The_Judas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Τι αποφρακτικο υγρο προτείνετε για νιπτήρα κουζίνας; Θέλω κάτι πιο ισχυρό από τα tuboflo αλλά χωρίς να είναι επικίνδυνο για σωληνώσεις.
nickol-us Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δεν έχει ορατά σιφώνια; Καλύτερα λύσε και καθάρισέ τα, οτι πιο safe. 3
villasg Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Ξυδι και σοδα , ριχνεις την σοδα μεσα στην τρυπα και απο πανω ξυδι , αφριζει , το αφηνεις κανα τεταρτο και μετα ριχνεις ζεστο νερο και τελος
The_Judas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ο νιπτήρας αυτός έχει θέμα λόγω λόγω λάθους γωνίας των σωληνώσεων της πολυκατοικίας. 1 φορά το χρόνο τουλάχιστον φέρνω υδραυλικό με ατσαλινα. Δεν νομίζω ότι το ξύδι και η σόδα θα κάνουν δουλειά. γι αυτό κοιτάω και για κάτι πιο δραστικό. tuboflo βάζω μια φορά το μήνα. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2023 από The_Judas
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Αποφύγετε να ρίχνετε λίπη,mr muscle (ή το παρόμοιο του lidl ) ρίχνουμε εμείς κάθε όπωτε το θυμόμαστε,πρέπει να το κάνουμε πιο συχνά.Τελευταία φορά έβγαλα το σιφώνι και καθάρισα τον σωλήνα που φευγει γιατι ήταν σχεδόν κλειστός απο τα λίπη που είχαν γίνει σαν σαπούνι. 1
The_Judas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) καλή ιδέα και το lidl θα το τσεκάρω για αρχή.. εγώ κοιτούσα κάτι ισχυρά με θειικό οξυ... αλλά φοβάμαι μην κάνουν ζημιά. σας λέω και πάλι... μιλάμε για προβληματική περίπτωση στο σπίτι των γονιών μου. ενω στο δικό μου σπίτι δεν έχω πρόβλημα. μια φορά το διμηνο προληπτικά tuboflo και είμαι οκ. αλλά εδώ μιλάω για προβληματική περίπτωση. έχουν περίεργη γωνία οι σωληνώσεις της πολυκατοικίας και μπλοκάρει πιο ευκολα Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2023 από The_Judas
giannnis122 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Καλημέρα, θέμα έχεις στα σιφώνια κάτω από τον νεροχύτη ή πιο μέσα; 1
villasg Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, The_Judas είπε καλή ιδέα και το lidl θα το τσεκάρω για αρχή.. το κοκκινο του lidl ειναι μουφα πιο καλα επαγγελματικα υλικα πχ DUROSTICK D-14/D-15 , new line , melt , g-drain κλπ 1
pavloa Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Καλημέρα και από μένα. Στο σπίτι που μπήκαμε τώρα η σωλήνα αποχέτευσης της κουζίνας είναι σωλήνας λάστιχο (φώτο). Δεν ξέρω γιατί το είχαν κάνει τότε έτσι και δεν θέλω να μπω σε διαδικασία αλλαγής. Τι μπορώ να ρίξω αν χρειαστεί χωρίς να πάθει κάτι η σωλήνα? 1
The_Judas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 46 λεπτά πριν, giannnis122 είπε Καλημέρα, θέμα έχεις στα σιφώνια κάτω από τον νεροχύτη ή πιο μέσα; μάλλον περισσότερο πιο μέσα. έρχεται που και που ο υδραυλικός και το ξεβουλωνει με ατσαλινα. τα σιφόνια τα αλλάξαμε με πιο φαρδια μήπως και βοηθησει. 1
villasg Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 οι αλλοι εχουν τετοια προβληματα στην πολυκατοικια ? Εαν ναι φερτε ολοι υδραυλικο να αλλαξει τους σωληνες στον φωταγωγο και να δωσει σωστες ρυσεις να τελειωσετε
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, villasg είπε το κοκκινο του lidl ειναι μουφα πιο καλα επαγγελματικα υλικα πχ DUROSTICK D-14/D-15 , new line , melt , g-drain κλπ Βασικά πρέπει το υγρό να μείνει πολύ παραπάνω ώρα απ' ότι λένε οι οδηγίες για να κάνεις δουλειά. πχ Οι οδηγίες λένε 15-20 λεπτά και μετά ξέπλυμα. Ε, αυτό δε λειτουργεί. Εγώ στη ντουζιερα το αφηνω ολη νυχτα και καθαρίζει μια χαρα.
villasg Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Nikos Chatzoglou είπε το αφηνω ολη νυχτα και καθαρίζει μια χαρα Με κίνδυνο ομως διάβρωσης των σωληνώσεων ....... 2
SB_1957 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, The_Judas said: μάλλον περισσότερο πιο μέσα. έρχεται που και που ο υδραυλικός και το ξεβουλωνει με ατσαλινα. τα σιφόνια τα αλλάξαμε με πιο φαρδια μήπως και βοηθησει. Σχαράκι έχει ο νεροχύτης για να μην περνάνε υπολείμματα στο σιφώνι; Γενικά δεν πρέπει να πέφτουν λίπη και υπολείμματα. Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με σιφωνια σε κανένα σπίτι. Χρησιμοποιούμε ξύδι και σόδα κάθε μήνα και καυτό νερό. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2023 από SB_1957
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα