imr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Ισχύουν όλα τα 2+1? Σε κάποια πανάκριβα πράγματα βγαίνουν τρομερές τιμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asvos21 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Αξίζουν σίγουρα οι κονσόλες (αν Μαζευτείτε) και οι prepaid card Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marios60 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 https://www.kotsovolos.gr/computing/monitors/260076-monitor-lg-ultragear-24gq50f-va-165hz-1m αυτην εχω παραγγείλει εγω απο το προηγούμενο . Δεν ψηνονται να στείλουν ,οποτε οποιος θελει ας κανει μια παραγγελία και αν του ερθει την αγοράζω. Αν δεν ερθει σε εμενα για να κανω το αντίθετο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, kat kat είπε Ενδιαφέρομαι και εγώ για το tablet Αν ενδιαφέρεστε για κάτι αξίας περίπου 550-600€ πείτε μου και εμένα γιατί έχω σταμπάρει ένα λαπτοπ. Πάλι η έκπτωση ίδια θα είναι, θα πληρώσει ο καθένας μας τα 2/3 από αυτό που αγόρασε Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2023 από panos- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
touloumelek Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Παιδια οτι ειναι σε "ΑΧΑΣΤΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ" δεν παει για 2+1 δωρο οποτε δεν παει και για το galaxy tab s8 ultra. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexmm Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Βγάζουμε μια ομάδα για το pad 6 από Θεσσαλονίκη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
touloumelek Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, alexmm είπε Βγάζουμε μια ομάδα για το pad 6 από Θεσσαλονίκη; Αντε και το κανουμε, αφου ειναι 3 στη ιδια τιμη θα παρει το 3ο ως δωρο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, alexmm είπε Βγάζουμε μια ομάδα για το pad 6 από Θεσσαλονίκη; Πόσο θα βγει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOODLE Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, alexmm είπε Βγάζουμε μια ομάδα για το pad 6 από Θεσσαλονίκη; Έχεις λινκ; Ίσως με ενδιαφέρει και μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Και σε παιχνιδια βλεπω ολα 2+1 και εχει καλες προσφορες. Γενικα πολλα αξιζουν αλλα θελει συστημα να μαζευτουν 3 ατομα και να γινει αγορα. Συμφερει παρα πολυ σε πολλα. https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/pc/paixnidia-pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
touloumelek Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, terry308 είπε Πόσο θα βγει; 266,60 λογικα ανα κομματι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, argosixna είπε Aν παραγγειλεις κατι "νεο" , σου λενε μετεπειτα οτι δεν υπαρχει στην κεντρικη αποθηκη και θα κανει εως 45 μερες για να το παραλαβουν. Αν εχεις τετοια υπομονη , τοτε πετανε το δευτερο χαρτι και εφοσον περασουν 45 μερες λενε "μη διαθεσιμο" και ακυρωνουν. τωρα θα τον μαθουμε τον κωτσιο? Εμενα με τις παραγγελιες και ενω υπαρχουν διαθεσιμα κομματια σε 21!! καταστηματα τους , μου λενε οτι θα παραλαβω μετα απο 30 μερες γιατι εκαναν παραγγελια απο τον προμηθευτη.. Και επειδη ειμαι με την προσφορα 2+1 ΔΕΝ μπορουνε να μου δωσουνε απο τα ετοιμοπαραδοτα επειδη δεν τους συμφερει και κατι τετοια τρελα.... Και εγώ κάτι τέτοιο είχα πάθει... Το είχαν προσφορά αλλά τελικά όχι σε στοκ που όμως υπήρχε εν τέλη σε στοκ αλλά σε κατάστημα που και πάλι δεν μπορούσαν να το δώσουν γιατί είχε άλλο κωδικό από αυτό της προσφοράς! Η κολοκυθιά η ίδια... 21 λεπτά πριν, touloumelek είπε Δηλαδη αγοραζεις 2 που θελεις και το 3 ( το χαμηλοτερο σε τιμη ) δινεται ως δωρο; Αγοράζεις 2 παίρνεις 3 γενικότερα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Asvos21 είπε Αξίζουν σίγουρα οι κονσόλες (αν Μαζευτείτε) και οι prepaid card Ποιες prepaid; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Απο Αθηνα με ενδιαφερει ενα πατινι Xiaomi 4 που εχει τιμη 599 Στο Σκρουτζ το βλεπω στα 500 Με το 2+1 θα βγει στα 400. Ενδιαφερεται κανεις αλλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daffy_7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Μου φαίνεται άμα πάμε όλοι μαζί από το ινσομνια στον εισαγωγέα θα μας κάνει καλύτερη τιμή τόσα pad 6 που θα φύγουν! Για Αθήνα Πειραιά και γύρω καταστήματα για παραλαβή αντικαταβολή μέσα είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις