Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2024 από aypnia
ZoReN Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 11 hours ago, ringboy said: Μονο απο τον chrome γινονται οι μαγκιες. Τα παιδιά πάνω αναφερόταν σε firefox, για αυτό το έγραψα. Chome έχω καιρό να χρησιμοποιήσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα