Locke_John Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, millboc είπε Το μοντέλο με 5g που έχω εγώ, έχει NFC κανονικά και το χρησιμοποιώ μέσω Google Wallet, στο οποίο έχω προσθέσει 3 κάρτες της Πειραιώς καθώς κι ένα Dentist Pass κι ένα Market Pass της Viva που έχω χρησιμοποιήσει στο πρόσφατο παρελθόν. Χωρίς να είμαι σίγουρος, δε νομίζω να έχει βγει άλλο μοντέλο του τηλεφώνου αυτού χωρίς nfc Το θέμα είναι ότι δεν είναι πλέον διαθέσιμο στο eShop και δεν ξέρω αν υπάρχει κάπου αλλού σε αυτή την τιμή... μιας που το γκρι είναι +30 ευρώ αυτή τη στιγμή, μπορεί την επόμενη εβδομάδα να βάλουν αυτό σε προσφορά.
stark Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κάποια μοντέλα (μερικών εταιριών) κυκλοφορούν με ή χωρίς NFC ανάλογα με το region για την αγορά του οποίου προορίζονται. Π.χ. τα Realme που είναι για την αγορά της Ινδίας συνήθως δεν έχουν, τα αντίστοιχα ευρωπαικά έχουν. Αν θυμάμαι καλά, και στην αντίστοιχη προσφορά του e-shop στο Realme 9 pro+ προ καιρού, έγραφε ότι δεν έχει αλλά τελικά είχε, επειδή ήταν η ευρωπαική έκδοση (RM3393) και όχι η Ινδική (RM3392). Οπότε δεν θα εμπιστευόμουν 100% τα specs που αναγράφονται στο site του e-shop. Προσωπικά θα καλούσα και θα ρωτούσα. GSM Arena: Poco M4 Pro 5G / NFC : Yes (market/region dependent) Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από stark
Mhlogiatros Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Απο βαλκανια κανουν εισαγωγη και εχει . Οχι οτι δε τους εχω ικανους να φερουν το ινδικο αλλα το εμποδιζουν οι κανονισμοι της ΕΕ 2
Jumbi Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, stark είπε ...Οπότε δεν θα εμπιστευόμουν 100% τα specs που αναγράφονται στο site του e-shop. Προσωπικά θα καλούσα και θα ρωτούσα. Μισο λεπτο, δηλ αν τους καλεσεις και τους ρωτησεις, ο υπαλληλος θα κοιταξει τα σπεκς καπου αλλου και οχι τα σπεκς που λεει η σελιδα του μαγαζιου του?! 1
Doubt Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Jumbi είπε Μισο λεπτο, δηλ αν τους καλεσεις και τους ρωτησεις, ο υπαλληλος θα κοιταξει τα σπεκς καπου αλλου και οχι τα σπεκς που λεει η σελιδα του μαγαζιου του?! Σωστό.. σε άλλη παρόμοια προσφορά, ο υπάλληλος στο τηλέφωνο είχε δώσει λάθος απάντηση, είπε όχι ενώ τελικά είχε κανονικά NFC.
Morosis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Αν καποιος δεν παραλαβει απο Αττικη μπορει να μ πει?Γτ δεν προλαβα κομματι,ασχετα αμα εκανα παραγγελια χθες νωρις το πρωι..Ευχαριστω
stark Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 hours ago, Jumbi said: Μισο λεπτο, δηλ αν τους καλεσεις και τους ρωτησεις, ο υπαλληλος θα κοιταξει τα σπεκς καπου αλλου και οχι τα σπεκς που λεει η σελιδα του μαγαζιου του?! Εννοώ να καλέσεις να ρωτήσεις και να σου επιβεβαιώσουν ότι είναι EU έκδοση, κλπ. Εγώ στην περίπτωση του Realme μου, που είχα αγοράσει από άλλο online κατάστημα (που δεν έγραφε καν αν έχει ή δεν έχει NFC) τους ρώτησα αν είναι EU και επιπλέον για μεγαλύτερη σιγουριά είχα βρει και τις 2 εκδόσεις (product #) του μοντέλου (όπως ανέφερα και πιο πάνω), τους το ρώτησα κι αυτό και μόλις μου επιβεβαίωσαν ποια ήταν, σιγουρεύτηκα 100%. Ο προμηθευτής συνήθως και υπό κανονικές συνθήκες περιλαμβάνει και το product # στα χαρακτηριστικά που στέλνει σε κάποιο κατάστημα. Τώρα αν συγκεκριμένα στο e-shop δεν δίνουν βάση σε αυτά και τα αγνοούν, ή έχουν μπλέξει με προμηθευτές "μπακάληδες" τι να πω, δικό τους κακό. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2023 από stark
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα