Προς το περιεχόμενο

Υποστήριξη με 6 χρόνια αναβαθμίσεις firmware σε παλιά και νέα Surface, δίνει η Microsoft

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 hours ago, Dimitris_1981 said:

Αν μιλάμε στην ουσία για ultrabooks το value for money δεν υπάρχει με την κλασική έννοια. Αν τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα αλλά η ομορφιά τσέκαρε και Dell XPS 13/15.

Αν τώρα ψάχνεις για business Laptop, σε σχετικά νορμάλ τιμές ,Dell & HP είναι για μένα οι επιλογές.

σ.σ. Για  Support δεν ξέρω αν έχουν ανακοινώσει κάτι αλλά γενικά είναι καλά μηχανήματα.

Χρησιμοποιώ DELL εδώ και χρόνια (όχι XPS) και είμαι σχετικά ικανοποιημένος. Τα XPS τα έχω δει που τα έχει στο Exclusive store και...δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα. Και το πληκτρολόγιο και η οθόνη τους δεν με έκαναν να νιώσω ότι θέλω να δώσω τόσα λεφτά για αυτά.

Τα HP τα έχω βγάλει από το κουτάκι των επιλογών εδώ και πολλά-πολλά χρόνια για διάφορα προβλήματα που είχα παλιά σε laptops και εκτυπωτές.

Μετά είδα και τα Asus αλλά μου φάνηκαν πολύ πλαστικά και δεν έχω δει σε κατάστημα κάποιο premium μοντέλο να τα αξιολογήσω.

Κάπως έτσι μπήκε ως επιλογή το Surface που διαβάζω αριστερά-δεξιά ότι είναι σαν Macbook pro, αλλά μπορεί να τρέξει και την επαγγελματική εφαρμογή που δεν τρέχει εκείνο.

1 hour ago, hellghan said:

Τραγικό όταν μιλάμε για υποστήριξη λογισμικού σε μηχανήματα με 0 δυνατότητα επισκευασιμότητας

Το Surface; Τί; Είναι «κλειστό» και δεν επιτρέπεται καμία επισκευή; Χειρότερα από Apple;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 λεπτά πριν, dolph είπε

Χρησιμοποιώ DELL εδώ και χρόνια (όχι XPS) και είμαι σχετικά ικανοποιημένος. Τα XPS τα έχω δει που τα έχει στο Exclusive store και...δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα. Και το πληκτρολόγιο και η οθόνη τους δεν με έκαναν να νιώσω ότι θέλω να δώσω τόσα λεφτά για αυτά.

Τα HP τα έχω βγάλει από το κουτάκι των επιλογών εδώ και πολλά-πολλά χρόνια για διάφορα προβλήματα που είχα παλιά σε laptops και εκτυπωτές.

Μετά είδα και τα Asus αλλά μου φάνηκαν πολύ πλαστικά και δεν έχω δει σε κατάστημα κάποιο premium μοντέλο να τα αξιολογήσω.

Κάπως έτσι μπήκε ως επιλογή το Surface που διαβάζω αριστερά-δεξιά ότι είναι σαν Macbook pro, αλλά μπορεί να τρέξει και την επαγγελματική εφαρμογή που δεν τρέχει εκείνο.

Το Surface; Τί; Είναι «κλειστό» και δεν επιτρέπεται καμία επισκευή; Χειρότερα από Apple;

Δεν μπορείς καν να αλλάξεις μπαταρία χωρίς να σπάσεις οθόνη. Δεν είναι κλειδωμένο απλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα πέρα από αντικατάσταση

18 minutes ago, hellghan said:

Δεν μπορείς καν να αλλάξεις μπαταρία χωρίς να σπάσεις οθόνη. Δεν είναι κλειδωμένο απλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα πέρα από αντικατάσταση

Εντυπωσιακό!

Και υπάρχει υποστήριξη από την Microsoft στην Ελλάδα ή αν τύχει κάτι απλά το πετάς στα σκουπίδια;

51 λεπτά πριν, dolph είπε

Εντυπωσιακό!

Και υπάρχει υποστήριξη από την Microsoft στην Ελλάδα ή αν τύχει κάτι απλά το πετάς στα σκουπίδια;

Δεν υπάρχει στην Ελλάδα βγαίνει έξω. Έχει φίλος μου παλιότερο μοντέλο και δεν μπορεί να αλλάξει μια μπαταρία

• Sad 1

• Members
Στις 6/11/2023 στις 12:46 ΜΜ, dolph είπε

Εντυπωσιακό!

Δεν υπάρχει υποστήριξη στην Ελλάδα, πρέπει να το στείλεις έξω, οπότε θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος ότι για περίπου 2 βδομάδες θα μείνεις χωρίς μηχάνημα. Από εκεί και πέρα βέβαια η υποστήριξή της είναι άψογη. Στέλνουν άνθρωπο να το παραλάβει, το επισκευάζουν/αλλάζουν και στο στέλνουν πίσω. Την τελευταία φορά που το χρειάστηκα, αν θυμάμαι καλά η όλη διαδικασία, από τη στιγμή που το έστειλα μέχρι να το πάρω πίσω, είχε κρατήσει γύρω στην εβδομάδα σε εργάσιμες (καμιά 10αριά ημερολογιακές). 

Πριν χρόνια, στο Pro 5 που είχα τότε, μου το είχαν επισκευάσει χωρίς χρέωση ενώ είχε βγει οριακά εκτός εγγύησης, οπότε γενικά είμαι ευχαριστημένος από την υποστήριξη. 

Βέβαια, σε αυτό τον τομέα τις πιο τρελές ιστορίες τις έχω ακούσει για την Dell, που αν έχεις το Next Business Day έρχονται στον χώρο σου την επόμενη μέρα και στο επισκευάζουν ή το αλλάζουν (έχω ακούσει ιστορία για αλλαγή στη μέση της θάλασσας, όπου πήγαν στο σκάφος του πελάτη). Δεν ξέρω αν διατηρείται ακόμα σε αυτό το επίπεδο, αλλά το είχα δει και με τα μάτια μου πριν χρόνια, όπου ένας συνάδελφος είχε θέμα με την οθόνη του λάπτοπ, και την επόμενη μέρα ήρθε τεχνικός, και χωρίς να κοιτάξει καν αν επισκευάζεται του άλλαξε επιτόπου την οθόνη ή το αντικατέστησε (δεν θυμάμαι τί ακριβώς, μόνο ότι δεν κράτησε πάνω από μισή ώρα η όλη διαδικασία). 

• Thanks 1

• 4 εβδομάδες αργότερα...
On 05/11/2023 at 18:10, Rubble said:

εφόρου ζωής έπρεπε να δίνει αφού τα προβλήματα της είναι παντοτινά. 

αυτο δεν θα γινει ποτε.παντα υπαρχει end of life και μετα end of support.τωρα αν θα ειναι 1 χρονο 2 χρονια 5 χρονια 10 χρονια ειναι αλλη ιστορια.

Στις 6/11/2023 στις 2:09 ΠΜ, JohnnyDragon είπε

Μα δεν υπάρχει και λόγος να αλλάξει μηχάνημα ο μέσος χρήστης. Ρεαλιστικά μιλώντας, ο μέσος χρήστης ακόμα και ακριβών μηχανημάτων (ασχέτως του τι είπε για να πείσει τον εαυτό του ότι πρέπει να τα σκάσει χοντρά), απλά χαζεύει στο ίντερνετ, youtube, socials, p0rn0, άντε και κανένα word μια στο τόσο για να φτιάξει νέο βιογραφικό. Αυτά τα κάνεις και με 10ετίας μηχάνημα. 

Ο σταθερός μου υπολογιστής έχει επεξεργαστή του 2014, κουτί από το 2010, τροφοδοτικό από το 2010 και κάποιους σκληρούς από το 2010 με 100% υγεία ακόμα

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αλλάξω ένα μηχάνημα που δουλεύει μια χαρά και πλέον το μόνο που κάνει είναι να μπαίνει στο internet..

Μέχρι στιγμής υποστηρίζεται κανονικά από τα win10 που έχει επάνω του.

Όταν ακούω εταιρείες να το παίζουν οικολογες και παράλληλα να μην υποστηρίζουν για σοβαρά μεγάλα διαστήματα τα προϊόντα τους δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς εννοούν..

Καταλαβαίνω ότι για επαγγελματική χρήση στα 3 χρόνια κάτι έχει φάει τα ψωμιά του και καλό είναι να αλλάζει. αλλά για home use το διάστημα είναι πολύ μεγαλύτερο, βέβαια δεν υπάρχει κέρδος κατανοητό.. αλλά κέρδος και οικολογία δεν πάνε μαζί, αλλά οικολογία (που είναι και πολύ της μόδας πλέον) σίγουρα δεν σημαίνει σκουπίδια στις χωματερές

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...