Lakistri Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Ηθελα να ρωτησω οσους ασχολουνται με χορταρια για μεροκαματα δηλ ποσο περνουν την ωρα με ρωτησαν κανα 2 αλλα εγω εβλεπα το κομματι και ελεγα τοσο πχ ερασιτεχνικο μηχανημα εχω οχι επαγγελματικο
NikosKallithea Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 70€ ειναι το μεροκαματο, αρα και το μινιμουμ, με την ωρα δεν νομίζω να αναλάβει κάποιος, δηλαδη να παει να δουλεψει μια ωρα και να πάρει το 1/8 τετοιο σεναριο δεν παιζει
Tsilitheo2 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, NikosKallithea είπε 70€ ειναι το μεροκαματο, αρα και το μινιμουμ, με την ωρα δεν νομίζω να αναλάβει κάποιος, δηλαδη να παει να δουλεψει μια ωρα και να πάρει το 1/8 τετοιο σεναριο δεν παιζει Που ειναι 70 ευρωπαϊκά νομίσματα το μεροκαματο;;;. Να παρω το δικο μου να παω να δουλεψω. 40ε δινουν εδω για χορτοκοπτικο. Οχι "μερεμετια". Μεροκαματο. Προς τον t.s ,ασε καλυτερα το ερασιτεχνικό δικο σου στην ακρη και βρες καποιον με δικο του επαγγελματικο. Αν για δουλειά 2 ωρων με καλο μηχανημα ,εσυ "τυραννας" καποιον 8 ωρες ,τι θες να σου πει;
Lakistri Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 21 λεπτά πριν, Tsilitheo2 είπε Που ειναι 70 ευρωπαϊκά νομίσματα το μεροκαματο;;;. Να παρω το δικο μου να παω να δουλεψω. 40ε δινουν εδω για χορτοκοπτικο. Οχι "μερεμετια". Μεροκαματο. Προς τον t.s ,ασε καλυτερα το ερασιτεχνικό δικο σου στην ακρη και βρες καποιον με δικο του επαγγελματικο. Αν για δουλειά 2 ωρων με καλο μηχανημα ,εσυ "τυραννας" καποιον 8 ωρες ,τι θες να σου πει; Μικρα σχετικα φιλε οχι τεραστια οικοπεδα αυτο μπορουσα αυτο πηρα 6 ώρες πριν, NikosKallithea είπε 70€ ειναι το μεροκαματο, αρα και το μινιμουμ, με την ωρα δεν νομίζω να αναλάβει κάποιος, δηλαδη να παει να δουλεψει μια ωρα και να πάρει το 1/8 τετοιο σεναριο δεν παιζει Αναλογα το μερος
Tsilitheo2 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Lakistri είπε Μικρα σχετικα φιλε οχι τεραστια οικοπεδα αυτο μπορουσα αυτο πηρα Δεν ειπε καποιος γιατι πηρες αυτο το μηχανημα. Καλα εκανες και δεν σε εκρινε κανεις. Το μονο που ειπα ειναι βρες καποιον με επαγγελματικο να βγει η δουλεια πιο γρηγορα και πιο φτηνα για σενα
Pwpwpw Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tsilitheo2 είπε Οχι "μερεμετια". Μεροκαματο. Εγω αν καταλαβα καλα νομιζω οτι σε μερεμετια αναφερεται, του τυπου ποσο θες να μου κοψεις την ταδε αυλη, το ταδε κομματι, το ταδε οικοπεδο και να παει με το δικο του ερασιτεχνικο μηχανημα. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από Pwpwpw 1
Lakistri Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Εγω αν καταλαβα καλα νομιζω οτι σε μερεμετια αναφερεται, του τυπου ποσο θες να μου κοψεις την ταδε αυλη, το ταδε κομματι, το ταδε οικοπεδο και να παει με το δικο του ερασιτεχνικο μηχανημα. Ακριβως αυτο
papoys1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Σε όλα υπάρχει προσφορά και ζήτηση. Αν υπάρχουν πολλοί που κάνουν αυτή τη δουλειά σίγουρα αν ζητήσεις πολλά θα βρει κάποιον άλλον με πιο λίγα. Οπότε λες κάποια λογική τιμή που μπορεί ο άλλος να δώσει. Από την άλλη αν είσαι γνώστης τέτοιων μηχανημάτων και τα φτηνα ερασιτεχνικά μια χαρα κάνουν τη δουλειά τους. 14 ώρες πριν, NikosKallithea είπε 70€ ειναι το μεροκαματο, αρα και το μινιμουμ, με την ωρα δεν νομίζω να αναλάβει κάποιος, δηλαδη να παει να δουλεψει μια ωρα και να πάρει το 1/8 τετοιο σεναριο δεν παιζει Για κάποιον που δουλεύει επαγγελματικά σίγουρα δεν θα πάει 2 ωρες να πάρει 20 ευρώ δεν τον συμφέρει. Στην επαρχία όμως είναι κάποιοι αργόσχολοι συνήθως, που κάνουν διάφορες δουλειές έχουν και ένα χορτοκοπτικό και αν είναι 1-2 ώρες δουλειά πάνε με 15 και 20 ευρώ. Σου λέει καφενείο θα πάω θέλω και 2 ευρω για καφέ ας πάω 1-2 ωρες να περάσει η ωρα μου να πάρω και 20.
Tsilitheo2 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Εγω αν καταλαβα καλα νομιζω οτι σε μερεμετια αναφερεται, του τυπου ποσο θες να μου κοψεις την ταδε αυλη, το ταδε κομματι, το ταδε οικοπεδο και να παει με το δικο του ερασιτεχνικο μηχανημα. Ο φιλος δεν ρωταει στο 1ο ποστ για μεροκαματο αλλα για ποσο παει η ωρα Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από Tsilitheo2
Pwpwpw Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Tsilitheo2 είπε Ο φιλος δεν ρωταει στο 1ο ποστ για μεροκαματο αλλα για ποσο παει η ωρα Επειδη ρωτάει ποσό πάει η ώρα συμπέρανα ότι ρωτάει για μερεμέτια γιατί συνήθως αυτά είναι υπόθεση 1-2-3 ωρών, και ρώτησε ποσό πάει η ώρα γιατί λέει δυο άτιμα που τον ρώτησαν αυτός τα υπολόγισε με το κομμάτι (το μέγεθος εννοεί φανταζομσι) και λέει θέλω τόσα.. Αρχίσατε να του απαντάτε για μεροκάματο για και να πάει σε καποιον που έχει επαγγελματικό χορτοκοπτικό για δουλειά και να αφήσει το δικό του ερασιτεχνικό στην άκρη κτλ αλλά μάλλον δεν ρωτούσε αυτό. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από Pwpwpw
paylidis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 40-70 μαξ αναλογα... Δηλαδη αν ειναι μονο χορτοκοπτικο και να τα μαζεψεις σε μια ακρη 40-50 μεροκαματο, αν κοψεις και τιποτα ψιλοκλαδια με αλυσοπριονο πας προς τα 70
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα