Max90 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Καλημέρα σε όλους κι όλες. Έχω ένα μεταχειρισμένο Citroen cactus 2017 και ψάχνω να αλλάξω λάστιχα, μιας και είναι αρκετά φθαρμένα αυτά που φοράει. Έχετε να μου προτείνετε κάποια δοκιμασμένα στο μοντέλο; Να βάλω 4 εποχών ή όχι; Θα προσπαθήσω να βάλω αξιόλογα και καλά για να μου κρατήσουν μακροπρόθεσμα. 205/50/17 οι διαστάσεις.
keleystis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Εγώ θα σου πρότεινα Continental Ultracontact. Μαλακό λάστιχο επιδόσεων και με αντοχή στον χρόνο. Δεύτερη επιλογή μου θα ήταν το Bridgestone Turanza T005. Πιο παλιό και πιο σκληρό σαν λάστιχο αλλά γενικά πολύ καλό. Τα φοράει γνωστός σε Citroen C3 καινούργιο και είναι πολύ ευχαριστημένος. 1
Max90 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Να είσαι καλά, είσαι ο μόνος που μου απάντησε.. 1
Nabuko Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, Max90 είπε Να βάλω 4 εποχών ή όχι; Όχι 4 ώρες πριν, Max90 είπε Θα προσπαθήσω να βάλω αξιόλογα και καλά για να μου κρατήσουν μακροπρόθεσμα. 205/50/17 οι διαστάσεις. Pirelli Cinturato P7 C2 Michelin Primacy 4+ Goodyear Efficient grip Hankook Ventus Prime 3 Falken Ziex ze310 Ecorun Avon ZV7 2
konpat Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά, γιατί όχι 4 εποχών; Εγώ πιστεύω ότι θα ήταν τα καταλληλότερα αν δεν ψάχνεις τις απόλυτες επιδόσεις στη στεγνή άσφαλτο. Και θα έβαζα τα continental 4 season contact2. Με βάση τις κριτικές στο εξωτερικό και μόνο που μπορεί να βρεθείς σε ψιλοχιονο έστω και μια φορά ,θα σε σώσουν σε σχέση με τα καλοκαιρινά. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2023 από konpat 1
djcat Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, Max90 είπε για να μου κρατήσουν μακροπρόθεσμα τί εννοείς μακροπρόθεσμα;
papoys1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, konpat είπε Παιδιά, γιατί όχι 4 εποχών; Εγώ πιστεύω ότι θα ήταν τα καταλληλότερα αν δεν ψάχνεις τις απόλυτες επιδόσεις στη στεγνή άσφαλτο. Και θα έβαζα τα continental 4 season contact2. Με βάση τις κριτικές στο εξωτερικό και μόνο που μπορεί να βρεθείς σε ψιλοχιονο έστω και μια φορά ,θα σε σώσουν σε σχέση με τα καλοκαιρινά. Ελλάδα ειδικά Αθήνα θερινά βάζουμε εκτός και μένεις πολύ Βόρεια με πολύ κάτω από το μηδέν τους χειμερινούς μήνες. Αν θες να πας για σκι στον Παρνασσό το χειμώνα να πάρεις αλυσίδες.😜Και οι τιμές από ότι βλέπω τραβανε την ανηφόρα. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από papoys1 1
G.bar Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Nabuko είπε Όχι Pirelli Cinturato P7 C2 Michelin Primacy 4+ Goodyear Efficient grip Hankook Ventus Prime 3 Falken Ziex ze310 Ecorun Avon ZV7 Και εγω γλυκοκοιτάζω τα falken πάντως σε 225/50/18 μου αρέσουν που δεν έχουν «μάγουλα» Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από G.bar 1
konpat Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Ελλάδα ειδικά Αθήνα θερινά βάζουμε εκτός και μένεις πολύ Βόρεια με πολύ κάτω από το μηδέν τους χειμερινούς μήνες. Αν θες να πας για σκι στον Παρνασσό το χειμώνα να πάρεις αλυσίδες.😜Και οι τιμές από ότι βλέπω τραβανε την ανηφόρα. Να θυμίσω τι χιόνι έριξε τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα, (οκ για λίγες μέρες) αλλά όπως είπα και μόνο μια φορά να σε σώσουν από τρακάρισμα λόγω χιονιού τα έχουν βγάλει τα λεφτά τους. Και μιλάμε για 4 εποχών, όχι χειμερινά. Τα καλοκαιρινά είναι παντελώς άχρηστα ακόμη και στο λίγο χιόνι.
phanispal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Με χιόνι στην Αθήνα το καλύτερο είναι να μπαίνεις στο αυτοκίνητο μόνο για να το βάζεις μπροστά. Και αλυσίδες να του βάλεις, και χιονολάστιχα να του βάλεις, δε θα είσαι μόνος σου στο δρόμο. 9
Doc_Chaos_81 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Εγώ πάλι θα πρότεινα να πας στο γνωστό σου βουλκανιζατέρ και να ακούσεις τον ειδικό. 1
achilles_g_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Michellin Primacy 4 Continental Premium Contact. 1
Max90 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, djcat είπε τί εννοείς μακροπρόθεσμα; Δε θα βάλω κινεζικά πχ που θα θέλουν στα δυο χρόνια αλλαγή. Με αυτή την έννοια το λέω. Να αντέξουν 4-6 χρόνια με νορμάλ οδήγηση. 1 ώρα πριν, phanispal είπε Με χιόνι στην Αθήνα το καλύτερο είναι να μπαίνεις στο αυτοκίνητο μόνο για να το βάζεις μπροστά. Και αλυσίδες να του βάλεις, και χιονολάστιχα να του βάλεις, δε θα είσαι μόνος σου στο δρόμο. Είμαι Πελοπόννησο φίλε. 13 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Michellin Primacy 4 Continental Premium Contact. Οπότε λέτε κάποιοι να βάλω θερινά; Είχα τσεκάρει τα Michelin Crossclimate 2 και τα Goodyear Vector 3 που είναι 4 εποχών.
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Max90 είπε Δε θα βάλω κινεζικά πχ που θα θέλουν στα δυο χρόνια αλλαγή. Με αυτή την έννοια το λέω. Να αντέξουν 4-6 χρόνια με νορμάλ οδήγηση. Είμαι Πελοπόννησο φίλε. Οπότε λέτε κάποιοι να βάλω θερινά; Είχα τσεκάρει τα Michelin Crossclimate 2 και τα Goodyear Vector 3 που είναι 4 εποχών. Πελοπόννησος είναι η Βυτίνα Αρκαδίας είναι και η Βέργα Μεσσηνίας .Εγώ πάντως Αρκαδία έβαλα 4 εποχών για να αποφύγω την υποχρεώση για αλυσίδες όταν θα ρίξει μια πασπάλα χιόνι.Σε κανονική χιονόπτωση δεν κυκλοφορεί ούτως ή άλλως το αμάξι.
phanispal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Max90 είπε Είμαι Πελοπόννησο φίλε. Πελοπόννησος είναι η Καλαμάτα, Πελοπόννησος είναι και η Βυτίνα. Αν και αναφερόμουν στον konpat που θεωρεί καλύτερη επιλογή τα 4 εποχών. Δεν ξέρω, μπορεί και να μην έχει τόσο άδικο, απλά δε γνωρίζω πώς τα πάνε τα 4 εποχών στο στεγνό στην Αθήνα, και από άποψη αντοχής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα