Fotia Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σερβική φίρμα φασόν ,για να συσχετίζεται επίσημα ή ανεπίσημα ,άγνωστο , με τον Σέρβο εφευρέτη Nikola Tesla https://el.wikipedia.org/wiki/Νίκολα_Τέσλα Η μητρική της εταιρία απλα κάνει διανομές και σε άλλα επώνυμα προιόντα στα Βαλκάνια. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2023 από Fotia
nk9 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, sintalkas είπε Παιδιά τα έχω βάλει στα airbnb μου πολύ τίμια μηχανάκια.Επισης καλή απόδοση στα λεφτά τους ,όπως είπαν και τα παιδιά είναι σερβικής σχεδίασης και κινεζικής κατασκευής.Το πιο παλιό το έχω ήδη 4 χρόνια. Όλα τα κλιματιστικά του πλανήτη είναι φασόν και βγαίνουν από κάποιες συγκεκριμένες εταιρείες. Η έννοια σερβικής σχεδίασης λοιπόν δεν υφίσταται. Σερβικών συμφερόντων προφανώς είναι η εταιρεία. Αυτό μόνο. 3
Mhlogiatros Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Teslas η arielis η aux ίδιο εισαγωγ. βουλγαρικο έχει το κιτρινομαγαζο περίπου τα ίδια φασον βγάζουν Έχω πάρει το 12000ΒΤU Του Musk παντως δεν ειναι μη κολλατε στο ονομα Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2023 από Mhlogiatros
georghiniopao13 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Σε σχέση με την εταιρία aux ποια θεωρείται πιο αξιόπιστη και πιο αποδοτική από τις τρεις;
paramedic Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Ενα Arielli 9.000 btu by AUX με WIFI που πήρα για το χωριό με 260€ τον Αύγουστο με εξέπληξε πααααρα πολύ ευχάριστα με την απόδοση του όσον αφορά την ψύξη σε έναν χώρο αρκετά ζεστό και με το γεγονός οτι είναι εξαιρετικά αθόρυβο ακόμα και στα πλαστικά της εσωτερικής μονάδας. Τώρα το εχει 300€ βλέπω αλλά όταν το βάλει ξανα σε προσφορά μάλλον θα χτυπήσω άλλο ένα για να αντικαταστήσω ενα παλιό στο σπίτι μου.
drdedus Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 έχουν και διαφορές στην εγγύηση αυτά που συζητάτε. 2-10 χρόνια πλακέτες συμπιεστές κλ
MAFIA Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 ιδια κατηγορια ειναι . πλεον αγοραζεις με ευρος ευρω και οχι μαρκας. παρε αυτο που εχει τη μεγαλυτερη εγγυηση
foler79 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, paramedic είπε Ενα Arielli 9.000 btu by AUX με WIFI που πήρα για το χωριό με 260€ τον Αύγουστο με εξέπληξε πααααρα πολύ ευχάριστα με την απόδοση του όσον αφορά την ψύξη σε έναν χώρο αρκετά ζεστό και με το γεγονός οτι είναι εξαιρετικά αθόρυβο ακόμα και στα πλαστικά της εσωτερικής μονάδας. Τώρα το εχει 300€ βλέπω αλλά όταν το βάλει ξανα σε προσφορά μάλλον θα χτυπήσω άλλο ένα για να αντικαταστήσω ενα παλιό στο σπίτι μου. Έχω πάρει το ίδιο και συμφωνώ αλλά η δική μου εξωτερική μονάδα είναι πολυ θορυβώδης. Το ίδιο ακριβώς όμως σε aux που πέτυχα κάπου ήταν τελείως αθόρυβο. Μάλλον είναι μεμονωμένο περιστατικό το δικό μου...
