dpolal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, vamvakoolas είπε ...να σου φυγει η ....καψα ειτε ανεβασε κασερι (κανα 300αρι μιν) και βαλε μια πηγη 2din της προκοπης ... Είτε δώσει 50, είτε 300, είτε 1.000 αν έχει επάνω τα μαμά ηχεία το ίδια σκ@τά θα ακούει. Δεν έχει νόημα να δίνεις τόσα λεφτά για πηγή όταν όλο το υπόλοιπο σύστημα είναι της πλάκας και δεν πρόκειτε να ακούσει καλύτερο ήχο απλά επειδή θα βάλει 2din. Καλές οι προτάσεις αλλά πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία στην ποιότητα σε όλα τα κομμάτια. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από dpolal 1
piiii Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Osio έεε... Το δεύτερο μου ραδιοκασετόφωνο αρχές 90's μετά το εργοστασιακό philips.. Σίγουρα καλύτερο απο το philips, αλλά σημαντικά υποδυέστερο του sony που πήρα μετέπειτα, και σίγουρα πολύ υποδυέστερο της κορυφής alpine κτλ... Δεν νομίζω ότι θα έχει αλλάξει κάτι μετά απο τόσα χρόνια, και σίγουρα θα έχει επιλογές πολύ καλύτερες απο αυτό. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από piiii 1
andreaspA Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, piiii είπε Δεν νομίζω ότι θα έχει αλλάξει κάτι μετά απο τόσα χρόνια, και σίγουρα θα έχει επιλογές πολύ καλύτερες απο αυτό. αν πιασεις σημερινο osio στα χερια σου, ειναι απο τα jumbo! Στα παντα του. Βαρος, φινιρισμα, κουμπια. Μιλαμε για αθλιοτητα! 1
meletis_m Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, vampira είπε Τί εννοείς εδώ; κ εγώ έχω ένα corsa c κ θέλω να του αλλάξω ηχεία. Ποιά έβαλες εσύ; Έχει γραφτεί λάθος . Βάζεις προσθήκες στη πόρτα έτοιμες βάσει μοντέλου . Η προσθήκη πιάνει στη πόρτα και το ηχείο στη προσθήκη . Το ηχείο έρχεται πιο έξω λίγο και δε έχεις θέματα με το γρύλο. Γιατί τα εργοστασιακά δε έχουν τόσο βάθος . Μοντέλο ακριβώς δε θυμάμαι . Τις Pioneer έβαλα 2 εμπρός μαζί με προσθήκες και φις είχα δώσει 70€ 1
vamvakoolas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 2 hours ago, dpolal said: Είτε δώσει 50, είτε 300, είτε 1.000 αν έχει επάνω τα μαμά ηχεία το ίδια σκ@τά θα ακούει. Δεν έχει νόημα να δίνεις τόσα λεφτά για πηγή όταν όλο το υπόλοιπο σύστημα είναι της πλάκας και δεν πρόκειτε να ακούσει καλύτερο ήχο απλά επειδή θα βάλει 2din. Καλές οι προτάσεις αλλά πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία στην ποιότητα σε όλα τα κομμάτια. κλασσικο λαθος με τα ηχεια που κανουν οι ερασιτεχνες. Μια πηγη 2 din εισαγωγικο μοντελο επωνυμο, θα του δωσει ισως λιγη καλυτερη ποιοτητα με τα μαμα ηχεια (μιας και υπαρχει ενισχυτης) αλλα ο κοσμος το αγοραζει για τις λειτουργιες οπως BT ή οθονη αφης ή usb κτλ Αν θες ποιοτητα (αν και ειναι οφ τοπικ) δεν αλλαζεις μονο ηχεια. Και τα καλυτερα ηχεια να εχεις αν οι καλωδιωσεις ειναι 3@3να τσαμπα λεφτα. Μετα πας ενισχυτη, μετα πας καλυτερα ηχομονοτικα στις πορτες και δε συμμαζευεται. Αλλα προφανως το κοστος ειναι 300χ10 μιν εδω το προηγουμενο μηνα εκανα εγκατασταση σε παλικαρι με φιατακι που εσπρωξε κασερι και οταν παω να αλλαξω ηχεια στις πορτες...ειχαν ξυλωσει ηχομονοτικο! Ετριζε ολο το αμαξι στις δοκιμες
tounion Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δωστα τα 35€ σε κάναν άστεγο να πιάσουν τόπο 1
energy52 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, vamvakoolas είπε επειδη εχουν γραφτει και ασχετα, διαβασε 2 κουβεντες αν εχεις χρονο: Το αμαξι σου εχει μαμα πηγη 2 din. Αυτο σημαινει οτι η πηγουλα (1din)που ανεφερες ορθως θα αφησει κενο και σωστα εγραψες οτι θες και καλυμα. Αν βαλεις το osio ξεχνας τα χειριστηρια στο τιμονι. Θα πρεπει να δωσεις αλλα τοσα (αν παρεις απο ιντερνετ εξωτερικο) ή διπλασια (απο μαγαζι εδω) για τους ανταπτορες για το τιμονι. Η ποιοτητα στη πηγη που θες πραγματι ειναι μετρια προς κακη σε ολες τις λειτουργιες (θα εχεις κολληματα στο usb αλλα και το ραδιο δεν ειναι οτι καλυτερο οσο για τον ηχο...ας μη γραψω). Για να μακρηγορω: ειτε κρατας τη πηγουλα που εχεις και χρησιμοποιησε κινητο ή αυτα τα παιχνιδακια που μπαινουν στον αναπτηρα/μπριζα και εχουν usb/bluetooth να σου φυγει η ....καψα ειτε ανεβασε κασερι (κανα 300αρι μιν) και βαλε μια πηγη 2din της προκοπης (kenwood εχουν ριξει τιμες)με τον ανταπτορα για τιμονι. Κατ αρχην σ ευχαριστω για τις πληροφοριες!!..Θελω να αλλαξω το μαμισιο (εστω κι αν χασω τα χειριστηρια δεν με νοιαζει..) γιατι κολλαει πλεον πολυ στα cd mp3 και ουσιαστικα δεν μπορω ν ακουσω μουσικη.. Το ραδιο δεν με νοιαζει καθολου, το internet radio ομως ναι! Οσο για τους ανταπτορες στον αναπτηρα εχω δοκιμασει κανα δυο και τους πεταξα τζαπα λεφτα.. Παντως τα ηχεια του ειναι τιμια, δεν εχω τριξιματα σε λογικα ντεσιμπελ Κι επειδη λετε ολοι πως τα Osio ειναι της πλακας, ε να δωσω κατι παραπανω για philips/pioneer τις οικονομικες σειρες οπως αυτο; https://www.skroutz.gr/s/29204232/Philips-CE235BT-05-Ichosystima-Aytokinitou-Universal-1DIN-Bluetooth-USB-AUX-me-Apospomeni-Prosopsi.html Aυτο εδω εχει bluetooth? https://www.skroutz.gr/s/20272628/Pioneer-MVH-S120UI-Ichosystima-Aytokinitou-Universal-1DIN-USB-AUX-me-Apospomeni-Prosopsi.html μου φαινεται δεν εχει.. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από energy52
andreaspA Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, energy52 είπε Κατ αρχην σ ευχαριστω για τις πληροφοριες!!..Θελω να αλλαξω το μαμισιο (εστω κι αν χασω τα χειριστηρια δεν με νοιαζει..) γιατι κολλαει πλεον πολυ στα cd mp3 και ουσιαστικα δεν μπορω ν ακουσω μουσικη.. Το ραδιο δεν με νοιαζει καθολου, το internet radio ομως ναι! Οσο για τους ανταπτορες στον αναπτηρα εχω δοκιμασει κανα δυο και τους πεταξα τζαπα λεφτα.. Παντως τα ηχεια του ειναι τιμια, δεν εχω τριξιματα σε λογικα ντεσιμπελ Ηδη εχεις πεταξει λεφτα, και συνεχιζεις να πετας λεφτα. Η φθηνια τρωει τον παρά! Πάρε ενα φθηνο Alpine. Θα το ευχαριστηθεις, και θα δουλευουν ολα επανω του.
energy52 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, andreaspA είπε Ηδη εχεις πεταξει λεφτα, και συνεχιζεις να πετας λεφτα. Η φθηνια τρωει τον παρά! Πάρε ενα φθηνο Alpine. Θα το ευχαριστηθεις, και θα δουλευουν ολα επανω του. Φιλε μου δεν εχει γινει καμια αγορα ακομη...στα υπ οψιν για Alpine αν και ανεβαινει αρκετα το κασε.. Α σορυ λες για τους ανταπτορες ναι οκ μικρο το κακο.. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από energy52
vamvakoolas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 16 hours ago, energy52 said: Κατ αρχην σ ευχαριστω για τις πληροφοριες!!..Θελω να αλλαξω το μαμισιο (εστω κι αν χασω τα χειριστηρια δεν με νοιαζει..) γιατι κολλαει πλεον πολυ στα cd mp3 και ουσιαστικα δεν μπορω ν ακουσω μουσικη.. Το ραδιο δεν με νοιαζει καθολου, το internet radio ομως ναι! Οσο για τους ανταπτορες στον αναπτηρα εχω δοκιμασει κανα δυο και τους πεταξα τζαπα λεφτα.. Παντως τα ηχεια του ειναι τιμια, δεν εχω τριξιματα σε λογικα ντεσιμπελ Κι επειδη λετε ολοι πως τα Osio ειναι της πλακας, ε να δωσω κατι παραπανω για philips/pioneer τις οικονομικες σειρες οπως αυτο; https://www.skroutz.gr/s/29204232/Philips-CE235BT-05-Ichosystima-Aytokinitou-Universal-1DIN-Bluetooth-USB-AUX-me-Apospomeni-Prosopsi.html Aυτο εδω εχει bluetooth? https://www.skroutz.gr/s/20272628/Pioneer-MVH-S120UI-Ichosystima-Aytokinitou-Universal-1DIN-USB-AUX-me-Apospomeni-Prosopsi.html μου φαινεται δεν εχει.. ψαξε το Pioneer SPH-10BT ειναι καπου στο κατοσταρικο (μονο η πηγη) αλλα θα πορωθεις πιστεψε με 1
Ntinaras Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Στις 5/11/2023 στις 1:50 ΜΜ, energy52 είπε Καλημερα σε ολους! Θελω να αντικαταστησω το μαμισιο ηχοσυστημα/κονσολα σε opel corsa c twinport 06 μοντελο..Δεν δυναμαι να δωσω πολλα χρηματα και βλεπω σε πολυ δελεαστικη τιμη και σε προσφορες τα Οsio..πχ το eshop εχει αυτη την εβδομαδα αυτο https://www.e-shop.gr/osio-aco-4718ubt-ixosystima-aytokinitoy-me-7-fotismoys-fm-usb-sd-aux-in-bluetooth-4-x-45-w-p-PER.209980 Με ενδιαφερει κυριως η μουσικη να παιζει απροβληματιστα απο usb και να διαβαζει φακελους πολυ σημαντικο! Προφανως και η λειτουργια bluetooth αλλα δεν μιλαω πολυ στο κινητο οταν οδηγω! Βλεπω στο skroutz και αυτο https://www.skroutz.gr/s/20636836/Osio-ACO-4530UBT-Ichosystima-Aytokinitou-Universal-1DIN-Bluetooth-USB-AUX.html με πολλες θετικες αξιολογησεις αλλα δεν βγαζω ακρη με το αν μπορει να διαβαζει φακελους οι αποψεις διίστανται.. Εχουμε αποψεις εδω απο μελη που εχουν βαλει καποιο μοντελο; Ευχαριστω! ΥΓ.Απ οτι καταλαβα πρεπει να αγορασω και τον ανταπτορα για την κονσολα να μην αφηνει κενο πχ αυτο;; https://www.fruugo.gr/1din-αυτοκινητο-στερεοφωνικο-ραδιοφωνο-dvd-πινακα-πινακα-ηχου-για-opel-agila-tigra-corsa/p-156175010-330923975?language=el&ac=KelkooCSS&asc=pmax&gclid=CjwKCAjw15eqBhBZEiwAbDomEgz3sN-K1ThXVm4bXnoYqPqc8XDoHCvhTgS0MnySWUbzGMjEAOUiAxoClRsQAvD_BwE παρε αυτο πχ https://www.skroutz.gr/s/20272628/Pioneer-MVH-S120UI-Ichosystima-Aytokinitou-Universal-1DIN-USB-AUX-me-Apospomeni-Prosopsi.html δε νομιζω πως θα πεσεις εξω οικονομικα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα