Doubt Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 TA27FFLL-0932IA https://www.e-shop.gr/air-condition-tesla-ta27ffll-0932ia-9000btu-inverter-p-HAP.004630 Για τα συγκεκριμένα έχω ακούσει καλά λόγια, όσον αφορά τη χαμηλή κατηγορία τιμής. Η μητρική εταιρεία είναι σέρβικη και η κατασκευή γίνεται στην Κίνα αν δεν κάνω λάθος. https://www.bestprice.gr/item/2157269644/tesla-ta27ffll-0932ia.html 284,5€ 2
DeKaLoUdiS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Το eshop βγάζει συχνά τα arielli από 229 εως 239 σε 9αρι και 239 εως 259 σε 12αρι
panos7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Εννοείς ότι είναι καλύτερα τα Arielli; Εγώ θα ήθελα ένα κλιματιστικό για δωμάτιο σε χωριο. Κυρίως για ψύξη το καλοκαίρι θα το ήθελα αλλά και για λίγες μέρες το χειμώνα. Τι θα προτείνατε;
emperor4her Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, panos7 είπε Εννοείς ότι είναι καλύτερα τα Arielli; Εγώ θα ήθελα ένα κλιματιστικό για δωμάτιο σε χωριο. Κυρίως για ψύξη το καλοκαίρι θα το ήθελα αλλά και για λίγες μέρες το χειμώνα. Τι θα προτείνατε; Οτι και να παρεις σε αυτο το ευρος τιμης μια χαρα ειναι για τη δουλεια που θελεις.. απο κει και περα να θα καψει πχ πλακετα ειναι θεμα τυχης. συνηθως δεν εχεις προβλημα για καποια χρονια.. εχω παρει ενα αριελι για αυτη τη δουλεια, πριν 5-6 χρονια.. δουλευει 20 φορες το χρονο, χοντρικα 150 ωρες το χρονο.. μια χαρα τιμιο, τα εχει βγαλει τα λεφτα του επαξια! Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2023 από emperor4her 1
zio10 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Βλέπω πολλές συσκευές μάρκας tesla και νομίζω ταιριάζει κάπως και η γραμματοσειρά με τη γνωστή tesla, προφανώς δεν έχουν καμία σχέση Ε;
mourtias Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 44 λεπτά πριν, zio10 είπε Βλέπω πολλές συσκευές μάρκας tesla και νομίζω ταιριάζει κάπως και η γραμματοσειρά με τη γνωστή tesla, προφανώς δεν έχουν καμία σχέση Ε; Kαι βέβαια έχουν. Ο Elon Musk απέτυχε στα αυτοκίνητα και το γύρισε στα ac.
DeKaLoUdiS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχω πάρει δεκάδες arielli απο τον e-shopα για επαγγελματική χρήση (ξενοδοχεία). Είναι πολύ αξιόπιστα. Τα πιο παλιά που έχω είναι απο το 2018 Ακόμα και τα wifi τους λειτουργούν απροβλημάτιστα. 1 ώρα πριν, zio10 είπε Βλέπω πολλές συσκευές μάρκας tesla και νομίζω ταιριάζει κάπως και η γραμματοσειρά με τη γνωστή tesla, προφανώς δεν έχουν καμία σχέση Ε; Είναι η tesla με τις ηλεκτρικές συσκευές. 1 σκάλα κάτω σε απόδοση απο τα arielli θα έλεγα Σε ψύξη είναι μια χαρά, στη θέρμανση υστερούν. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2023 από DeKaLoUdiS 1
mourtias Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, DeKaLoUdiS είπε Έχω πάρει δεκάδες arielli απο τον e-shopα για επαγγελματική χρήση (ξενοδοχεία). Είναι πολύ αξιόπιστα. Τα πιο παλιά που έχω είναι απο το 2018 Ακόμα και τα wifi τους λειτουργούν απροβλημάτιστα. έχω κι εγώ ένα που είχα πάρει όταν ο γιος μου ήταν φοιτητης. Το έχω επανεγκαταστήσει στο εξοχικό μου και λειτουργεί απροβληματιστα. Αλλά θέλω να σε ρωτήσω αν και σε σένα το κοντρόλ του είναι λίγο δύστροπο. Εμένα μερικές φορές θέλει 2 φορές να το πατήσεις για να πάρει τη νέα ρύθμιση. Είναι αρχικό πρόβλημα ή το δικό μου τα έχει παίξει.
DeKaLoUdiS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, mourtias είπε έχω κι εγώ ένα που είχα πάρει όταν ο γιος μου ήταν φοιτητης. Το έχω επανεγκαταστήσει στο εξοχικό μου και λειτουργεί απροβληματιστα. Αλλά θέλω να σε ρωτήσω αν και σε σένα το κοντρόλ του είναι λίγο δύστροπο. Εμένα μερικές φορές θέλει 2 φορές να το πατήσεις για να πάρει τη νέα ρύθμιση. Είναι αρχικό πρόβλημα ή το δικό μου τα έχει παίξει. Δέν έχω παρατηρήσει κάτι, αν και έχουμε βάλει after market στα δωμάτια επειδή τα χάνουν/σπάνε οι πελάτες. Γενικά είναι 2 τύποι remote, ενα μακρύ κι ενα μέτριου μεγέθους, με πράσινα κουμπιά, το οποίο πρέπει να κρατήσεις πατημένο ενα πλήκτρο για να ανάψει το φώς στην οθόνη του remote.
mourtias Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, DeKaLoUdiS είπε Δέν έχω παρατηρήσει κάτι, αν και έχουμε βάλει after market στα δωμάτια επειδή τα χάνουν/σπάνε οι πελάτες. Γενικά είναι 2 τύποι remote, ενα μακρύ κι ενα μέτριου μεγέθους, με πράσινα κουμπιά, το οποίο πρέπει να κρατήσεις πατημένο ενα πλήκτρο για να ανάψει το φώς στην οθόνη του remote. αυτό το μικρότερο έχω. Κάνω κάτι λάθος και μερικές φορές όταν αλλαζω κάτι, ή τη θερμοκρασία ή τον ανεμιστήρα, αυτό δεν ακούει με τη πρώτη.
farcry33 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αδερφέ ότι και να πάρεις δυο εταίρες τα κατασκευάζουν όλα πλεον απλά αλλάζουν το brand μια χαρά θα είναι, επιπλέον είναι και Τεσλα θα έχει μεγάλη αυτονομία και καλή υποστήριξη από τον Elon … Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2023 από farcry33
Doubt Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, zio10 είπε Βλέπω πολλές συσκευές μάρκας tesla και νομίζω ταιριάζει κάπως και η γραμματοσειρά με τη γνωστή tesla, προφανώς δεν έχουν καμία σχέση Ε; https://www.comtradedistribution.com/portfolio/ 1
sintalkas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Παιδιά τα έχω βάλει στα airbnb μου πολύ τίμια μηχανάκια.Επισης καλή απόδοση στα λεφτά τους ,όπως είπαν και τα παιδιά είναι σερβικής σχεδίασης και κινεζικής κατασκευής.Το πιο παλιό το έχω ήδη 4 χρόνια.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Κι εγώ πήρα το ιδιο το καλοκαίρι για το δωμάτιο. Ειδικά σε αυτά τα λεφτά είναι εξαιρετική επιλογή, τουλάχιστον στην ψύξη. Στη θέρμανση θα δοκιμαστεί σε λίγο καιρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα