Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, imr είπε

Ναι, δηλαδη θα σου βγουν ουσιαστικα στα 966,00 ευρω ανα κομματι. 

Ειναι φθηνοτερο απο την χαμηλοτερη για τωρα τιμη που εχει το skroutz

https://www.skroutz.gr/s/40552562/Samsung-Galaxy-S23-Ultra-5G-Dual-SIM-8GB-256GB-Phantom-Black.html

• Like 1
  • Απαντ. 528
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, johni41 είπε

Παίζει και τιμολόγιο σε αυτά; να έχουμε κι άλλο κέρδος;

Σε ολα υπαρχει κανονικα η επιλογη τιμολογιου ή αποφορολογησης εαν το θελεις σε συσκευες κινητων ή laptop.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, JoannisV είπε

Έχει τον Ryzen 5900Χ 2+1 (στα 335 ευρώ) και έτσι βγαίνει 224 ο ένας που μου ακούγεται πολύ καλή τιμή μιας και ψάχνω να αναβαθμίσω σε ΑΜ4. Εναλλακτικά ο 5700Χ βγαίνει 133. Ενδιαφέρεται κανείς από Αθήνα/Αττική/Κόρινθο;

Καλυτερα να βρεις κανενα φιλο να πας για 7600

Δημοσ.
1 minute ago, johni41 said:

Παίζει και τιμολόγιο σε αυτά; να έχουμε κι άλλο κέρδος;

μπορείς να κόψεις τιμολόγιο; έχει σχετική επιλογή, για αποφορολόγιση. εγώ δεν έχω τέτοια δυνατότητα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, giannis2156 είπε

Καλυτερα να βρεις κανενα φιλο να πας για 7600

Είμαι σε ΑΜ4 και δεν θέλω να δώσω για μητρική/ram. Από τον 2700 που έχω τώρα ο 5900Χ θα είναι καλό βήμα για τα επόμενα χρόνια. Σε αυτά τα λεφτά ο 5700 και 5900Χ είναι καλή φάση για όποιον δεν θέλει να αλλάξει socket και έτσι ό,τι άλλο χρειάζεται.

Επεξ/σία από JoannisV
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, macovet είπε

μπορείς να κόψεις τιμολόγιο; έχει σχετική επιλογή, για αποφορολόγιση. εγώ δεν έχω τέτοια δυνατότητα...

Θα δω σε λίγο μήπως μπορώ 

Δημοσ.

Πάντως σε ένα συγκεκριμένο κινητό που κοιτάω (Samsung a34), ακόμα και στο 2+1 η τιμή παραμένει μη ανταγωνιστική με το Σκρουτζ. Μόνο με αποφορολόγηση έχει νόημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...