diafana99 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά έχω γραμμή Vodafone και το μαύρο τους το ρούτερ όταν είμαι από το wifi κάποιες σελίδες δεν φορτώνουν και μου βγάζει ERR_SSL_BAD_RECORD_MAC_ALERT ενώ όταν μπαίνω από δεδομένα φορτώνει κανονικά αυτό το κάνει σε όσους browser και αν έχω δοκιμάσει Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2023 από diafana99
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Επικοινωνείς μαζί τους και ζητάς άλλο ρουτερ.
diafana99 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δε το κάνει σε όλες τις σελίδες το κάνει σε καποιες
csontheline Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 https://www.clickssl.net/blog/err_ssl_bad_record_mac_alert-error 1. Update your OS 2. Update your browser 3. Antivirus 4. Stop using Advanced Streaming Technologies (δεν ξέρω τι διάλο είναι δαύτο) 5. Fix your Router (αλλαγή του MTU)
Neo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Το κάνει σε όλες τις συσκευές? Στο αρθρο που παραθεσε ο φιλος απο πανω λεει bug στον chrome.Δοκίμασε update τα παντα στο τηλεφωνο και app και λειτουργικού αλλιως βαλε firefox και πες.
diafana99 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Το κάνει στο λάπτοπ και στο κινητό μου δοκίμασα και άλλους browsers και κάνει ακριβώς το ίδιο επίσης το έκανε και σε μια εφαρμογή (stoiximan) όταν πήγα να ανοίξω έναν τροχό που δίνει μπόνους και μετά ένα παιχνίδι με φρουτάκια που.μου έδωσε free spins μίλησα και με την Vodafone και δεν μου δώσανε καμία βοήθεια επίσης αν συνδεθώ από το link του extender μπαίνω κανονικά τους ζήτησα να.μου στείλουν άλλο ρούτερ και κάνουν την παπια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα