Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 528
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ThrowDOWN είπε

Να υποθέσω ήμουν τυχερός που ήρθαν με αντικαταβολή σε 3 εργάσιμες αυτά που παρειγγειλα ?

Παίζει ρόλο και για τι προιοντα μιλάμε.

Δεν νομίζω το ακριβότερο στεγνωτήριο να είχε τόσο μεγάλη ζήτηση :P

Και για Ps5 γενικά υπάρχει μεγάλο απόθεμα, μιας και έρχονται και οι γιορτές. To Ps5 spider man πακέτο που έβαλες, το εμφανίζει άμεσα διαθέσιμο σε 74 καταστήματα αυτή την στιγμή.

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ThrowDOWN είπε

Να υποθέσω ήμουν τυχερός που ήρθαν με αντικαταβολή σε 3 εργάσιμες αυτά που παρειγγειλα ?Screenshot_20231031-090104_Gmail.jpg.2f159f8b10c6f16580595d909d78e7bf.jpg

Άρρωστη προσφορά 

• Like 2
Δημοσ.

Καλα ηθελα να μαθω δεν ντρεπονται οι διευθυντες εκει μεσα με την τρισαθλια εξυπηρετησης πελατων; Προσπαθω μεσω chat και ενω περιμενω για 30 λεπτα μολις φτασω στην πρωτη θεση το chat κλεινει.
Αυτο εχει γινει 2 φορες.
Μου εστειλαν SMS με ωρες που δεν μπορω να εγγυηθω οτι θα βρισκεται καποιος στο σπιτι.
Να τους αφησω να κανουν βολτες χωρις λογο; Θα ειμαι καθαρμα
Να ξοδεψω 1 ωρα απο την ζωη μου για να μην γινει ασκοπη μεταβαση ποιος ειναι το καθαρμα;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aστους να κανουν βολτες αφου τις παραδοσεις τις κανουν οι ιδιοι του κοτσου δε τρεχεις αλλους ασχετους για την ταλαιπωρια σου . Eδω δεν απαντανε στα τηλεφωνα και για να πω κατι στο ηρακλειο πρεπει να καλεσω αθηνα να τους το μεταφερουν . Δε παιρνω και Κάιρο τα ιδια θα μου πουν .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Παιδιά,έκανα μια παραγγελία 2+1 από Κωτσόβολο και ακόμα γράψει η κατάσταση ότι αναμένουν απόθεμα από τον προμηθευτή, και από το chat μου είπαν ότι δεν ξέρουν πότε θα παραλάβουν.

Έχει τύχει σε κανένα κάτι ανάλογο? Και αν ναι, ο χρόνος αναμονής ήταν μεγάλος?

• Confused 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Mikel92 είπε

Παιδιά,έκανα μια παραγγελία 2+1 από Κωτσόβολο και ακόμα γράψει η κατάσταση ότι αναμένουν απόθεμα από τον προμηθευτή, και από το chat μου είπαν ότι δεν ξέρουν πότε θα παραλάβουν.

Ναι σε αρκετούς,δεν θα παραλάβεις ποτέ κατά πάσα πιθανότητα ούτε καν θα σε ειδοποιήσουν,βάζουν επίτηδες φθηνές τιμές για ντόρο σε προϊόντα που δεν έχουν 

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Mikel92 είπε

Το προιον ειναι διαθεσιμο σημερα για αγορα;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Mikel92 είπε

Παρήγγειλα με το 2+1 ένα τροφοδοτικό (Άμεσα Διαθέσιμο) και δύο M2 SSDs (Ειδική Παραγγελία).

Χθες παρέλαβα το τροφοδοτικό το οποίο είχε σταλεί άμεσα μια και υπήρχε απόθεμα.

Οι SSDs ήταν για κάποιες μέρες σε Αναμονή Διαθεσιμότητας. Χθες προχθές που έγιναν και αυτοί άμεσα διαθέσιμοι δρομολογήθηκε η αποστολή τους. Σήμερα φαίνονται να είναι προς παράδοση στην εταιρία courier (Γενική Ταχυδρομική).

Η όλη παραγγελία έγινε με παράδοση στο σπίτι με αντικαταβολή (συνολικό κόστος 237 + 207 + 207 - 207). Υπήρξε και μια χρέωση 2,99 για μεταφορά μικρών συσκευών. Τα 237 + 2,99 τα πλήρωσα μετρητά κατά την παραλαβή του τροφοδοτικού. Τα υπόλοιπα (λογικά) 207 θα τα πληρώσω κατά την παραλαβή των δύο SSDs.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, safridia είπε

Το προιον ειναι διαθεσιμο σημερα για αγορα;

Γράφει ότι είναι διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας 

Δημοσ.

Παρέλαβα κανονικά με το 2+1 δύο αφυγραντήρες και ένα απορροφητήρα. Και το φορτηγό ήρθε ακριβώς την ώρα που είπανε. Κομπλέ.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, tollisth είπε

βάζουν επίτηδες φθηνές τιμές για ντόρο σε προϊόντα που δεν έχουν 

Αφού ορισμένοι παραλαμβάνουν κανονικά, μια χαρά έχουν προιοντα.

Το όλο πρόβλημα ξεκινάει σε συγκεκριμένα προϊόντα με μεγάλη ζήτηση,γιατί μιλάμε για παραγγελίες στις οποίες δέχονταν 3 ίδια προιόντα σε κάθε παραγγελία.

Φαντάσου πχ σε κινητά Oneplus/tablets κλπ που αναφέρθηκαν πιο πίσω(προφανώς δεν θα έχουν τεράστιο απόθεμα στα καταστήματα), να ρίχνουν 15 και 20+ άτομα παραγγελία για 3 ο καθένας.

Θέλω να ελπίζω ότι μέχρι black friday θα έχει ξεκαθαρίσει όλο αυτό, γιατί μετά θα χάσουν την μπάλα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αφού ορισμένοι παραλαμβάνουν κανονικά, μια χαρά έχουν προιοντα.

Το όλο πρόβλημα ξεκινάει σε συγκεκριμένα προϊόντα με μεγάλη ζήτηση,γιατί μιλάμε για παραγγελίες στις οποίες δέχονταν 3 ίδια προιόντα σε κάθε παραγγελία.

Φαντάσου πχ σε κινητά Oneplus/tablets κλπ που αναφέρθηκαν πιο πίσω(προφανώς δεν θα έχουν τεράστιο απόθεμα στα καταστήματα), να ρίχνουν 15 και 20+ άτομα παραγγελία για 3 ο καθένας.

Θέλω να ελπίζω ότι μέχρι black friday θα έχει ξεκαθαρίσει όλο αυτό, γιατί μετά θα χάσουν την μπάλα.

Δεν αναφέρομαι στην τελευταία προσφορά μόνο το κάνουν συνέχεια και σε άκυρες στιγμές να μπεις να δεις θα  το διαπιστώσεις  

Σίγουρα στα προϊόντα που υπάρχει μεγάλη ζήτηση θα υπάρχει θέμα,άλλα εκεί παίζει ρολό η οργάνωση και η μηχανογράφηση του καταστήματος,δεν είναι δυνατόν να μην έχουν εικόνα το τι φεύγει και να επέμβουν οταν χρειάζεται  για να μην δημιουργείται σύγχυση αλλά δεν το κάνουν  

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...