sailor Δημοσ. 18 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2004 1.me apla logia ti programmata xreiazome gia na kanw kassetes vhs se dvd kai an mia kasseta tha xwresei se ena dvd. 2.pws mporw vcd na to kanw dvd. eyxaristw
marios1957 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2004 Απλά λόγια:Αγοράζεις standalone γραφτήρι(κάτω από 300€) και ξεμπλέκεις.
TeoNOKIA Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Για πιο φθηνή λύση θα πρότεινα αγορά ενός tv-tuner και με χρήση των iuvcr ή windvr ή Tmpgenc ή Nerovision θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Α ρε Μαριε ...Θυμασαι????Παιδευτηκα πολυ με καρτες (μεχρι και 300 ευρω εδωσα για μαι Pinnacle) και το αποτελεσμα σχεδον μηδεν.Πηρα ενα standalone Comet και εχω κανει καμμια 70αρια VHS σε dvd ευκολα και πολυ καλη ποιοτητα!!!!! Γραφω και απο την tv αμμεσα.
sailor Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Α ρε Μαριε ...Θυμασαι????Παιδευτηκα πολυ με καρτες (μεχρι και 300 ευρω εδωσα για μαι Pinnacle) και το αποτελεσμα σχεδον μηδεν.Πηρα ενα standalone Comet και εχω κανει καμμια 70αρια VHS σε dvd ευκολα και πολυ καλη ποιοτητα!!!!! Γραφω και απο την tv αμμεσα. Γιαννη πες μου ποια προγραμματα χρεισημοποιεις.επισης πες μου μια κασσετα vhs(δηλ.μια ταινια) σε ποσα dvd την κανει; Ευχαριστω.
agiosall~ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 sailor, νομιζω δεν το καταλαβες αυτο που ειπε ο Γιάννης_(Platano) το standalone που λεει ειναι dvd recorder που συνδεεται με την τηλεοραση κατευθειαν οποτε μαζι με την χρηση ενος video κανεις κατευθειαν αντιγραφη απο video=>dvd χωρις την χρηση Η/Υ (εννοειτε και αμμεσα απο την tv).
nedo2 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Απλά λόγια:Αγοράζεις standalone γραφτήρι(κάτω από 300€) και ξεμπλέκεις. Για πειτε μερικες λυσεις για standalone recorder...
marios1957 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Φίλιπς.Είναι το μόνο που δεν σε κόβει αν υπερβείς τα 120 λεπτά εγγραφής...
nedo2 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Και αν προτιμησω τη λυση αυτη (πχ. φιλιπς), πως γινεται η συνδεσμολογια; Με την καμερα το καταλαβαινω. Video out της καμερας στο video in του dvdrecorder. Και το τι γινεται το βλεπεις απο το viewfinder της καμερας. Οταν ομως θες να συνδεσεις το vhsvideoplayer πως μπορεις να βλεπεις το τι γινεται;
marios1957 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Όπως το Video.Έχει και scart και s-video...
predator Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 to firstline pou dinei to champion me 199 eyrw se kobei stis 2 wres? exei kapoies ri8miseis i grafei oti tou katebei? posi wra tainia telika xwraei se 4,7 GB?
sotris99 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Α ρε Μαριε ...Θυμασαι????Παιδευτηκα πολυ με καρτες (μεχρι και 300 ευρω εδωσα για μαι Pinnacle) και το αποτελεσμα σχεδον μηδεν.Πηρα ενα standalone Comet και εχω κανει καμμια 70αρια VHS σε dvd ευκολα και πολυ καλη ποιοτητα!!!!! Γραφω και απο την tv αμμεσα. Γιάννη μήπως ξέρεις πόσο πάει το Comet αυτή την στιγμή που μιλάμε??? Νομίζω το praktiker το φέρνει εεε? Αν μπορείς πες μας το πλήρες ονοματεπώνυμό του (μοντέλο).
bill Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Απλά λόγια:Αγοράζεις standalone γραφτήρι(κάτω από 300€) και ξεμπλέκεις. sory paides alla ksefygate ligo .Kali lisi kai to standalone alla an thes na kaneis efe ,ypotitlous ktl ktl den thes ena programma epeksergasias? PX ego exo kolisei sto mpeg to DVD .Exo ftiaksei tin taineia opos thelo apo old VHS alla den vrisko ena prog pou na ta kanei ola .Alo gia to capture ,alo gia to edit ,alo gia to burn... Ksero ,maniki alla aksizei to kopo. Kserei kapoios kati pou na einai foul kai oxi trial ?Apo capture mexri burn DVD. thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.