Doubt Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, foler79 είπε Έχω πάρει το ίδιο και συμφωνώ αλλά η δική μου εξωτερική μονάδα είναι πολυ θορυβώδης. Το ίδιο ακριβώς όμως σε aux που πέτυχα κάπου ήταν τελείως αθόρυβο. Μάλλον είναι μεμονωμένο περιστατικό το δικό μου... Κάτι δεν έγινε σωστά στην εγκατάσταση (το πιθανότερο) 1
foler79 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, Doubt είπε Κάτι δεν έγινε σωστά στην εγκατάσταση (το πιθανότερο) Μαζί με φίλο μου το εγκαταστησαμε που έχει βάλει εκατοντάδες, το μοναδικό φάουλ ήταν πως εις γνώσιν μου δεν βάλαμε αντλία κενού και κάναμε εκδίωξη γιατί είχε βλάβη η αντλία του αλλά δεν παίζει να κάνει τόσο βουητό επειδή υπάρχει ελάχιστος αέρας στο κύκλωμα . Τέλος πάντων, εκεί που είναι δεν ενοχλεί ο θόρυβος και κατά τα άλλα αποδίδει μια χαρά ...
marios32 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 49 minutes ago, foler79 said: Μαζί με φίλο μου το εγκαταστησαμε που έχει βάλει εκατοντάδες, το μοναδικό φάουλ ήταν πως εις γνώσιν μου δεν βάλαμε αντλία κενού και κάναμε εκδίωξη γιατί είχε βλάβη η αντλία του αλλά δεν παίζει να κάνει τόσο βουητό επειδή υπάρχει ελάχιστος αέρας στο κύκλωμα . Τέλος πάντων, εκεί που είναι δεν ενοχλεί ο θόρυβος και κατά τα άλλα αποδίδει μια χαρά ... Έχω πάθει PTSD στο νήμα με τα κλιματιστικά να ακούω "Χωρίς αντλία κενού δε δεχόμαστε εγκατάσταση" χεχε Πάντως για τα χρήματα τους έχω ακούσει και γω καλά λόγια για όλα αυτά τα φθηνά ψιλογνωστά φασόν
Sebu Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 5 hours ago, foler79 said: Μαζί με φίλο μου το εγκαταστησαμε που έχει βάλει εκατοντάδες, το μοναδικό φάουλ ήταν πως εις γνώσιν μου δεν βάλαμε αντλία κενού και κάναμε εκδίωξη γιατί είχε βλάβη η αντλία του αλλά δεν παίζει να κάνει τόσο βουητό επειδή υπάρχει ελάχιστος αέρας στο κύκλωμα . Τέλος πάντων, εκεί που είναι δεν ενοχλεί ο θόρυβος και κατά τα άλλα αποδίδει μια χαρά ... Ειναι παρα πολυ πιθανο χωρις σωστη πληρωση ψυκτικου αεριου να εχει θορυβο/βουητο οπως και αν οι σωληνωσεις ειναι κοντες/κατω των 3μ κτλ κτλ τα γνωστα δλδ απο το thread των κλιματιστικων 😋 Αυτο μονο αν γινει σωστα ξανα η εγκατασταση θα σου λυσει την απορια. 1
foler79 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 53 λεπτά πριν, Sebu είπε Ειναι παρα πολυ πιθανο χωρις σωστη πληρωση ψυκτικου αεριου να εχει θορυβο/βουητο οπως και αν οι σωληνωσεις ειναι κοντες/κατω των 3μ κτλ κτλ τα γνωστα δλδ απο το thread των κλιματιστικων 😋 Αυτο μονο αν γινει σωστα ξανα η εγκατασταση θα σου λυσει την απορια. Γιατί δεν έχει σωστό ψυκτικό; Παιδιά σίγουρα το σωστό είναι να γίνεται κενό με αντλία και όχι εκδίωξη αλλά δυστυχώς ακόμα και εξειδικευμένοι ψυκτικοί τα μισά τα βάζουν έτσι. Τα περισσότερα δεν θα βγάλουν πρόβλημα από αυτό τον λόγο και αυτά που θα βγάλουν θα είναι μακροχρόνια. Στα αλλα 2 που τα πήρα πολύ ακριβότερα πέρυσι μπήκε αντλία και το απαίτησα να γίνει έτσι, σωληνώσεις 3 μέτρα και άνω σε όλα εννοείται .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα