Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 528
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από Θεσσαλονίκη θέλω μια ψησταριά υγραερίου που βγαίνει 640. Αν θέλει κάποιος κάτι κοντά σε αυτή την τιμή το συζητάμε

Δημοσ.
15 minutes ago, JoannisV said:

Έχει τον Ryzen 5900Χ 2+1 (στα 335 ευρώ) και έτσι βγαίνει 224 ο ένας που μου ακούγεται πολύ καλή τιμή μιας και ψάχνω να αναβαθμίσω σε ΑΜ4. Εναλλακτικά ο 5700Χ βγαίνει 133. Ενδιαφέρεται κανείς από Αθήνα/Αττική/Κόρινθο;

Παίζει να ενδιαφέρομαι. Αν βρεθεί κι άλλος πειτε.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, AndreasBoo είπε

το 2+1 στην ουσία είναι 33,3% έκπτωση 

Απο την Πεμπτη που περασε και μεχρι και σημερα ειχε 50% εκπτωση στο 2ο προιον ιδιας εταιριας και το εμαθα σημερα. Μονο στα καταστηματα οποτε το 33,3% ειναι οκ αλλα το 50% ηταν καλυτερο. Φυσικα δεν το εβγαλαν ντελαλη. Δεν ειχε μονο της apple και αντε κανα 2 εταιρειες ακομη. 

Δημοσ.

Αν ενδιαφέρεται κάποιος για το Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, βγαίνουν στα 1400€ τα 3. Άρα 467€ το ένα.

Επίσης μπορώ να βρω δωροεπιταγη για Κωτσοβολο με - 200€. Άρα να βγουν 1200€ τα 3 ή αλλιώς 400€ το ένα. 

Αν βρεθούμε 3 άτομα είμαι μέσα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kyrstallone είπε

Αν ενδιαφέρεται κάποιος για το Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, βγαίνουν στα 1400€ τα 3. Άρα 467€ το ένα.

Επίσης μπορώ να βρω δωροεπιταγη για Κωτσοβολο με - 200€. Άρα να βγουν 1200€ τα 3 ή αλλιώς 400€ το ένα. 

Δυστυχως δεν γινεται να μπουν 3 S8 ultra μαζι ειναι απο τα προιοντα που δεν δεχετε το 2+1.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kyrstallone είπε

φιλε μου εγω ειμαι μεσα αλλα δεν το παιρνει στα 2+1 οπως ειπα πριν γιατι ειναι στην κατηγορια "ΑΧΑΣΤΕΣ ο Θεος να τις κανει ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ"

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, touloumelek είπε

Απο την Πεμπτη που περασε και μεχρι και σημερα ειχε 50% εκπτωση στο 2ο προιον ιδιας εταιριας και το εμαθα σημερα. Μονο στα καταστηματα οποτε το 33,3% ειναι οκ αλλα το 50% ηταν καλυτερο. Φυσικα δεν το εβγαλαν ντελαλη. Δεν ειχε μονο της apple και αντε κανα 2 εταιρειες ακομη. 

Ετσι οπως το λες ειναι 25% εκπτωση. Περνεις σε πληρη τιμη το πρωτο και μιση το δευτερο. Ας πουμε οτι θες 3 προιοντα 100 ευρω θα δωσεις για 2 150, τωρα εδω θα δωσεις για 3 200, πολυ καλυτερη εκπτωση τωρα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Δυστυχως δεν γινεται να μπουν 3 S8 ultra μαζι ειναι απο τα προιοντα που δεν δεχετε το 2+1.

Οοκ δεν το κατάλαβα... Ευχαριστώ για την ενημέρωση 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, safridia είπε

Ετσι οπως το λες ειναι 25% εκπτωση. Περνεις σε πληρη τιμη το πρωτο και μιση το δευτερο. Ας πουμε οτι θες 3 προιοντα 100 ευρω θα δωσεις για 2 150, τωρα εδω θα δωσεις για 3 200, πολυ καλυτερη εκπτωση τωρα

Ακριβώς. 25% είναι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...