ParisFot Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Πρόσφατα πρόσεξα ότι στο app store. Της Samsung tvς μου έχει vodafone tv app , το κατέβασα αλλά ενώ βάζω σωστά τα στοιχεία μου δεν συνδέεται και με πετάει στην αρχική σελίδα. Μίλησα με tobi και η εκπρόσωπος δεν ήξερε καν ότι έχει βγει εφαρμογή και επέμενε πως δεν υπάρχει σε Samsung tv αλλά μόνο android προς το παρών. ( εγώ παρόλα αυτά βρήκα άρθρα που αναφέρονται στην νέα αυτή εφαρμογή ) θα πάρω αύριο και τηλέφωνο, αλλά αν ξέρει κανείς τι φταίει θα εκτιμούσα την βοήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Λογικα δεν θα ειναι η GR εφαρμογη ..... εχει και σε αλλες χωρες vodafone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisd7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) εχω ακριβως το ιδιο θεμα Καποια βοηθεια? ΛΥΣΗ -- ΑΠΟ ΤΟ SAMSUNG CARE ΜΗΔΕΝΙΣΑ CASHE DATA ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2023 από dimitrisd7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα