andreaspA Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, SaFiS είπε Δεν νομιζω πως ταπετσερης θα μπορει να κανει κατι τετοιο εννοειται και θα κανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Στις 5/11/2023 στις 11:30 ΠΜ, ulalume είπε Βέβαια ειναι ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ, για αυτο και η χαμηλη τιμη σε σχεση με εναν ταπετσερη που θα ξηλωσει, θα ραψει, θα βαλει υλικο κτλ. Εντελώς διαφορετική δουλεια, το τι θα κανεις εξαρτάται απο το τι χρειαζεσαι. Αρα μιλάμε για καθίσματα που δεν έχουν πρόβλημα και απλά τα ντύνει εξωτερικά με καλύματα ειδικά φτιαγμένα για να ταιριάζουν σωστά στο κάθε αυτοκίνητο. Τελικά βρήκα και έκλεισα από βδομάδα για γέμισμα - ράψιμο νέου υφάσματος του οδηγού που εχει δύο σκισίματα και γέμισμα στου συνοδηγού που απλά έχει καθίσει στη γωνία με 130 ευρώ. Μετά τι πέρας θα ανεβάσω φωτο με το αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Στις 5/11/2023 στις 11:30 ΠΜ, ulalume είπε Στο μαγαζι στη Νίκαια εχω ντύσει 2 αυτοκίνητα, το πρωτο στα 7 χρονια που το πουλησα ηταν σαν την πρωτη μερα, αρα εντυσα και το δεύτερο με το που το πηρα (μεταχειρισμένο) Είναι σαν εργοστασιακο με εγκοπες για isofix, ραφες για αερόσακο κτλ. Ειναι αριστη η δουλεια του, αρα οσοι δεν εχουν εμπειρία ας μην λενε για σαπιλες κτλ. Βέβαια ειναι ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ, για αυτο και η χαμηλη τιμη σε σχεση με εναν ταπετσερη που θα ξηλωσει, θα ραψει, θα βαλει υλικο κτλ. Εντελώς διαφορετική δουλεια, το τι θα κανεις εξαρτάται απο το τι χρειαζεσαι. Διαβάζω κι εγώ για σαπίλες κτλ και μάλλον πρόκειται για άτομα που βάζουν καλύμματα από lidl. Και στο vectra και στο kodiaq τα έχω 4 χρόνια χωρίς να έχουν πάθει τίποτε! Εδώ είναι από την τοποθέτηση στο vectra (μόνος μου). Διακρίνεται του οδηγού, του συνοδηγού σαν τσουβάλι από lidl και το τελικό αποτέλεσμα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 μπραβο σου καλη δουλεια. Αν εχεις χρονο και βεβαια καλο υλικο βγαινει πολυ καλο αποτελεσμα (κατα τη γνωμη μου/γουστο) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κι εδώ από το kodiaq. Άλλη εταιρία. Μπορείτε να δείτε και την εφαρμογή ... Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2023 από achilles_g_ 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ulalume Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 43 λεπτά πριν, papoys1 είπε Αρα μιλάμε για καθίσματα που δεν έχουν πρόβλημα και απλά τα ντύνει εξωτερικά με καλύματα ειδικά φτιαγμένα για να ταιριάζουν σωστά στο κάθε αυτοκίνητο. Τελικά βρήκα και έκλεισα από βδομάδα για γέμισμα - ράψιμο νέου υφάσματος του οδηγού που εχει δύο σκισίματα και γέμισμα στου συνοδηγού που απλά έχει καθίσει στη γωνία με 130 ευρώ. Μετά τι πέρας θα ανεβάσω φωτο με το αποτέλεσμα. Αν το υφασμα σου ειναι σκισμένο -ταλαιπωρημενο χαλασμένο το καλύπτει και δεν φαίνεται κατι ουτε επηρεάζει. Υλικο δεν προσθέτει απο οσο ξερω, κανει την τοποθέτηση των καλυμματων τα οποια ειναι συγκεκριμενα για κάθε αυτοκίνητο και το οποια ουτε να βαλεις, ουτε να βγάλεις μπορεις ευκολα και σωστα μονος σου γιατι δεν ειναι επιφανειακά, καλυπτουν παντου Αυτα είναι απο το δικο μου bmw 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, achilles_g_ είπε Κι εδώ από το kodiaq. Άλλη εταιρία. Μπορείτε να δείτε και την εφαρμογή ... Σε μερικές λεπτομέρειες δεν δείχνει ωραίο.Ιδίως στην πρώτη φωτό με τις ζάρες στα μπροστινά καθίσματα και στο μεσαίο πίσω κάθισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, ulalume είπε Αν το υφασμα σου ειναι σκισμένο -ταλαιπωρημενο χαλασμένο το καλύπτει και δεν φαίνεται κατι ουτε επηρεάζει. Υλικο δεν προσθέτει απο οσο ξερω, κανει την τοποθέτηση των καλυμματων τα οποια ειναι συγκεκριμενα για κάθε αυτοκίνητο και το οποια ουτε να βαλεις, ουτε να βγάλεις μπορεις ευκολα και σωστα μονος σου γιατι δεν ειναι επιφανειακά, καλυπτουν παντου Αυτα είναι απο το δικο μου bmw εμενα έχουν καθίσει πολύ στις γωνίες τόσο του οδηγού που εχει κάνει και δύο σκισιματακια το ύφασμα όσο και του συνοδηγού θα τα γεμίσει με νέο αφρολέξ και θα αλλαχτει το ύφασμα στου οδηγού.Και σενα βλέπω του οδηγού καθισμένο εκεί που βγαίνεις. Για προστασία σίγουρα ωραία είναι τα καλύματα αλλα όπως και να το κάνεις είναι καλύματα.Τα συγκεκριμένα μάλλον αφαιρεί τελείως τα καθίσματα να κάνει σωστή τοποθέτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Στις 5/11/2023 στις 12:26 ΠΜ, Klausx είπε Την ίδια τιμή θα πιάσει αν έχει σωστά καθίσματα με το να έχει σκισμένα; Αν έχεις σκοπό να το πουλήσεις δεν αλλάζεις ούτε λάδια τότε, γιατί να χαρεί ο επόμενος σωστό κινητήρα; 🤣 Επίσης τα σκούρα υφασμάτινα ο ήλιος τα μωβίζει ή αν π.χ. μπαίνεις με ρούχα εργασίας, υπάρχουν πολλοί λόγοι που κάποιος θέλει να προστατέψει τα καθίσματα του. Θετικό πάντως που δεν ζεσταίνουν, γενικά φαίνεται ότι ο Νίκος είναι προσεκτικός στα υλικά του. Προσωπικά συμφωνώ απόλυτα με τον @Γιάννης Platano Αγοράζουμε ένα προϊόν (εδώ αμάξι) πρώτα για να το χρησιμοποιήσουμε/απολαύσουμε εμείς. Δεν έχει (για μένα εννοείται) νόημα να διαλέξω και πληρώσω το Χ σαλόνι το οποίο μετά θα "κρύψω" (aka "προστατεύσω) με το όποιο φθηνό ή ακριβό κάλυμμα με το σκεπτικό όταν/αν το πουλήσω να πιάσει παραπάνω φράγκα. Εκτός βέβαια αν το χρονοδιάγραμμα πώλησης είναι δεδομένο και κοντινό (πχ να το "σπρώξω" σε κάνα χρόνο και στο μεταξύ τα παιδιά να μην το γεμίσουν λάδια από τα γαριδάκια!!!) Έχω ξαναπεί ότι ευχαριστώ πάρα πολύ τον πωλητή του πρώτου αμαξιού μου (4ετίας) για το σκεπτικό του, καθώς παρέλαβα το αμάξι με καλύμματα και από κάτω τα άψογα εργοστασιακά του καθίσματα. Προφανώς η διαδρομή του μόλις πήρε το αυτοκίνητο ήταν αντιπροσωπία-βενζινάδικο-καλύμματα Τα καλύμματα τα έβγαλα με συνοπτικές διαδικασίες και ξαναμπήκαν όταν πια το ύφασμα του καθίσματος άρχισε να δείχνει φθορές σε χρώμα, κλπ. Δηλαδή αρκετά χρόνια αργότερα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Τα υφασμάτινα δεν μπορείς να τα συντηρήσεις / καθαρίσεις εύκολα σε αντίθεση με την δερματίνη / δέρμα. Όταν θες να έχεις κάτι καθαρό και περιποιημένο θα βάλεις καλύμματα. Αλλιώς όταν το πας συνεργείο που το μεγαλύτερο ποσοστό δεν προσέχουν θα στα κάνουν χάλια. Εδώ ένα σεντόνι είχα βάλει πρόχειρα μέχρι να βάλω καλύμματα πήγα για αλλαγή ελαστικών και για 1 λεπτό που μπήκε μέσα ο πιτσιρικάς το έκανε μαύρο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Klausx είπε Τα υφασμάτινα δεν μπορείς να τα συντηρήσεις / καθαρίσεις εύκολα σε αντίθεση με την δερματίνη / δέρμα. Όταν θες να έχεις κάτι καθαρό και περιποιημένο θα βάλεις καλύμματα. Αλλιώς όταν το πας συνεργείο που το μεγαλύτερο ποσοστό δεν προσέχουν θα στα κάνουν χάλια. Εδώ ένα σεντόνι είχα βάλει πρόχειρα μέχρι να βάλω καλύμματα πήγα για αλλαγή ελαστικών και για 1 λεπτό που μπήκε μέσα ο πιτσιρικάς το έκανε μαύρο..... Για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να θέλω (εγώ, εσύ, ο άλλος) να έχω κάτι "καθαρό και περιποιημένο" κάτω από ένα κάλυμμα. Δηλαδή που δεν θα το βλέπει ούτε ο θεός. Και ειδικά στην περίπτωση καινούργιου αυτοκινήτου, που ένα από αυτά που τσεκάραμε και προβληματιστήκαμε ως προς τι να διαλέξουμε, ήταν και το σαλόνι. Και μετά, με το κάλυμμα, το απομονώνουμε και οπτικά αλλά και σαν υφή. Προφανώς έχεις δίκιο για συνεργεία, κλπ αλλά τότε, αν εκεί είναι το θέμα, μπορείς να βάλεις κάποιο πρόχειρο κάλυμμα (της πυρκαγιάς) ειδικά για εκείνη την ημέρα και μετά εσύ να απολαμβάνεις το σαλόνι σου. Αλλιώς θα καταλήξεις να έχεις τέλεια καθίσματα για τον...επόμενο (όπως ανέφερα παραπάνω) Anyway, δεν χρειάζεται να το κουράσουμε παραπάνω. Ο καθένας έχει τις απόψεις του και αφού δεν επηρεάζουν άλλον (αρνητικά εννοώ γιατί θετικά, το είπαμε για τον επόμενο ) μπορεί να κάνει όπως θέλει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Klausx είπε Τα υφασμάτινα δεν μπορείς να τα συντηρήσεις / καθαρίσεις εύκολα σε αντίθεση με την δερματίνη / δέρμα. Όταν θες να έχεις κάτι καθαρό και περιποιημένο θα βάλεις καλύμματα. Αλλιώς όταν το πας συνεργείο που το μεγαλύτερο ποσοστό δεν προσέχουν θα στα κάνουν χάλια. Εδώ ένα σεντόνι είχα βάλει πρόχειρα μέχρι να βάλω καλύμματα πήγα για αλλαγή ελαστικών και για 1 λεπτό που μπήκε μέσα ο πιτσιρικάς το έκανε μαύρο..... Δεν είναι μόνο για ευκολία και καθαριότητα. Επιπλέον πρόκειται για αναβάθμιση της εικόνας του εσωτερικού. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Παντως εγω που ξεκινησα το θεμα να πω οτι δεν θελω να βαλω καλυμματα για να προστατεψω / κρατησω καθαρα τα μαμα . Το συζητω λογω βλαβης / φθορας του καθισματος του οδηγου για την οποια το ποσο που ζητηθηκε για 2 κομματια υφασμα ειναι πολυ γιτι σε λιγο καιρο θα φθαρουν και αλλα οποτε ισως ενα καθισμα μου φτασει στα 1000+ τελικα . Οσο για τη καλυψη απο 1η μερα , δεν το κατλαβα ποτε να πληρωσω ακτι για να το καλυψω στην συνεχεια και να μην το χαρω ..... Δοξα το θεο 13 χρονων εφτασε το αμαξι , ας του κανω μια ανανεωση εσωτερικου με αφορμη την φθορα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 21 λεπτά πριν, villasg είπε Παντως εγω που ξεκινησα το θεμα να πω οτι δεν θελω να βαλω καλυμματα για να προστατεψω / κρατησω καθαρα τα μαμα . Το συζητω λογω βλαβης / φθορας του καθισματος του οδηγου για την οποια το ποσο που ζητηθηκε για 2 κομματια υφασμα ειναι πολυ γιτι σε λιγο καιρο θα φθαρουν και αλλα οποτε ισως ενα καθισμα μου φτασει στα 1000+ τελικα . Οσο για τη καλυψη απο 1η μερα , δεν το κατλαβα ποτε να πληρωσω ακτι για να το καλυψω στην συνεχεια και να μην το χαρω ..... Δοξα το θεο 13 χρονων εφτασε το αμαξι , ας του κανω μια ανανεωση εσωτερικου με αφορμη την φθορα Προφανώς για άλλη μια φορά (όπως πάντα) βγήκαμε εκτός θέματος. Ζητώ συγνώμη για το κομμάτι της συμβολής μου σε αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, villasg είπε Παντως εγω που ξεκινησα το θεμα να πω οτι δεν θελω να βαλω καλυμματα για να προστατεψω / κρατησω καθαρα τα μαμα . Το συζητω λογω βλαβης / φθορας του καθισματος του οδηγου για την οποια το ποσο που ζητηθηκε για 2 κομματια υφασμα ειναι πολυ γιτι σε λιγο καιρο θα φθαρουν και αλλα οποτε ισως ενα καθισμα μου φτασει στα 1000+ τελικα . Οσο για τη καλυψη απο 1η μερα , δεν το κατλαβα ποτε να πληρωσω ακτι για να το καλυψω στην συνεχεια και να μην το χαρω ..... Δοξα το θεο 13 χρονων εφτασε το αμαξι , ας του κανω μια ανανεωση εσωτερικου με αφορμη την φθορα Το δικό μου 18+ το πάω Τρίτη για αντικατασταση υφάσματος - γέμισμα του οδηγού εκεί που κάθομαι και γέμισμα του συνοδηγού με κόστος 130 ευρώ για τα δύο.Μετά από έρευνα σε αρκετά καταστήματα θεωρώ δίκαια την τιμή. Θα ανεβάσω φωτο πριν και μετά. Για ύφασμα στου οδηγού ολοι μου είπαν ότι δεν υπάρχει ακριβώς το ίδιο αλλα θα μπει κάποιο παρόμοιο.Ελπίζω να βλέπεται και να μην αναγκαστώ να πάω σε καλύματα γιατί όπως είπαν και άλλοι ποτέ δεν μου άρεσαν τα καλύματα. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2023 από papoys1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα