Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Με ενδιαφέρει η χονδρική αγορά περιφερειακών (ram, ssd, gpu κλπ) για κατάστημα, έχετε μήπως καμία ιδέα από που ψωνίζουν όλοι αυτοί στο bestprice και το skroutz?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Geo-nar είπε

Καλησπέρα.

Με ενδιαφέρει η χονδρική αγορά περιφερειακών (ram, ssd, gpu κλπ) για κατάστημα, έχετε μήπως καμία ιδέα από που ψωνίζουν όλοι αυτοί στο bestprice και το skroutz?

Ευχαριστώ!

Ρώτα τους, κι αν σου πουν πες και σε εμάς. 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που κάνω εγω για την δική μας εταιρεία (εαν δεν θελω να κάνω εγω την εισαγωγη) στέλνω ένα email στην μαμα εταιρεία στο εξωτερικό και τους ρωτάω ποιον αντιπρόσωπο/διανομέα  εχουν στην Ελλάδα.Πάντα μου απαντάνε

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Crybal είπε

Αυτό που κάνω εγω για την δική μας εταιρεία (εαν δεν θελω να κάνω εγω την εισαγωγη) στέλνω ένα email στην μαμα εταιρεία στο εξωτερικό και τους ρωτάω ποιον αντιπρόσωπο/διανομέα  εχουν στην Ελλάδα.Πάντα μου απαντάνε

Ναι αυτό το κάνω και εγώ αλλά στη προκειμένη μιλάω για Ελληνικό κατάστημα, δεν υπάρχει ιδιοκτήτρια εταιρεία στο εξωτερικό.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Geo-nar είπε

Ναι αυτό το κάνω και εγώ αλλά στη προκειμένη μιλάω για Ελληνικό κατάστημα, δεν υπάρχει ιδιοκτήτρια εταιρεία στο εξωτερικό.

Θελεις να πεις για ποιο προϊόν? Μπορει καποιος να ξερει

Δημοσ.

Δε νομίζω οτι θα θέλει να σου απαντήσει κάποιος στα σοβαρά.

Η ερώτηση που κάνεις προφανώς απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου για τους οποίους είσαι εν δυνάμει ανταγωνιστής.

Θα πρότεινα να ξεκινήσεις από μια αναζήτηση στο google, να συντάξεις ένα σοβαρό email με τα στοιχεία-ζητούμενα σου και να ξεκινήσεις επικοινωνία ή έστω τηλεφωνικά.

Θεωρώ πιθανότερο να φτάσεις σε αποτέλεσμα έτσι.

Ανώνυμα και μέσω φόρουμ θα είναι μάλλον ακατόρθωτο.

• Λύση
Δημοσ.

Τα πργματα ειναι απλα αδελφε .
Εαν θες να εισαι επισημος μεταπωλητης μιλας με αντιπρωσωπους ( Carma oktabit , infoquest κλπ κλπ ) αν θες να βγαινεις πιο φτηνος , βρισκεις χονδρεμπορους εξωτερικου ( ευρωπης)  συναπτεις συμφωνια φερμεις ακποια και τα αλλα με παραδωσε 4-10 ημρες ( στα στελνουν και τα στελνεις ) .
Καλη τυχη 

• Thanks 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Δε νομίζω οτι θα θέλει να σου απαντήσει κάποιος στα σοβαρά.

Η ερώτηση που κάνεις προφανώς απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου για τους οποίους είσαι εν δυνάμει ανταγωνιστής.

Θα πρότεινα να ξεκινήσεις από μια αναζήτηση στο google, να συντάξεις ένα σοβαρό email με τα στοιχεία-ζητούμενα σου και να ξεκινήσεις επικοινωνία ή έστω τηλεφωνικά.

Θεωρώ πιθανότερο να φτάσεις σε αποτέλεσμα έτσι.

Ανώνυμα και μέσω φόρουμ θα είναι μάλλον ακατόρθωτο.

Η ερώτηση απευθύνεται στον οποιονδήποτε γνωρίζει κάποιους χονδρεμπορους, οπως με διαφώτισε ο ακριβώς από κάτω σου, δεν είναι και κρατικό μυστικό.

49 λεπτά πριν, villasg είπε

Τα πργματα ειναι απλα αδελφε .
Εαν θες να εισαι επισημος μεταπωλητης μιλας με αντιπρωσωπους ( Carma oktabit , infoquest κλπ κλπ ) αν θες να βγαινεις πιο φτηνος , βρισκεις χονδρεμπορους εξωτερικου ( ευρωπης)  συναπτεις συμφωνια φερμεις ακποια και τα αλλα με παραδωσε 4-10 ημρες ( στα στελνουν και τα στελνεις ) .
Καλη τυχη 

Αν και γνωρίζω πολύ καλα τη διαδικασία επιλέγω αυτή την απάντηση σαν σωστή καθώς μου έδωσε αρκετά ονόματα, αυτό ακριβώς έψαχνα και τίποτε αλλο.

Ευχαριστώ!

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...