hmmy92 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Έκανα πρόσφατα μια αγορά μεσω klarna με 3 δόσεις. Στο διαθέσιμο υπόλοιπο στην τράπεζα φαίνεται ότι έχουν δεσμευτει και οι 3 δόσεις: η πρώτη και για τους υπόλοιπους 2 μήνες, άσχετα που στο λογιστικο υπόλοιπο φαίνεται ότι έχει γίνει μόνο η πρώτη. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν ποιο είναι το όφελος αυτών των δόσεων αφού δεν έχω διαθέσιμο το ποσό των επόμενων δύο δόσεων αυτή την στιγμή. Σκέφτομαι κάτι λάθος?
Morosis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, hmmy92 είπε Έκανα πρόσφατα μια αγορά μεσω klarna με 3 δόσεις. Στο διαθέσιμο υπόλοιπο στην τράπεζα φαίνεται ότι έχουν δεσμευτει και οι 3 δόσεις: η πρώτη και για τους υπόλοιπους 2 μήνες, άσχετα που στο λογιστικο υπόλοιπο φαίνεται ότι έχει γίνει μόνο η πρώτη. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν ποιο είναι το όφελος αυτών των δόσεων αφού δεν έχω διαθέσιμο το ποσό των επόμενων δύο δόσεων αυτή την στιγμή. Σκέφτομαι κάτι λάθος? Κατι εχεις κανει λαθος δεν γινεται αυτο που λες..Η κλαρνα τραβαει μονο την 1η δοση επιτοπου και μετα πληρωνεις ανα μηνα τις υπολοιπες 2 δοσεις..Εχει κ εφαρμογη για να δεις τις λεπτομερειες..Εδω κ 1 χρονο που κανω συνεχεια αγορες απο εκει δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα 1
hmmy92 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Morosis είπε Κατι εχεις κανει λαθος δεν γινεται αυτο που λες..Η κλαρνα τραβαει μονο την 1η δοση επιτοπου και μετα πληρωνεις ανα μηνα τις υπολοιπες 2 δοσεις..Εχει κ εφαρμογη για να δεις τις λεπτομερειες..Εδω κ 1 χρονο που κανω συνεχεια αγορες απο εκει δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα Η εφαρμογή καλά τα λεει και όντως μόνο η πρώτη δόση έχει φανει σαν χρέωση αλλά στο διαθέσιμο και το λογιστικο υπόλοιπο υπάρχει διαφορά των επιπλέον δύο δόσεων. Επομένως, αν πάω να σηκώσω χρήματα μπορω να σηκώσω μόνο το διαθέσιμο. Άρα τελικά δεν είναι δοσεις 47 λεπτά πριν, flo1 είπε Κι εγω το ιδιο. Εννοείς έχεις το ίδιο θέμα με εμένα ή είσαι οκ όπως ο παραπάνω?
Morosis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, hmmy92 είπε Η εφαρμογή καλά τα λεει και όντως μόνο η πρώτη δόση έχει φανει σαν χρέωση αλλά στο διαθέσιμο και το λογιστικο υπόλοιπο υπάρχει διαφορά των επιπλέον δύο δόσεων. Επομένως, αν πάω να σηκώσω χρήματα μπορω να σηκώσω μόνο το διαθέσιμο. Άρα τελικά δεν είναι δοσεις Εννοείς έχεις το ίδιο θέμα με εμένα ή είσαι οκ όπως ο παραπάνω? Εχω κανει 25+αγορες απο οτι κοιταξα στην εφαρμογη μολις και εχω 2 αγορες που ειναι σε εξελιξη αυτη την στιγμη,ποτε δεν εχει γινει κατι τετοιο..Επιπλεον εχω ακομα 1 δοση σε 2 προιοντα κ μπηκα κανονικα στην τραπεζα μου και τιποτα δεν ειναι δεσμευμενο,θελεις να επικοινωνησεις με την τραπεζα η με την κλαρνα?Γτ η λαθος εχεις κανει εσυ η εκεινοι,το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν δουλευει ετσι η φαση με την κλαρνα οπως σ ετυχε δηλαδη Αν επικοινωνησεις με την κλαρνα μεσω τσατ να ξερεις ειναι ελληνες υπαλληλοι που σ μιλανε και θα βγαλεις ακρη,ειχα ενα θεμα με μια πληρωμη πριν καποιο διαστημα και απαντησαν αμεσως οπου και λυθηκε αμεσα το ζητημα Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2023 από Morosis 1
flo1 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, hmmy92 είπε Η εφαρμογή καλά τα λεει και όντως μόνο η πρώτη δόση έχει φανει σαν χρέωση αλλά στο διαθέσιμο και το λογιστικο υπόλοιπο υπάρχει διαφορά των επιπλέον δύο δόσεων. Επομένως, αν πάω να σηκώσω χρήματα μπορω να σηκώσω μόνο το διαθέσιμο. Άρα τελικά δεν είναι δοσεις Εννοείς έχεις το ίδιο θέμα με εμένα ή είσαι οκ όπως ο παραπάνω? Όπως o παραπάνω. Έχω κάνει πολλές αγορές και μόνο η 1η δόση δεσμεύεται. Υπάρχει περίπτωση να μην έχεις επιλέξει 3 δόσεις, για τσέκαρε κ αυτό, γιατί σε κάποιο site δνε θυμάμαι ποιο ήταν, είχε επιλογή αφού επελεγες την μέθοδο πληρωμής klarna να πληρώσεις το ποσό άμεσα (χωρίς νόημα δηλαδή)
hmmy92 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 42 λεπτά πριν, flo1 είπε Όπως o παραπάνω. Έχω κάνει πολλές αγορές και μόνο η 1η δόση δεσμεύεται. Υπάρχει περίπτωση να μην έχεις επιλέξει 3 δόσεις, για τσέκαρε κ αυτό, γιατί σε κάποιο site δνε θυμάμαι ποιο ήταν, είχε επιλογή αφού επελεγες την μέθοδο πληρωμής klarna να πληρώσεις το ποσό άμεσα (χωρίς νόημα δηλαδή) Όχι οι δόσεις φαίνονται κανονικά στην εφαρμογή
hmmy92 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 σήμερα που ήταν εργάσιμη μέρα όλα είναι κανονικά και στην τράπεζα. ευχαριστώ πολύ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα