Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, phanispal είπε

Τα Efficient Grip Performance 2 έχω εγώ και ενώ δεν είμαι δυσαρεστημένος δεν ξέρω αν θα τα πρότεινα ανεπιφύλακτα.

Δεν πρόκειται να τα ξαναβάλω.

• Like 2
Δημοσ.
7 minutes ago, achilles_g_ said:

Δεν πρόκειται να τα ξαναβάλω.

Δεν μας λες και γιατί, μπας και πάρουμε καμιά ιδέα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα  michelin crossclimate2 που αναφέρθηκαν παραπάνω με βάση τις κριτικές στο εξωτερικό θεωρούνται κορυφαία σε όλες τις συνθήκες αλλά κυρίως στο χιόνι και ανθεκτικά στο χρόνο. Τα continental 4 season contact2 που πρότεινα εγώ θεωρούνται πολύ καλά σε όλες τις συνθήκες αλλά όχι κορυφαία. Επίσης φθείρονται πιο εύκολα από αλλά στην ίδια κατηγορία. Να προσθέσω ότι εμπειρία σε αυτά δεν έχω, κι εγώ πρώτη φορά τα έβαλα πριν μερικές βδομάδες στηριζόμενος σε κριτικές από ξένα κυρίως σάιτ. Αν έχει σημασία τα έχω βάλει σε ένα παλιό Α3.

Επεξ/σία από konpat
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 6/11/2023 στις 5:13 ΜΜ, konpat είπε

Παιδιά, γιατί όχι 4 εποχών;

Ποιο βαρια απο τα συμβατικα,  ποιο θυρυβωδη, με μεγαλυτερη τριβη κυλισης= αυξημενη καταναλωση, χειροτερα στον στεγνο σε φρενο- προσφυση, μεγαλυτερη φθορα στο στεγνο ειδικα καλοκαιρι.Ειναι για καταστασεις χαμηλων θερμοκρασιων με χιονονερο-ψηλο χιονι κτλ.

Ενας γνωστος που τα εχει σε επαγγελματικο, τα βγαζει Απριλιο και τα βαζει Νοεμβριο-Δεκεμβριο αναλογα τον καιρο.

• Like 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, toyo73 είπε

Ποιο βαρια απο τα συμβατικα,  ποιο θυρυβωδη, με μεγαλυτερη τριβη κυλισης= αυξημενη καταναλωση, χειροτερα στον στεγνο σε φρενο- προσφυση, μεγαλυτερη φθορα στο στεγνο ειδικα καλοκαιρι.Ειναι για καταστασεις χαμηλων θερμοκρασιων με χιονονερο-ψηλο χιονι κτλ.

Ενας γνωστος που τα εχει σε επαγγελματικο, τα βγαζει Απριλιο και τα βαζει Νοεμβριο-Δεκεμβριο αναλογα τον καιρο.

Άρα θερινά πάμε;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, toyo73 είπε

Μιλάς για 4 εποχών ή για χειμερινά;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Μιλάς για 4 εποχών ή για χειμερινά;

4 εποχων.Προσπαθουν να τα συνδυασουν ολα και δεν πετυχαινουν τιποτε.Ειναι καλυτερα στο χιονονερο και μεχρι 5ποντους χιονι.Μετα θες αλυσιδες ετσι και αλλιως.Μιλαω παντα για δικινητα.

Δημοσ.

Να συμπληρώσω ότι τα πιο πολλά test σε 4 εποχών είναι στο εξωτερικό, σε βόρειες χώρες που οι θερμοκρασίες είναι πιο χαμηλές. Σε υψηλότερες θερμοκρασίες δεν θα είναι το ίδιο. Εμείς Β. Ελλάδα δουλεύουμε με 2 σετ, χειμερινό - καλοκαιρινό.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Να συμπληρώσω ότι τα πιο πολλά test σε 4 εποχών είναι στο εξωτερικό, σε βόρειες χώρες που οι θερμοκρασίες είναι πιο χαμηλές. Σε υψηλότερες θερμοκρασίες δεν θα είναι το ίδιο. Εμείς Β. Ελλάδα δουλεύουμε με 2 σετ, χειμερινό - καλοκαιρινό.

Εγω ζω σε κάμπο, αλλά δε ξέρω που να καταλήξω. Πέρα από κάνα πάγο, χιόνι ελάχιστο έως ποτέ.

Δημοσ.
On 06/11/2023 at 13:06, keleystis said:

Εγώ θα σου πρότεινα Continental Ultracontact. Μαλακό λάστιχο επιδόσεων και με αντοχή στον χρόνο. Δεύτερη επιλογή μου θα ήταν το Bridgestone Turanza T005. Πιο παλιό και πιο σκληρό σαν λάστιχο αλλά γενικά πολύ καλό. Τα φοράει γνωστός σε Citroen C3 καινούργιο και είναι πολύ ευχαριστημένος.

οπως το δει κανεις
το εχω στην διάσταση 195/50/15 όταν έχει καλοκαίρι εξω και όλα βράζουν από την πρώτη σχεδον στηγμη πατάνε καλά όταν όμως ειναι 25 και κάτω στην πολη πατινάζ κάνω, ουσιαστικά πρέπει να τα πιέσω να ζεσταθούν και μετά πατάνε βεντούζα.... ναι όμως αν κάνεις χρήση πόλης τον χειμώνα αυτό δεν παιζει με κρύα λάστιχα θα ξεκινήσεις με χλιαρά θα φτάσεις σπιτι......
ναι ειναι μαλακά αλλά όταν ζεσταθούν πριν ζεσταθούν ειναι πετρα

πριν ειχα  Pirelli Cinturato P1 Verde αυτά ήταν καλά για καθημερινή χρήση στα ταξια κλπ (μόνο έχαναν αν πήγαινες λιγο να πατήσεις παραπάνω στης στροφές κλπ (η αλλιώς να κοινηας το αμαξι κατι το οποιο δεν το κανω εδω και πολλα χρονια)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

bridgestone turanza t005
έχει βγει και το t006 αλλά δεν το έχω δοκιμάσει

Επεξ/σία από spooker
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...