Geo-nar Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα. Με ενδιαφέρει η χονδρική αγορά περιφερειακών (ram, ssd, gpu κλπ) για κατάστημα, έχετε μήπως καμία ιδέα από που ψωνίζουν όλοι αυτοί στο bestprice και το skroutz? Ευχαριστώ!
fmarkos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Geo-nar είπε Καλησπέρα. Με ενδιαφέρει η χονδρική αγορά περιφερειακών (ram, ssd, gpu κλπ) για κατάστημα, έχετε μήπως καμία ιδέα από που ψωνίζουν όλοι αυτοί στο bestprice και το skroutz? Ευχαριστώ! Ρώτα τους, κι αν σου πουν πες και σε εμάς. 1
Geo-nar Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, fmarkos είπε Ρώτα τους, κι αν σου πουν πες και σε εμάς. Είσαι αετός.
Crybal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Αυτό που κάνω εγω για την δική μας εταιρεία (εαν δεν θελω να κάνω εγω την εισαγωγη) στέλνω ένα email στην μαμα εταιρεία στο εξωτερικό και τους ρωτάω ποιον αντιπρόσωπο/διανομέα εχουν στην Ελλάδα.Πάντα μου απαντάνε
Geo-nar Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 40 λεπτά πριν, Crybal είπε Αυτό που κάνω εγω για την δική μας εταιρεία (εαν δεν θελω να κάνω εγω την εισαγωγη) στέλνω ένα email στην μαμα εταιρεία στο εξωτερικό και τους ρωτάω ποιον αντιπρόσωπο/διανομέα εχουν στην Ελλάδα.Πάντα μου απαντάνε Ναι αυτό το κάνω και εγώ αλλά στη προκειμένη μιλάω για Ελληνικό κατάστημα, δεν υπάρχει ιδιοκτήτρια εταιρεία στο εξωτερικό.
Chris2756 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δοκιμασε την Oktabit στην αγια Παρασκευη. Παλαιοτερα που συνεργαζομουν μαζυ τους, ηταν αψογοι. 1
Crybal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, Geo-nar είπε Ναι αυτό το κάνω και εγώ αλλά στη προκειμένη μιλάω για Ελληνικό κατάστημα, δεν υπάρχει ιδιοκτήτρια εταιρεία στο εξωτερικό. Θελεις να πεις για ποιο προϊόν? Μπορει καποιος να ξερει
Geo-nar Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Κυριως για χονδρικη δίσκων (ssd, m2 & nvme) RAM και GPU
nickol-us Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δε νομίζω οτι θα θέλει να σου απαντήσει κάποιος στα σοβαρά. Η ερώτηση που κάνεις προφανώς απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου για τους οποίους είσαι εν δυνάμει ανταγωνιστής. Θα πρότεινα να ξεκινήσεις από μια αναζήτηση στο google, να συντάξεις ένα σοβαρό email με τα στοιχεία-ζητούμενα σου και να ξεκινήσεις επικοινωνία ή έστω τηλεφωνικά. Θεωρώ πιθανότερο να φτάσεις σε αποτέλεσμα έτσι. Ανώνυμα και μέσω φόρουμ θα είναι μάλλον ακατόρθωτο.
Λύση villasg Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Τα πργματα ειναι απλα αδελφε . Εαν θες να εισαι επισημος μεταπωλητης μιλας με αντιπρωσωπους ( Carma oktabit , infoquest κλπ κλπ ) αν θες να βγαινεις πιο φτηνος , βρισκεις χονδρεμπορους εξωτερικου ( ευρωπης) συναπτεις συμφωνια φερμεις ακποια και τα αλλα με παραδωσε 4-10 ημρες ( στα στελνουν και τα στελνεις ) . Καλη τυχη 1
Geo-nar Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 51 λεπτά πριν, nickol-us είπε Δε νομίζω οτι θα θέλει να σου απαντήσει κάποιος στα σοβαρά. Η ερώτηση που κάνεις προφανώς απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου για τους οποίους είσαι εν δυνάμει ανταγωνιστής. Θα πρότεινα να ξεκινήσεις από μια αναζήτηση στο google, να συντάξεις ένα σοβαρό email με τα στοιχεία-ζητούμενα σου και να ξεκινήσεις επικοινωνία ή έστω τηλεφωνικά. Θεωρώ πιθανότερο να φτάσεις σε αποτέλεσμα έτσι. Ανώνυμα και μέσω φόρουμ θα είναι μάλλον ακατόρθωτο. Η ερώτηση απευθύνεται στον οποιονδήποτε γνωρίζει κάποιους χονδρεμπορους, οπως με διαφώτισε ο ακριβώς από κάτω σου, δεν είναι και κρατικό μυστικό. 49 λεπτά πριν, villasg είπε Τα πργματα ειναι απλα αδελφε . Εαν θες να εισαι επισημος μεταπωλητης μιλας με αντιπρωσωπους ( Carma oktabit , infoquest κλπ κλπ ) αν θες να βγαινεις πιο φτηνος , βρισκεις χονδρεμπορους εξωτερικου ( ευρωπης) συναπτεις συμφωνια φερμεις ακποια και τα αλλα με παραδωσε 4-10 ημρες ( στα στελνουν και τα στελνεις ) . Καλη τυχη Αν και γνωρίζω πολύ καλα τη διαδικασία επιλέγω αυτή την απάντηση σαν σωστή καθώς μου έδωσε αρκετά ονόματα, αυτό ακριβώς έψαχνα και τίποτε αλλο. Ευχαριστώ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα