drokyriak13 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα έχω το google chromecast tv box και είμαι ευχαριστημένος αλλά έχω ένα θέμα,ενώ κατεβάζω και κάνω εγκατάσταση το telegram δεν ανοίγει καν η εφαρμογή.Μπορει να δώσει λύση κάποιος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Στις 4/11/2023 στις 4:47 ΜΜ, drokyriak13 είπε Καλησπέρα έχω το google chromecast tv box και είμαι ευχαριστημένος αλλά έχω ένα θέμα,ενώ κατεβάζω και κάνω εγκατάσταση το telegram δεν ανοίγει καν η εφαρμογή.Μπορει να δώσει λύση κάποιος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Εγκατάστησε αυτή την εφαρμογή. https://play.google.com/store/apps/details?id=cassian.telegram.ooa.pro
drokyriak13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Τίποτα δυστυχώς..κάποια άλλη λύση; ευχαριστώ πολύ για την απόκριση σας!
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Στις 22/11/2023 στις 4:09 ΜΜ, drokyriak13 είπε Τίποτα δυστυχώς..κάποια άλλη λύση; ευχαριστώ πολύ για την απόκριση σας! Προσωπικά, δεν ξέρω να σε βοηθήσω παραπάνω. Εγώ την κατέβασα, για να τη δοκιμάσω, και δούλεψε μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα