Προς το περιεχόμενο

KΩΤΣΟΒΟΛΟΣ "αχαστες προσφορες 2" 20:00-00:00 [ΤΕΛΟΣ]

scarface5323

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 528
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

https://www.kotsovolos.gr/computing/monitors/260076-monitor-lg-ultragear-24gq50f-va-165hz-1m αυτην εχω παραγγείλει εγω απο το προηγούμενο . Δεν ψηνονται να στείλουν ,οποτε οποιος θελει ας κανει μια παραγγελία και αν του ερθει την αγοράζω. Αν δεν ερθει σε εμενα για να κανω το αντίθετο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, kat kat είπε

Ενδιαφέρομαι και εγώ για το tablet

Αν ενδιαφέρεστε για κάτι αξίας περίπου 550-600€ πείτε μου και εμένα γιατί έχω σταμπάρει ένα λαπτοπ. Πάλι η έκπτωση ίδια θα είναι, θα πληρώσει ο καθένας μας τα 2/3 από αυτό που αγόρασε 

Επεξ/σία από panos-

1 λεπτό πριν, alexmm είπε

Βγάζουμε μια ομάδα για το pad 6 από Θεσσαλονίκη; :-)

Αντε και το κανουμε, αφου ειναι 3 στη ιδια τιμη θα παρει το 3ο ως δωρο;

• Confused 1

Και σε παιχνιδια βλεπω ολα 2+1 και εχει καλες προσφορες. Γενικα πολλα αξιζουν αλλα θελει συστημα να μαζευτουν 3 ατομα και να γινει αγορα. Συμφερει παρα πολυ σε πολλα. 

https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/pc/paixnidia-pc

4 ώρες πριν, argosixna είπε

Aν παραγγειλεις κατι "νεο" , σου λενε μετεπειτα οτι δεν υπαρχει στην κεντρικη αποθηκη και θα κανει εως 45 μερες για να το παραλαβουν. Αν εχεις τετοια υπομονη , τοτε πετανε το δευτερο χαρτι και εφοσον περασουν 45 μερες λενε "μη διαθεσιμο" και ακυρωνουν. τωρα θα τον μαθουμε τον κωτσιο?

Εμενα με τις παραγγελιες και ενω υπαρχουν διαθεσιμα κομματια σε 21!! καταστηματα τους , μου λενε οτι θα παραλαβω μετα απο 30 μερες γιατι εκαναν παραγγελια απο τον προμηθευτη.. Και επειδη ειμαι με την προσφορα 2+1 ΔΕΝ μπορουνε να μου δωσουνε απο τα ετοιμοπαραδοτα επειδη δεν τους συμφερει και κατι τετοια τρελα....

Και εγώ κάτι τέτοιο είχα πάθει...

Το είχαν προσφορά αλλά τελικά όχι σε στοκ που όμως υπήρχε εν τέλη σε στοκ αλλά σε κατάστημα που και πάλι δεν μπορούσαν να το δώσουν γιατί είχε άλλο κωδικό από αυτό της προσφοράς!

Η κολοκυθιά η ίδια...

21 λεπτά πριν, touloumelek είπε

Δηλαδη αγοραζεις 2 που θελεις και το 3 ( το χαμηλοτερο σε τιμη ) δινεται ως δωρο; 

Αγοράζεις 2 παίρνεις 3 γενικότερα...

• Like 1

Μου φαίνεται άμα πάμε όλοι μαζί από το ινσομνια στον εισαγωγέα θα μας κάνει καλύτερη τιμή τόσα pad 6 που θα φύγουν!

Για Αθήνα Πειραιά και γύρω καταστήματα για παραλαβή αντικαταβολή μέσα είμαι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...