Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 6/11/2023 στις 5:18 ΜΜ, Le Perv είπε

Μια λυση ειναι...
να βλεπουν 2πλες/3πλες διαφημισεις, οσοι δεν εχουν block.
Δηλ. να καθονται τα γεροντια να βλεπουν οσες διαφ δε βλεπουμε εμεις.
Γιατι οχι?

Πρόσεχε τι λες γερόντι θα γίνεις και συ αύριο μεθαύριο...😁😁😁

• Like 1
  • Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 10/11/2023 στις 12:27 ΠΜ, jpcupra είπε

ειμαι ο μονος που προσεξε αυτο σχετικα με καθε ειδους adblock??

Screenshot_11.png

Screenshot_10.png

Σε όλους τους browsers εμφανίζεται αυτή η προειδοποίηση.

• Like 1
Δημοσ.

Για όσους απεχθάνονται τις παρενοχλήσεις της Google για τους ad blockers υπάρχει ένα script του Tampermonkey που εμποδίζει την ανίχνευση και τα ενοχλητικά pop-ups στο YouTube.

Μολονότι το εγκατέστησα στο Chrome αφήνω απενεργοποιημένο το AdGuard μέχρι νεοτέρας.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αφήστε τον ublock origin ως έχει. κάντε προσθήκη τον ublock origin lite σε λειτουργία complete στο chrome .και οι δυο  επεκτάσεις να είναι σε ταυτόχρονη λειτουργία. Το ζήτημα λύθηκε (προς το παρόν) !! Για τα κινητά και tablets android βάλτε firefox με προσθήκη ublock origin απο τις ρυθμίσεις. Παίζει και youtube στο background αν κλικαρετε εκδοση υπολογιστή πάλι από τις ρυθμίσεις του Firefox.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επειδή το youtube πάλι μαλακιστικε και βγάζει μήνυμα για το Ublock Origin, ορίστε η λύση:

Θα πας στα options του Ublock Origin και μετά στα filter lists.

Κάνεις uncheck αυτά που θα ποστάρω ως screenshot πιο κάτω, και μετά apply. Μετά τα κάνεις πάλι check και apply.

Οπότε με τον τρόπο αυτό σβήνονται τα παλιά lists τελείως και μπαίνουν τα νέα.

Problem solved.

Screenshot2024-12-20213559.png.09294eb693533b326fac298a518bf305.png

• Like 2
  • Thanks 4
Δημοσ.

Έχει καταντήσει αηδία αυτή η πλατφόρμα. Είπαμε να βγάλεις από τις διαφημίσεις να βγάλεις από τον καταναλωτή αλλά κάπου ξεφύγανε εντελώς. 3 Λεπτά διαφημίσεις σε 5 λεπτά βίντεο..

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φτου ρε π..... δουλεψε το workaround για λίγο και μετα παλι γ.....  Δεν πειράζει έβαλα αλλο adblock.

Edit:

Τζίφος

Επεξ/σία από duffyduck
Δημοσ.
3 ώρες πριν, George2008 είπε

Έχει καταντήσει αηδία αυτή η πλατφόρμα. Είπαμε να βγάλεις από τις διαφημίσεις να βγάλεις από τον καταναλωτή αλλά κάπου ξεφύγανε εντελώς. 3 Λεπτά διαφημίσεις σε 5 λεπτά βίντεο..

Και η υλοποίηση είναι ακόμη χειρότερη άσχετα με το πόσο έχεις δει.

Έβλεπα βίντεο μίας ώρας πριν λίγο αφού έπαιξε 100 διαφημίσεις για 30 δευτερόλεπτα, προχώρησα το βίντεο για κάνα 15λεπτο και έπαιξε πάλι. ( Τηλεόραση μόνο εκεί δεν έχω adblock)

Έλεος απλά σε κάνει να μην ξαναδείς ποτέ

Μόνο για αυτές τις πρακτικές δεν πρόκειται να το πληρώσω ποτέ, αν είναι να φτάσουν σε σημείο να μας σπάνε τα νεύρα καλό θα μας κάνει....

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Moυ έβγαλε αυτό με τα 3 βιντεο και μετά καπούτ. Οπότε μπήκα με firefox και είμαι μια χαρά. Αυτοί χάνουν όχι εγώ.

• Like 2
Δημοσ.

Δοκίμασα προχτές να δω ένα βίντεο χωρίς adblocker και κάθε φορά που έκανα skip στην μπάρα με το mouse, μου πέταγε διαφήμιση. Βίντεο δεν είδα, αλλά γέλασα με την ψυχή μου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ublock origin seems working now. Μάλλον κανανε update στα filter lists. Αντε να δούμε πόσο θα κρατήσει. Το μόνο που κατεφέρνουν είναι να μην δουμε ποτέ ξανα youtube.

Οι μπαγλαμάδες εκει στο google/youtube κάνουν π.....στιές πάλι και μπήκαν στην μαύρη λίστα μου. 😂

Και κάτι που δεν αναφέρθηκε (απο εμένα τουλάχιστον): πέρα από τις διαφημίσεις του youtube, ο/η κάθε youtuber έχει μέσα στο video του/της και διαφήμιση του χορηγού, δηλαδη πέρα από τις 3-4 διαφημισεις του youtube για 15λεπτα video, θα έχεις τουλάχιστον και μια διαφήμιση χορηγου (embedded in/part of the video). 😂🤣

Επεξ/σία από duffyduck
  • Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, duffyduck είπε

ublock origin seems working now. Μάλλον κανανε update στα filter lists. Αντε να δούμε πόσο θα κρατήσει. Το μόνο που κατεφέρνουν είναι να μην δουμε ποτέ ξανα youtube.

Οι μπαγλαμάδες εκει στο google/youtube κάνουν π.....στιές πάλι και μπήκαν στην μαύρη λίστα μου. 😂

Και κάτι που δεν αναφέρθηκε (απο εμένα τουλάχιστον): πέρα από τις διαφημίσεις του youtube, ο/η κάθε youtuber έχει μέσα στο video του/της και διαφήμιση του χορηγού, δηλαδη πέρα από τις 3-4 διαφημισεις του youtube για 15λεπτα video, θα έχεις τουλάχιστον και μια διαφήμιση χορηγου (embedded in/part of the video). 😂🤣

seem(s) to be + _ing ή seem(s) to have + participle

Επί του θέματος, το πρόβλημα εμφανίζεται σε Chrome; Έχω αιώνες FFox και δεν έχω παρατηρήσει κανένα ζήτημα με ublock χωρίς να το πειράζω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...