lasou Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα.. έχω ένα θέμα αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.. Έστειλα σε ένα γνωστό μου από ψεύτικο προφίλ ότι η γυναίκα του τον απατάει και με ποιον.. Δεν ξέρει ότι είμαι εγώ..και το προφίλ το διέγραψα την επόμενη μέρα.. Μπορεί να βρει ποιος κρύβεται από πίσω? Γιατί έμαθα ότι το ψάχνει και θα βάλει χάκερ ή ιδιωτικό ερευνητή για να μάθει ποιος το έκανε..?
Nabuko Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, lasou είπε η γυναίκα του τον απατάει και με ποιον.. Με ποιον? Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2023 από Nabuko
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, lasou είπε Καλησπέρα.. έχω ένα θέμα αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.. Έστειλα σε ένα γνωστό μου από ψεύτικο προφίλ ότι η γυναίκα του τον απατάει και με ποιον.. Δεν ξέρει ότι είμαι εγώ..και το προφίλ το διέγραψα την επόμενη μέρα.. Μπορεί να βρει ποιος κρύβεται από πίσω? Γιατί έμαθα ότι το ψάχνει και θα βάλει χάκερ ή ιδιωτικό ερευνητή για να μάθει ποιος το έκανε..? Σε 5 λεπτά θα ακούσεις το κουδούνι,μην κάνεις οτι δεν είσαι μέσα.
lasou Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Και ας είναι διεγραμμενος ο λογαριασμός 30 μέρες??
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, lasou είπε Και ας είναι διεγραμμενος ο λογαριασμός 30 μέρες?? Μην σε νοιάζουν αυτά.Σε 3 λεπτά . 1
lasou Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Μην σε νοιάζουν αυτά.Σε 3 λεπτά . Με Κοροϊδεύετε.. ωραια ευχαριστώ πολύ.. 1
rodosf1 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Μήπως σε ψάχνει για να σε ευχαριστήσει για το καλό που του έκανες; κέρασμα, τραπέζι κλπ. (σοβαρά τώρα ίσως αναζητά για μάρτυρα σε δικαστήριο τον ιδιοκτήτη του προφίλ για να τον υποστηρίξει). ΥΓ. Τέλειο θέμα για Κυριακή βράδυ! 2
lasou Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αν βάλει χάκερ θα σε βρει. Και ας είναι διεγραμμενος ο λογαριασμός 30 μέρες??
xp-user Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Βαλιτσάκι με τα απαραίτητα ετοίμασε και βάλτο δίπλα στη πόρτα
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, lasou είπε Με Κοροϊδεύετε.. ωραια ευχαριστώ πολύ.. Το ακούς;Ανοιξε.
georgiouu Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 αντι να ψαχνει αυτον που πηδαει την γυναικα του ψαχνει εσενα που του το ειπες; 1
rodosf1 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Το ακούς;Ανοιξε. εγω θυμήθηκα Hitman πάντως
gilardino Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, georgiouu είπε αντι να ψαχνει αυτον που πηδαει την γυναικα του ψαχνει εσενα που του το ειπες; Μπορεί να είναι το ίδιο άτομο,γι αυτό και προσπαθεί να κρυφτεί 😂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις