yiankap Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Άλλαξα πρόσφατα εταιρικό τηλέφωνο και πήρα τη παραπάνω συσκευή του θέματος και μετέφερα τις επαφές από το παλιό τηλέφωνο μέσω του εταιρικού λογαριασμού google καθώς όλες οι επαφές τηρούνται εκεί. Τον συγκεκριμένο λογαριασμό τον έχει ενεργοποιημένο στο δικό του τηλέφωνο και άλλος συνεργάτης και μοιραζόμαστε επαφές, mail κλπ. Το πρόβλημα είναι ότι θέλω να έχω στο τηλέφωνο και μερικές προσωπικές επαφές (σύζυγο-παιδιά κλπ) χωρίς όμως να τις βλέπει ο συνεργάτης και στο δικό του τηλέφωνο (τα τηλέφωνα συγχρονίζονται). Έτσι επέλεξα να αποθηκεύσω τα προσωπικά μου τηλέφωνα απευθείας στη συσκευή, όπως μπορούσα να κάνω στο τηλέφωνο που χρησιμοποιούσα έως τώρα (ΗONOR 9x) . Έλα όμως που δεν γίνεται. Υπάρχει μόνο η δυνατότητα αποθήκευσης σε λογαριασμό Google ή σε κάρτα SIM. Είναι πρόβλημα της συσκευής ή έχω χάσει επεισόδια και στα καινούρια Redmi έχει χαθεί αυτή η δυνατότητα ; Ευχαριστώ Ενημέρωση : Έκανα επαναφορά το κινητό, έβγαλα κάρτα SIM, έκανα ρύθμιση χωρίς να δηλώσω λογαριασμό Google. Aποτέλεσμα : οι επαφές σώζονται στη συσκευή (device) !! Μόλις όμως έβαλα ξανά λογαριασμό Google στο τηλέφωνο, η Συσκευή εξαφανίστηκε από τις επιλογές αποθήκευσης επαφών !!! Ακόμα υπάρχει το πρόβλημα δηλαδή.. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2023 από yiankap
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Μέσα από την εφαρμογή των επαφών, στις ρυθμίσεις, υπάρχει κάποια επιλογή "show sim contacts"; Αν ναι, κάν' το enable.
Λύση yiankap Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Λύση Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Φίλε μου καλησπέρα. Τις επαφές της sim, τις έβλεπα. Δεν είχα πρόβλημα εκεί. Απλά δεν μπορούσα να δω καθόλου τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο για να αποθηκεύσω επαφές. Υπήρχε ο χώρος αποθήκευσης του λογαριασμού Google, της κάρτας SIM, δεν υπήρχε όμως καθόλου η επιλογή Device στις τοποθεσίες αποθήκευσης επαφών. Το πρόβλημα λύθηκε τυχαία έπειτα από δοκιμές με τον παρακάτω (κουφό) τρόπο : 1. Αποσυνδέθηκα στο τηλέφωνο από τον εταιρικό μου λογαριασμό Google. 2. Συνδέθηκα στο τηλέφωνο με τον προσωπικό μου λογαριασμό Google. Ως δια μαγείας τότε, ο αποθηκευτικός χώρος των επαφών στη συσκευή φαινόταν κανονικά !!!!!!! 3. Ξανασυνδέθηκα και με τον εταιρικό λογαριασμό στο τηλέφωνο και έτσι είχα πλέον δύο λογαριασμούς Google στο κινητό (προσωπικό και εταιρικό). Ο αποθηκευτικός χώρος των επαφών στη συσκευή συνέχιζε να φαίνεται κανονικά. 4. Αποσύνδεσα τον προσωπικό λογαριασμό από το τηλέφωνο. Ο αποθηκευτικός χώρος των επαφών στη συσκευή συνέχιζε να φαίνεται κανονικά, αποθηκεύω εκεί τις επιπρόσθετες επαφές που θέλω και έτσι όπως φαίνεται το πρόβλημα λύθηκε. Κάποιο bug πρέπει να είναι....
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Είχα διαβάσει αυτό το tip προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα αποθήκευσης σε Google ΚΑΙ SIM. Αφού βρέθηκε λύση, όμως, όλα καλά. Χαίρομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα