geran Δημοσ. 18 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2004 οταν παω να κανω load καποιο save με πεταει στο desktop με το εξης μηνυμα " string "../Data/LScripts/Templates/GamePlay/Slab.CItem"]:207: attempt to index field `_RespawnPos' (a nil value) " εχω δοκιμασει δυο patch το 1,2 και 1,3 αλλα τιποτα (τι τα βγαλανε εαν συνεχιζει το παιχνιδι να εχει προβληματα?? :evil: )... εχει τυχει σε κανεναν το ιδιο προβλημα?εαν ναι πως το ελυσε ?(αν το ελυσε)...και ειμαι γαμωτο δυο πιστες πριν το τελος
dreamcast Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 goux goux !1.31 evales?[leei oti leinei auto akrivws to problem]
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 ti fovero paixnidi . ti kollima exo faei. mou kanei kai emena kati trella se kapoia loadings kai an kano to lathos na patiso ctrl+tab na do kati sto desktop meta paketo. alla einai poli xasimo ta grafika tou re paidia..
geran Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 τελικα εβαλα το 1,31 update, και κουτσα στραβα το επαιξα το παιχνιδι ( το λεω αυτο γιατι το προβλημα συνεχιζα να το εχω οταν εκανα load δικα μου save...οταν εκανα load καποιο autosave ετρεχε κανονικα) :?
Exoskeletor Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 kalo htan.to termatisa omos kai telos..den tha to ksanapeksis pote meta.. pame gialla
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.