Nabuko Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, takismpounas είπε αχου και δεν με νοιαζει! Ούτε εμένα. Αλλά μας έδωσες μια καλή εικόνα για ποιο λόγο σου διέγραψε το fb το λογαριασμό. 1
takismpounas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Nabuko είπε Ούτε εμένα. Αλλά μας έδωσες μια καλή εικόνα για ποιο λόγο σου διέγραψε το fb το λογαριασμό. ποσο πιο γελοιος ρε φιλε! σας ξερω εσας τα συγκεκριμένα τυπακια. εχω βρει πολλα στο δρομο μου. 🤣 1
dtk-386 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, takismpounas είπε Ίχνος λύσης κανένας όμως! Τι λύση περιμένεις να σου δώσουν τα μέλη τα insomia για άλλο site? 1
Xristina_Thanasis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημήτρη τα εδοσες όλα σε αγαπάμε από κάτω αχαια Στέφανος Χριστίνα
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Στις 10/11/2023 στις 7:44 ΜΜ, Xristina_Thanasis είπε Δημήτρη τα εδοσες όλα σε αγαπάμε από κάτω αχαια Στέφανος Χριστίνα Τα έφτιαξες με άλλον Χριστίνα; Τι τον έκανες τον Θανάση;
user2163 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 On 05/11/2023 at 02:10, takismpounas said: Χωρις καμια εξήγηση μου κλειδωσαν οριστικά το facebook. οπως λεει και το μηνυμα που πηρα, πλεον δεν μπορω να κανω αλλη ενσταση και μου τον κλειδώνουν οριστικά χωρις να μπορω να κανω τίποτα. και το τραγικο ειναι οτι δεν σου λενε και για πιο λογο. ειχα μεσα εκατονταδες φωτογραφιες και πολλα άλλα και τωρα τα εχασα ολα.!! βεβαια οταν μπαινω λεει οτι μπορω να κατεβασω τις πληροφοριες του λογαριασμου μου ακομα και αν δεν μπορω να συνδεθω. ομως οταν παταω το κουμπι να κατεβασω τα αρχεία περιμένω πολυ ωρα και καποια στιγμη αποσυνδέεται. ειμαι εξοργισμενος με αυτους του facebook τους δικτατορες. εντωμεταξυ το μονο που εκανα ειναι οτι ανεβαζα καποια βιντεος με μουσική η τραγουδια και μου τα εσβηναν ή εσβηναν τον ηχο. Εχει συμβει και σε αλλους να τους κλειδωσουν τον λογαριασμο μονιμα;; Στο https://www.facebook.com/help/212802592074644 γράφει Στη συνέχεια, το αίτημα λήψης θα εμφανίζεται με την ένδειξη Σε εκκρεμότητα στο εργαλείο Κατεβάστε τις πληροφορίες σας. Όταν το αρχείο είναι έτοιμο, θα έχετε 4 ημέρες για να κατεβάσετε τις πληροφορίες από την ενότητα "Διαθέσιμες λήψεις" στη σελίδα "Κατεβάστε τις πληροφορίες σας". Η λήψη των αρχείων σας είναι μια διαδικασία που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης και στην οποία έχετε πρόσβαση μόνο εσείς. Αφού ολοκληρώσουμε τη σχετική προετοιμασία, θα σας στείλουμε μια ειδοποίηση για να σας ενημερώσουμε ότι το αρχείο είναι έτοιμο για λήψη. Λήψη του αντιγράφου των πληροφοριών που ζητήσατε Πηγαίνετε στην ενότητα Διαθέσιμες λήψεις του εργαλείου Κατεβάστε τις πληροφορίες σας. Πατήστε Λήψη και πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασής σας. Μπορείτε επίσης να πατήσετε Διαγραφή, για να διαγράψετε τη λήψη ή Προβολή προηγούμενων αιτημάτων αρχείων, για να δείτε τα προηγούμενα αιτήματά σας. --- Εσύ αφού το ζητάς δεν υπάρχει κάποιο αρχείο zip που να μπορείς να κατεβάσεις; Δεν χρειάζεται να παραμείνεις εκεί το ζητάς, το βγάζει το fb συνήθως λίγα λεπτά μετά και παραμένει εκεί για 4 ημέρες. Για πήγαινε εδώ και δες αν υπάρχει αίτημα και τι σου γράφει https://accountscenter.facebook.com/info_and_permissions/dyi
takismpounas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Στις 12/11/2023 στις 7:30 ΜΜ, user2163 είπε Στο https://www.facebook.com/help/212802592074644 γράφει Στη συνέχεια, το αίτημα λήψης θα εμφανίζεται με την ένδειξη Σε εκκρεμότητα στο εργαλείο Κατεβάστε τις πληροφορίες σας. Όταν το αρχείο είναι έτοιμο, θα έχετε 4 ημέρες για να κατεβάσετε τις πληροφορίες από την ενότητα "Διαθέσιμες λήψεις" στη σελίδα "Κατεβάστε τις πληροφορίες σας". Η λήψη των αρχείων σας είναι μια διαδικασία που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης και στην οποία έχετε πρόσβαση μόνο εσείς. Αφού ολοκληρώσουμε τη σχετική προετοιμασία, θα σας στείλουμε μια ειδοποίηση για να σας ενημερώσουμε ότι το αρχείο είναι έτοιμο για λήψη. Λήψη του αντιγράφου των πληροφοριών που ζητήσατε Πηγαίνετε στην ενότητα Διαθέσιμες λήψεις του εργαλείου Κατεβάστε τις πληροφορίες σας. Πατήστε Λήψη και πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασής σας. Μπορείτε επίσης να πατήσετε Διαγραφή, για να διαγράψετε τη λήψη ή Προβολή προηγούμενων αιτημάτων αρχείων, για να δείτε τα προηγούμενα αιτήματά σας. --- Εσύ αφού το ζητάς δεν υπάρχει κάποιο αρχείο zip που να μπορείς να κατεβάσεις; Δεν χρειάζεται να παραμείνεις εκεί το ζητάς, το βγάζει το fb συνήθως λίγα λεπτά μετά και παραμένει εκεί για 4 ημέρες. Για πήγαινε εδώ και δες αν υπάρχει αίτημα και τι σου γράφει https://accountscenter.facebook.com/info_and_permissions/dyi καλησπερα και σε ευχαριστω για την απαντηση. οταν εχει απενεργοποιηθει ο λογαριασμός σου για παντα. οταν συνδεεσαι βγαινει μονο αυτο. τιποτα αλλο δεν μπορεις να κανεις η να πας. ακομα και ετσι όμως δεν εχω καταφέρει να κατεβασω τιποτα! 😡 Στις 10/11/2023 στις 8:33 ΜΜ, dtk-386 είπε Τι λύση περιμένεις να σου δώσουν τα μέλη τα insomia για άλλο site? αν ήξερα δεν θα ρωτουσα. 😉
.:Cabal:. Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Για να καταλάβω φίλτατε topic starter, σε ενοχλεί που τα άλλα μέλη του insomnia σου αναφέρουν τους λόγους για τους οποίους σου κλείδωσαν μόνιμα τον λογαριασμό; Το ότι ΕΣΥ παραβίαζες τους όρους χρήσης που αποδέχτηκες όταν έκανες τον λογαριασμό και ότι ΕΣΥ δεν κάθισες να διαβάσεις το κατεβατό που ορθώς και νόμιμα παρουσιάζουν μάντεψε ποιανού πρόβλημα είναι. Προφανώς όπως γράφουν και στο μήνυμα που παίρνεις όταν προσπαθείς να συνδεθείς είναι ότι έχεις παραβιάσει αυτούς τους όρους, τι παραπάνω θέλεις να σου γράψουν δηλαδή για να το καταλάβεις; Όταν εσύ ο ίδιος αναφέρεις ότι ανέβαζες κάποια βίντεο με τραγούδια και έσβηναν τον ήχο ή τα κατέβαζαν. Τώρα όσον αφορά τις εικόνες και τα βίντεο, ούτε το Facebook, ούτε το Youtube ούτε και κανένα άλλο social media δεν είναι χώρος αποθήκευσης υλικού. Οπότε αν δεν φροντίσεις εσύ ο ίδιος να έχεις αυτό το υλικό κάπου αλλού αποθηκευμένο ρισκάρεις κάθε στιγμή να το χάσεις. Δικό σου θέμα είναι και πάλι η ασφάλεια των δεδομένων σου. Δοκίμασε να συνδεθείς και να κατεβάσεις τις πληροφορίες σου από κάποιο άλλο laptop, pc, κινητή συσκευή μήπως και δουλέψει. Αν δεν δουλέψει τίποτα δυστυχώς τα μέλη του insomnia δεν έχουν τον αριθμό του Mark να παραπονεθείς εκεί. Ας βουτάμε τη γλώσσα μας στο μυαλό μας όταν ζητάμε βοήθεια ή συμβουλές από ένα δημόσιο φόρουμ και να μην αφήνουμε τον εκνευρισμό να μας καταβάλλει, προσβάλλοντας ανθρώπους πίσω από ένα πληκτρολόγιο που ούτε καν τους γνωρίζουμε, οι οποίοι μπήκαν στον κόπο να αφιερώσουν τον πολύτιμο χρόνο τους για να μας απαντήσουν σε ένα θέμα. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2023 από .:Cabal:. 2
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 On 10/11/2023 at 15:06, takismpounas said: με την ιδια λογική ουτε το youtube ειναι χωρος που θα εχεις τα βιντεο σου. τι λες τωρα; oyte to utube ειναι για να αποθηκευεις τα video σου.ειναιγια να μοιραζεσαι τα video σου.το utube ουτε το Fb ειναι εταιρειες backup. το fb Καταρχην σου ριχνει την αναλυση και ισως να το κανει και το utube. ή θα τα εχεις τοπικα στο Pc σου αυτα που θες ή θα τα εχεις σε cloud storage και οχι σε social media που ανα πασα στιγμη για ενα λαθος μπορει ειτε να κλεισει το account ή ακομα και να στο hackaroyn
takismpounas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Στις 2/12/2023 στις 4:47 ΜΜ, poulinos είπε oyte to utube ειναι για να αποθηκευεις τα video σου.ειναιγια να μοιραζεσαι τα video σου.το utube ουτε το Fb ειναι εταιρειες backup. το fb Καταρχην σου ριχνει την αναλυση και ισως να το κανει και το utube. ή θα τα εχεις τοπικα στο Pc σου αυτα που θες ή θα τα εχεις σε cloud storage και οχι σε social media που ανα πασα στιγμη για ενα λαθος μπορει ειτε να κλεισει το account ή ακομα και να στο hackaroyn ρε αδερφε με ολες αυτες τις παραμετρους που λες, τοτε και σε 5 σκληρους να τα έχεις, χιλια στραβα μπορει να γίνουν. ακομα και σε cloud. οτι ναναι λεμε. 3
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 3 hours ago, takismpounas said: ρε αδερφε με ολες αυτες τις παραμετρους που λες, τοτε και σε 5 σκληρους να τα έχεις, χιλια στραβα μπορει να γίνουν. ακομα και σε cloud. οτι ναναι λεμε. ξαναδιαβασε αυτο που εγραψα και αφου το τελειωσεις ξαναδιαβασε το και μετα θα καταλαβεις ακριβως τι ειπα. σου ειπα οτι ουτε το utube ουτε το fb ειναι για backup.οποτε αυτα τα 2 τα ξεχνας.αρα μετα πρεπει να τα εχεις σε δυο διαφορετικα πραγματα. το ενα μπορει να ειναι ενας εξωτερικος δισκος και το αλλο μπορει να ειναι cloud. εγω πχ τα εχω σε 2 σημεια.η μια φορα ειναι σε ενα εξωτερικο δισκο και η αλλη σε Micro sd στο λαπτοπ. τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο.δεν εχω χασει ποτε τιποτα εδω και πολλα χρονια.ουτε στο fb ουτε στο utube ουτε δεν ξερω που.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα