Προς το περιεχόμενο

Προβληματισμος για επενδυση καθισματων

villasg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η δερματίνη είναι σάπια σαπίλα σάπισε. Μακριά. Πήγαινε σε ταπετσέρη να σου φτιάξει το καθισμα σου κανονικά και δεν θα το μετανιώσεις. Το ύφασμα που θα σου βάλει θα είναι ίδιο, έχουν από όλα αυτοί. Επίσης θα σου φτιάξει και το σφουγγάρι. Με λίγα λόγια θα στο κάνει σαν καινούργιο. Έχω πάει και εγώ στο παρελθόν για παρόμοιο λόγο και το κάθισμα ήταν σαν καινούργιο μετά. Η λύση αυτή είναι η μόνη που δεν θα μετανιώσεις. Και ναι οκ είναι 100 ευρώ, όμως κάθε πράγμα έχει το κόστος του. 

Υ.Γ. Και να με πλήρωνες δερματίνη δεν έβαζα στο αμάξι μου. 

Επεξ/σία από JohnnyDragon
  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

8 ώρες πριν, villasg είπε

ναι αλλα 100€ για 2 κομματακια υφασμα και ο αλλος ταπετσερης ειναι και με 250 εντυσε ολο το αμαξι....

Έχω το ίδιο πρόβλημα με το κάθισμα του οδηγού.Στα 19 χρόνια το opel με πολλά πολλά χιλιόμετρα κάθισε το αφρολέξ άνοιξε λίγο σε δύο σημεία το ύφασμα. Μια χαρά είναι τα 100 να πας να το φτιάξεις με υφασμα μη ζηλεύεις πλαστικούρες . Όπου εχω ρωτήσει Αθήνα (4-5 ταπετσέρηδες) όλοι 120 για γέμισμα και αλλαγή φθαρμένου υφάσματος.

Αν ξέρει κανείς με 100 ή και παρακάτω πουθενά παιδιά δώστε στοιχεία.😜Ότι γλυτώσουμε.

• Like 1

7 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Η δερμάτινη σίγουρα δεν είναι δέρμα αλλά από το να βάλει κάποιος κομμάτι ύφασμα που δεν θα ταιριάζει με το υπόλοιπο ίσως είναι πιο καλά.

Ειναι προφανες νομιζω οτι θα βαλει ακριβως το ιδιο υφασμα και οχι "ενα" υφασμα. Αν συζηταμε για διαφορετικη ταπετσαρια , δεν ειναι ταπετσερης. Ειναι χαβαλες!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, villasg είπε

Καλησπερα , στο αμαξι μου (hyundai i30 1400cc 2010) εχει μια σχετικη φορα στα πλαγια το καθισμα του οδηγου ( λογικα οπως καθομαι και στριβω το κορμι να γυρισω το φθειρει 100+ κιλακια ) .
Επισης θελει και η ακρη στο καθισμα και λιγη γεμιση γιατι εχει κατσει .
Φωτο της ζημιας βαζω παρακατω .

Ρωτησα σε ταπετσερη εδω χαλκιδα και θελει 100€ το ιδιο και ενας στην αθηνα .......
Βλεπω μαγαζι στην Νικαια ( Φιλαδελφείας 14 Νικος ) που φιλος εντυσε ολο το σαλονι δερματινη με 250€
Βλεπω διαφορα καλυματα για ολο το αμαξι με 80-100€ στα αξεσουαραδικα .

δεν ξερω τι να κανω και τι αξιζει τελικα 

Απόκρυψη περιεχομένων

5kDBuME.jpg

Αν έχει πλαϊνό αερόσακο ενσωματομένο στο κάθισμα τότε ξέχνα τα απλά καλύματα και τα μπαλώματα από πάνω.

Θέλει ειδικό ράψιμο που θα «ανοίξει» όταν ώ μή γένοιτο χρειαστεί να φουσκώσει ο αερόσακος.

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 4

8 ώρες πριν, Klausx είπε

Την ίδια τιμή θα πιάσει αν έχει σωστά καθίσματα με το να έχει σκισμένα; Αν έχεις σκοπό να το πουλήσεις δεν αλλάζεις ούτε λάδια τότε, γιατί να χαρεί ο επόμενος σωστό κινητήρα; 🤣 
Επίσης τα σκούρα υφασμάτινα ο ήλιος τα μωβίζει ή αν π.χ. μπαίνεις με ρούχα εργασίας, υπάρχουν πολλοί λόγοι που κάποιος θέλει να προστατέψει τα καθίσματα του.

Θετικό πάντως που δεν ζεσταίνουν, γενικά φαίνεται ότι ο Νίκος είναι προσεκτικός στα υλικά του.

Καμια σχεση ..Τα λαδια κλπ ειναι αναλωσιμα 

έχω βάλει δερματινη σε ολο το σαλόνι μου (mitsubishi asx) στον Νίκο και είναι απο τα καλύτερα πράγματα που έχω κάνει.

Μπαίνω με ρούχα δουλειάς χωρός σκέψη,και απλά με ενα μωρομάντηλο γίνονται καινούρια μετά...θα έιχε καταστραφεί το σαλόνι μου 2 χρόνια τώρα.

Ναί στο ήλιο καίνε παραπάνω απο τα άλλα,απλά το διχειρίζεσαι όμως,έχω και παιδί και δεν ύπάρχει σοβαρό πρόβλημα.Επίσης μπάινω ψιλονωπός απο την παραλία χωρίς δράματα,δεν ποτίζει

• Like 3

12 ώρες πριν, villasg είπε

Καλησπερα , στο αμαξι μου (hyundai i30 1400cc 2010) εχει μια σχετικη φορα στα πλαγια το καθισμα του οδηγου ( λογικα οπως καθομαι και στριβω το κορμι να γυρισω το φθειρει 100+ κιλακια ) .
Επισης θελει και η ακρη στο καθισμα και λιγη γεμιση γιατι εχει κατσει .
Φωτο της ζημιας βαζω παρακατω .

Ρωτησα σε ταπετσερη εδω χαλκιδα και θελει 100€ το ιδιο και ενας στην αθηνα .......
Βλεπω μαγαζι στην Νικαια ( Φιλαδελφείας 14 Νικος ) που φιλος εντυσε ολο το σαλονι δερματινη με 250€
Βλεπω διαφορα καλυματα για ολο το αμαξι με 80-100€ στα αξεσουαραδικα .

δεν ξερω τι να κανω και τι αξιζει τελικα 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

5kDBuME.jpg

cczETpJ.jpg

Καλημέρα , υπάρχει και η λύση του να βάλεις καλύμματα. Μικρότερο κόστος αλλά λύνει μόνο το πρόβλημα της εμφάνισης και όχι της άνεσης (εννοώ το αφρολέξ). Έχω βάλει εδώ και 5 χρόνια σετ για όλο το σαλόνι από τα Lidl.

Μια χαρά !!!

Λογω αεροσακου που φαινεται οτι εχεις, το υφασμα ειναι σχεδιασμενο να ανοιξει σε συγκεκριμενα σημεια. Δεν νομιζω πως ταπετσερης θα μπορει να κανει κατι τετοιο. Αντιπροσωπεια, ρωτας αν η Hyundai πουλαει την ταπετσαρια και τα σφουγγαρια ως ανταλλακτικα…

33 λεπτά πριν, Hiddenite είπε

Καλημέρα , υπάρχει και η λύση του να βάλεις καλύμματα. Μικρότερο κόστος αλλά λύνει μόνο το πρόβλημα της εμφάνισης και όχι της άνεσης (εννοώ το αφρολέξ). Έχω βάλει εδώ και 5 χρόνια σετ για όλο το σαλόνι από τα Lidl.

Μια χαρά !!!

Αυτα τα καλυμματα δεν γινεται να ταιριαζουν απολυτα σε ενα καθισμα . Δεν ειναι ειδικα για καθε αυτοκινητο 

Tο να βάλεις καλύμματα (ντύσιμο με δερματίνη) δεν θα διορθώσει το πρόβλημα σου αλλά θα στο καλύψει. Καλό θα ήταν να τα ντύσεις από την αρχή.  Σε σχέση με τα εργοστασιακά (σε περίπτωση μου μιλάμε για ύφασμα) θα σου δώσει εικόνα πολυτέλειας (πρόκειται για αναβάθμιση του σαλονιού) και  καθαρίζεται πανεύκολα. Αρνητικά? Κόστος, κρύο το χειμώνα, ζεστό το καλοκαίρι (όπως και το δέρμα). Οι επιλογές είναι αρκετές σε σχέδια, χρώματα κτλ (δερματίνη στα πλάγια και ύφασμα στη μέση, όλο δερματίνη) , τα καλύμματα έρχονται ραμμένα  για το αυτοκίνητο σου και με μια καλή εγκατάσταση θα φαίνεται σαν εργοστασιακό. Μπορείς να δεις και φωτογραφίες για το αποτέλεσμα.

12 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Σε αυτον στην Νικαια (Νικο) εντυσε το φθαρμενο απο τον χρονο δερματινο σαλονι  σε audi TT coupe του 2000 η κορη μου και το τιμονι 

4 ώρες πριν, dpolal είπε

Αν έχει πλαϊνό αερόσακο ενσωματομένο στο κάθισμα τότε ξέχνα τα απλά καλύματα και τα μπαλώματα από πάνω.

Θέλει ειδικό ράψιμο που θα «ανοίξει» όταν ώ μή γένοιτο χρειαστεί να φουσκώσει ο αερόσακος.

@Γιάννης Platano της κορης ειχε πλαινα ?

@dpolal βλεπω οτι μπαινουν κανονικα σε αμαξι με πλαινους 

J20X9M6.jpgEEj7Mzk.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, villasg είπε

J20X9M6.jpgEEj7Mzk.jpg

Δεν είπα ότι δεν μπαίνουν.
Τοποθετούνται κανονικά αλλά χρειάζεται ειδική ραφή για να μπορέσει να ανοίξει εύκολα το ύφασμα στο πλάι σε περίπτωση ατυχήματος.

Προφανώς, τα απλά του εμπορίου που μπαίνουν παντού δεν έχουν τέτοια πρόβλεψη, ειδικά όταν η τοποθέτηση γίνει από τον ιδιοκτήτη.

Επεξ/σία από dpolal

Στο μαγαζι στη Νίκαια εχω ντύσει 2 αυτοκίνητα, το πρωτο στα 7 χρονια που το πουλησα ηταν σαν την πρωτη μερα, αρα εντυσα και το δεύτερο με το που το πηρα (μεταχειρισμένο)

Είναι σαν εργοστασιακο με εγκοπες για isofix, ραφες για αερόσακο κτλ.

Ειναι αριστη η δουλεια του, αρα οσοι δεν εχουν εμπειρία ας μην λενε για σαπιλες κτλ.

Βέβαια ειναι ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ, για αυτο και η χαμηλη τιμη σε σχεση με εναν ταπετσερη που θα ξηλωσει, θα ραψει, θα βαλει υλικο κτλ. Εντελώς διαφορετική δουλεια, το τι θα κανεις εξαρτάται απο το τι χρειαζεσαι.

• Like 6

59 λεπτά πριν, villasg είπε

@Γιάννης Platano της κορης ειχε πλαινα ?

J20X9M6.jpgEEj7Mzk.jpg

Οχι δεν εχει αλλα μπαινουν  κανονικα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...