paulos7andr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά, Είχα ένα τροχαίο και θέλω να κάνω μια ερώτηση. Οδηγούσα ανάποδα σε μονόδρομο με αυτόματη μηχανή μικρού κυβισμού και 20-30 χλμ. Καθώς περνούσα από μια διασταύρωση ένα κλουβάκι πέρασε το στοπ με 40-50 χλμ και με τράκαρε στη δεξιά μεριά οπότε φαίνεται ότι εγώ ήμουν στο μέσω της διασταύρωσης και αν δεν έτρεχε θα μπορούσε να με δει και να μην τρακάρουμε. Να προσθέσω ότι ήταν κατοικημένη περιοχή και ότι το κλουβάκι είχε μπροστά σιδεριά που κανονικά απαγορεύεται. Επίσης ήταν δηλωμένο στο όνομα του γιου αυτηνού που με τράκαρε. Ξέρει κάποιος ποιός ευθύνεται ή αν μπορώ να κυνηγήσω συνυπαιτιότητα.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Λογικα αν σε τρακαρε με τις σιδεριες στη μεση της μηχανης και με 50χλμ θα πρεπει να περασες αρκετο καιρο τραυματιας. Αυτος λοιπον μπορει να πει οτι βγηκε απο το στοπ και ελεγξε στη μερια που θα ερχοντουσαν κανονικα οχηματα νομιμα. Επρεπε να μυρισει να νυχια του να κοιταξει ακομα και στον ουρανο να μην κατεβαινει κανενα μηχανακι; 8
Joshua21 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 7 minutes ago, paulos7andr said: αν δεν έτρεχε θα μπορούσε να με δει και να μην τρακάρουμε. Εσύ που πήγαινες με λιγότερα πως και δεν τον είδες και τρακάρατε? 5
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, paulos7andr είπε Καλησπέρα παιδιά, Είχα ένα τροχαίο και θέλω να κάνω μια ερώτηση. Οδηγούσα ανάποδα σε μονόδρομο με αυτόματη μηχανή μικρού κυβισμού και 20-30 χλμ. Καθώς περνούσα από μια διασταύρωση ένα κλουβάκι πέρασε το στοπ με 40-50 χλμ και με τράκαρε στη δεξιά μεριά οπότε φαίνεται ότι εγώ ήμουν στο μέσω της διασταύρωσης και αν δεν έτρεχε θα μπορούσε να με δει και να μην τρακάρουμε. Να προσθέσω ότι ήταν κατοικημένη περιοχή και ότι το κλουβάκι είχε μπροστά σιδεριά που κανονικά απαγορεύεται. Επίσης ήταν δηλωμένο στο όνομα του γιου αυτηνού που με τράκαρε. Ξέρει κάποιος ποιός ευθύνεται ή αν μπορώ να κυνηγήσω συνυπαιτιότητα. Μήπως ήταν και αξύριστος;Μην ξεχάσεις να το βάλεις και αυτό για να αποδείξεις ότι φταίει ο άλλος. Η ασφάλεια σου τι λέει;Η τροχαία ; 1
villasg Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 φταις , οκ ειχε στοπ ελεγξε δεξια πχ δεν ερχοταν κανεις περασε , εσυ εισουν αριστερα παρανομα την πατησες απλο ειναι ... 11
Προτεινόμενες αναρτήσεις