takismpounas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Χωρις καμια εξήγηση μου κλειδωσαν οριστικά το facebook. οπως λεει και το μηνυμα που πηρα, πλεον δεν μπορω να κανω αλλη ενσταση και μου τον κλειδώνουν οριστικά χωρις να μπορω να κανω τίποτα. και το τραγικο ειναι οτι δεν σου λενε και για πιο λογο. ειχα μεσα εκατονταδες φωτογραφιες και πολλα άλλα και τωρα τα εχασα ολα.!! βεβαια οταν μπαινω λεει οτι μπορω να κατεβασω τις πληροφοριες του λογαριασμου μου ακομα και αν δεν μπορω να συνδεθω. ομως οταν παταω το κουμπι να κατεβασω τα αρχεία περιμένω πολυ ωρα και καποια στιγμη αποσυνδέεται. ειμαι εξοργισμενος με αυτους του facebook τους δικτατορες. εντωμεταξυ το μονο που εκανα ειναι οτι ανεβαζα καποια βιντεος με μουσική η τραγουδια και μου τα εσβηναν ή εσβηναν τον ηχο. Εχει συμβει και σε αλλους να τους κλειδωσουν τον λογαριασμο μονιμα;; Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2023 από takismpounas
filip123go Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Ναι. Σε πάρα πολύ κόσμο. Δεν θα βγάλεις άκρη. Κάνε καινούριο λογαριασμό. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δεν ξέρω τι βιντεάκια ήταν αυτά, αλλά, όπως φαίνεται, παραβίαζες επανειλημμένα τους όρους χρήσης. Δεν θα σου τον κλείδωναν; Τώρα φτιάξε νέο λογαριασμό και να είσαι πιο προσεκτικός.
takismpounas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 διαβαστε το αρθρο αυτο ας πούμε, και δειτε που καταληγει τελικα. κατα τα αλλα εγω δεν συμβαδιζα με την πολιτικη τους, για να αφηνουν να αλωνιζουν οι απατεωνες μεσω εκατονταδων παραπλανητικων διαφημισεων στο facebook και να παραγγελνεις αλλο και να σου ερχεται αλλο πραγμα. . καλα να παθουμε! αυτο μας αξιζει.
Nabuko Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, takismpounas είπε ειχα μεσα εκατονταδες φωτογραφιες και πολλα άλλα και τωρα τα εχασα ολα.!! Το fb δεν είναι χώρος αποθήκευσης φωτογραφιών και άλλων αρχείων. 1 ώρα πριν, takismpounas είπε διαβαστε το αρθρο αυτο ας πούμε, και δειτε που καταληγει τελικα. Ποιό άρθρο? 🤔 1
Mhlogiatros Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κάποια στιγμή μου ειχαν στειλει αυτοματοποιημενη ειδοποιηση οτι καταπατω τους ορους του marketplace ' ' - χωρις ΠΟΤΕ να εχω κανει καμια συναλαγη ουτε να μου εχουν χακαρει εμφανως τιποτα . Το εψαξα λιγο και ενα @ρχιδοπάκι ειχε κανει παρεμφερες gmail με μενα στο ...instagram και ειχε δοκιμασει να κανει claim δικο μου mail address και να μου φαει ετσι το account που ηταν συνδεδεμενο . Ψαχτο λιγο ετσι με τι ειναι συνδεδεμένο Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2023 από Mhlogiatros
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, takismpounas είπε διαβαστε το αρθρο αυτο ας πούμε, και δειτε που καταληγει τελικα. κατα τα αλλα εγω δεν συμβαδιζα με την πολιτικη τους, για να αφηνουν να αλωνιζουν οι απατεωνες μεσω εκατονταδων παραπλανητικων διαφημισεων στο facebook και να παραγγελνεις αλλο και να σου ερχεται αλλο πραγμα. . καλα να παθουμε! αυτο μας αξιζει. ναι αλλα τα παιδάκια στην Αφρική πεινάνε.................
suboy99 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 12 hours ago, takismpounas said: Χωρις καμια εξήγηση μου κλειδωσαν οριστικά το facebook. οπως λεει και το μηνυμα που πηρα, πλεον δεν μπορω να κανω αλλη ενσταση και μου τον κλειδώνουν οριστικά χωρις να μπορω να κανω τίποτα. και το τραγικο ειναι οτι δεν σου λενε και για πιο λογο. ειχα μεσα εκατονταδες φωτογραφιες και πολλα άλλα και τωρα τα εχασα ολα.!! βεβαια οταν μπαινω λεει οτι μπορω να κατεβασω τις πληροφοριες του λογαριασμου μου ακομα και αν δεν μπορω να συνδεθω. ομως οταν παταω το κουμπι να κατεβασω τα αρχεία περιμένω πολυ ωρα και καποια στιγμη αποσυνδέεται. ειμαι εξοργισμενος με αυτους του facebook τους δικτατορες. εντωμεταξυ το μονο που εκανα ειναι οτι ανεβαζα καποια βιντεος με μουσική η τραγουδια και μου τα εσβηναν ή εσβηναν τον ηχο. Εχει συμβει και σε αλλους να τους κλειδωσουν τον λογαριασμο μονιμα;; Δηλαδή έκανες accept στα "Terms of Use¨ όπου αναφέρει ότι μπορούν να σου απενεργοποιήσουν/διαγράψουν τον λογαριασμό σου ανά πάσα ώρα, αν κάτι παραβιάζει τα "Terms of Use¨ (που έκανες accept) και θεώρησες ότι είναι καλή ιδέα να αφήσεις υλικό σε αυτή την πλατφόρμα χωρίς να έχεις ένα backup. Καλή φάση. 3 1
poulinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 18 hours ago, takismpounas said: Χωρις καμια εξήγηση μου κλειδωσαν οριστικά το facebook. οπως λεει και το μηνυμα που πηρα, πλεον δεν μπορω να κανω αλλη ενσταση και μου τον κλειδώνουν οριστικά χωρις να μπορω να κανω τίποτα. και το τραγικο ειναι οτι δεν σου λενε και για πιο λογο. ειχα μεσα εκατονταδες φωτογραφιες και πολλα άλλα και τωρα τα εχασα ολα.!! βεβαια οταν μπαινω λεει οτι μπορω να κατεβασω τις πληροφοριες του λογαριασμου μου ακομα και αν δεν μπορω να συνδεθω. ομως οταν παταω το κουμπι να κατεβασω τα αρχεία περιμένω πολυ ωρα και καποια στιγμη αποσυνδέεται. ειμαι εξοργισμενος με αυτους του facebook τους δικτατορες. εντωμεταξυ το μονο που εκανα ειναι οτι ανεβαζα καποια βιντεος με μουσική η τραγουδια και μου τα εσβηναν ή εσβηναν τον ηχο. Εχει συμβει και σε αλλους να τους κλειδωσουν τον λογαριασμο μονιμα;; backup φωτογραφιες στο facebook και στην ποιοτητα του facebook. no comment. better luck next time. και ναι οπως σωστα ειπες ανοιγουν απειρα καταστηματα που ειναι Fake και κλεβουν λεφτα αλλα εσενα θα κλεισουν που παραβιασες τους κανονες για πνευματικα δικαιωματα. that's life. σου τα εσβησαν αλλα εσυ το συνεχισες οποτε μετα γινεται μονιμος ο αποκλεισμος. 2
Mhdenistis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Με το facebook μπορείς να φτιάξεις όσους λογαριασμούς θέλεις, αν τις φωτογραφίες που είχες στον λογαριασμό δεν τις είχες αποθηκεύσει αλλού είναι σφάλμα δικό σου.
Diophantus Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Φτιαξε καινουριο λογαριασμο, γιατι σκας; Αν και το καλυτερο ειναι να μην εχεις καθολου σοσιαλ. Τα εκοψα εδω και καιρο και ηρεμησα. Τωρα για τις φωτο, θα επρεπε να εχεις προνοησει. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από Diophantus
takismpounas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Στις 5/11/2023 στις 2:42 ΜΜ, Ukforthemoment είπε ναι αλλα τα παιδάκια στην Αφρική πεινάνε................. ωραία εξυπνάδα. γελάσαμε! Στις 5/11/2023 στις 2:14 ΜΜ, Nabuko είπε Το fb δεν είναι χώρος αποθήκευσης φωτογραφιών και άλλων αρχείων. Ποιό άρθρο? 🤔 με την ιδια λογική ουτε το youtube ειναι χωρος που θα εχεις τα βιντεο σου. τι λες τωρα; ρε μαγκάκια το 99 τα εκατο των απαντήσεων ειναι εξυπνάδες και τιποτα άλλο. οπως φυσικα και στα περισσοτερα θέματα εδω μεσα. να το κοιταξετε αυτο λέμε! Ίχνος λύσης κανένας όμως!
Nabuko Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, takismpounas είπε με την ιδια λογική ουτε το youtube ειναι χωρος που θα εχεις τα βιντεο σου. τι λες τωρα; Και ποιος σου είπε εσένα ότι τα βίντεο δεν είναι αποθηκευμένα σε σκληρούς ή σε cloud για την περίπτωση που σου κατεβάσουν τον λογαριασμό ή τον χάσεις για οποιοδήποτε άλλο λόγο? ΥΓ για τον τρόπο που επέλεξες να απαντήσεις δε θα ασχοληθώ. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2023 από Nabuko 2
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, takismpounas είπε ωραία εξυπνάδα. γελάσαμε! με την ιδια λογική ουτε το youtube ειναι χωρος που θα εχεις τα βιντεο σου. τι λες τωρα; ρε μαγκάκια το 99 τα εκατο των απαντήσεων ειναι εξυπνάδες και τιποτα άλλο. οπως φυσικα και στα περισσοτερα θέματα εδω μεσα. να το κοιταξετε αυτο λέμε! Ίχνος λύσης κανένας όμως! Τακη ηρεμησε ,για να γελάσεις το έγραψα.
takismpounas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Nabuko είπε Και ποιος σου είπε εσένα ότι τα βίντεο δεν είναι αποθηκευμένα σε σκληρούς ή σε cloud για την περίπτωση που σου κατεβάσουν τον λογαριασμό ή τον χάσεις για οποιοδήποτε άλλο λόγο? ΥΓ για τον τρόπο που επέλεξες να απαντήσεις δε θα ασχοληθώ. αχου και δεν με νοιαζει! και που ασχοληθηκες ασχοληθηκες για να πεις την εξυπνάδα σου και οχι για να προτεινεις καποια λυση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα