lasou Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, georgiouu είπε αντι να ψαχνει αυτον που πηδαει την γυναικα του ψαχνει εσενα που του το ειπες; Ναι ακριβώς.. υποτίθεται σύμφωνα με την γυναίκα του ότι δεν ισχύει είναι ψέματα..και ψάχνουν ολοι μαζί.. Μαζί και ο γκόμενος. Ο οποίος παντρεμένος κ αυτός..Το θέμα είναι ότι φοβάμαι μη με βρουν.. δεν θέλω να μπλέξω..
Nabuko Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, georgiouu είπε αντι να ψαχνει αυτον που πηδαει την γυναικα του ψαχνει εσενα που του το ειπες; Plot twist: Ο ts είναι που την πηδάει 23 λεπτά πριν, lasou είπε ότι η γυναίκα του τον απατάει και με ποιον.. Δεν ξέρει ότι είμαι εγώ.. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, lasou είπε Ναι ακριβώς.. υποτίθεται σύμφωνα με την γυναίκα του ότι δεν ισχύει είναι ψέματα..και ψάχνουν ολοι μαζί.. Μαζί και ο γκόμενος. Ο οποίος παντρεμένος κ αυτός..Το θέμα είναι ότι φοβάμαι μη με βρουν.. δεν θέλω να μπλέξω.. Αν δεν ήθελες να μπλέξεις να μην έκανες ψευτικα προφιλ. Βγες και εσύ μαζί τους να ψάχνεις. 1
rodosf1 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, lasou είπε Ναι ακριβώς.. υποτίθεται σύμφωνα με την γυναίκα του ότι δεν ισχύει είναι ψέματα..και ψάχνουν ολοι μαζί.. Μαζί και ο γκόμενος. Ο οποίος παντρεμένος κ αυτός..Το θέμα είναι ότι φοβάμαι μη με βρουν.. δεν θέλω να μπλέξω.. Plot twist 1. Ο γκόμενος είναι "Πρόεδρος"... φορέα και έχει αλλες προτιμήσεις, οπότε λογικό να σε ψάχνουν όλοι μαζί, θα το δούμε στα κανάλια αύριο το σενάριο. Plot Twist 2. Και κερατάς και μασάει παραμύθι ο φίλος σου, τον βλέπω μεταγραφή σε αμερικάνικη ομάδα μπάσκετ με σήμα το.... ελάφι.
Skrobo Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 17 minutes ago, lasou said: Και ας είναι διεγραμμενος ο λογαριασμός 30 μέρες?? Σχεδόν τίποτα δεν σβήνετε στο internet. Και εκτός ίντερνετ βασικά. Οταν σβήνεις μια φωτογραφία από το κινητό σου, πχ, δεν την σβήνει, απλά διαγράφει την "ετικέτα" και μετα δεν την βρίσκει.
lasou Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αν δεν ήθελες να μπλέξεις να μην έκανες ψευτικα προφιλ. Βγες και εσύ μαζί τους να ψάχνεις. Εντάξει το μετάνιωσα.εκανα τη μαλακία μου.τωρα τι γίνεται? Πείτε μου σοβαρά αν μπορούν να με βρουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Iasou kokle κάνε με αδδ είμε πλοκ. μι σε νηαζι τηποτα, θα σε προστατέφσο εγό.
rodosf1 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Εν τω μεταξύ δε σκέφτηκες ότι μπορεί να είναι μέλος εδώ και να σε βρει και από εδώ;;;;;;;;; ✌️
georgiouu Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, lasou είπε Εντάξει το μετάνιωσα.εκανα τη μαλακία μου.τωρα τι γίνεται? Πείτε μου σοβαρά αν μπορούν να με βρουν. περα απο την πλακα νομιζω δυσκολα θα σε βρουν.το προφιλ μετα απο 30 ημερες διαγραφεται και δεν φαινεται καν το ψευδωνυμο.Αυτα τα στοιχεια νομιζω μονο στους server της ΜΕΤΑ μενουν 1
lasou Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, georgiouu είπε περα απο την πλακα νομιζω δυσκολα θα σε βρουν.το προφιλ μετα απο 30 ημερες διαγραφεται και δεν φαινεται καν το ψευδωνυμο.Αυτα τα στοιχεια νομιζω μονο στους server της ΜΕΤΑ μενουν Αλήθεια? Σε ευχαριστώ πολύ.δεν φαντάζεσαι πόσο με ανακουφισες..σε ευχαριστώ.οι υπόλοιποι κοροϊδεύουν αλλά για εμένα είναι σοβαρό.
poulinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 και του χρονου.ευχαριστουμε. 50 minutes ago, lasou said: Καλησπέρα.. έχω ένα θέμα αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.. Έστειλα σε ένα γνωστό μου από ψεύτικο προφίλ ότι η γυναίκα του τον απατάει και με ποιον.. Δεν ξέρει ότι είμαι εγώ..και το προφίλ το διέγραψα την επόμενη μέρα.. Μπορεί να βρει ποιος κρύβεται από πίσω? Γιατί έμαθα ότι το ψάχνει και θα βάλει χάκερ ή ιδιωτικό ερευνητή για να μάθει ποιος το έκανε..? και για να σου φυγει η απορια.δεν θα το βρει απλα ποτε. αν ηταν ετσι το facebook να εδινε Ip ποιος ανοιξε το account και ο παροχος να εδινε σε ποιον ανηκει η ip την ταδε στιγμη τοτε καηκαμε. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις