Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 528
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, iageogr είπε

Πληρωμη αντικαταβολης στο καταστημα courier (και οχι στο χωρο σου) με κάρτα δεν γινεται;

Δεν έχω ιδέα δεν έχουν ενημερώσει για τίποτα. Πάρτε λέει τηλέφωνο να αλλάξετε τον τρόπο πληρωμής. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 minutes ago, iageogr said:

Πληρωμη αντικαταβολης στο καταστημα courier (και οχι στο χωρο σου) με κάρτα δεν γινεται;

Και στο κατάστημα της courier γίνεται και στον ίδιο τον διανομέα γίνεται, απλά πρέπει να ενημερώσεις το τοπικό κατάστημα από όπου θα ξεκινήσει να έχει μαζί του φορητό POS.

Συναλλαγή με μετρητά δε γίνεται άνω των €500. Το παλιό όριο ήταν €1500.

Επεξ/σία από frap73
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, pareisaktos είπε

στα 2+1 με αντικαταβολή το μέγιστο ποσό είναι 1500 € συνολικά;

Ισχυει... δεν αφηνε αντικαταβολή πανω απο 1500.

Δημοσ.

Εφυγε ακυρωση απο μενα πολυ ασχοληθηκα με τους κομπογιαννιτες το live chat που εχουν ειναι αθλιο και βλεπουμε τις επομενες μερες τι προσφορες θα παιξουν απο τα σοβαρα καταστηματα. 

• Like 1
Δημοσ.

Απο αυτη τη συναλλαγη και το σπαμαρισμα που εριξα για να κατλάβω τι γίνεται συμπερανα πως απο πισω απο το συστημα τους δουλευει το μαγαζι κανονικα . δηλαδη και εστειλαν τα προιοντα και περιπου στην ωρα τους οσα ηταν διαθεσιμα εφτασαν . Αυτη τη φορα βεβαια τα προηγουμενα τα ακυρωσα . Οσο για το bot δε λεει τπτ παραπανω απο το tracking που ειναι μη ενημερωμενο τις περισσοτερες φορες. Μιλήστε με ανθρωπο καλυτερα και ισως βγάλετε ακρη . Ισως να λεει συλλογη και να να έχει φτάσει οπως εμενα και να με παίρνει ο διανομέας εξ απροοπτου οτι εφτασαν. Ενω τηλεφωνικά ειχαμε πεί για αυριο μεθαυριο.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Marios60 είπε

Απο αυτη τη συναλλαγη και το σπαμαρισμα που εριξα για να κατλάβω τι γίνεται συμπερανα πως απο πισω απο το συστημα τους δουλευει το μαγαζι κανονικα . δηλαδη και εστειλαν τα προιοντα και περιπου στην ωρα τους οσα ηταν διαθεσιμα εφτασαν . Αυτη τη φορα βεβαια τα προηγουμενα τα ακυρωσα . Οσο για το bot δε λεει τπτ παραπανω απο το tracking που ειναι μη ενημερωμενο τις περισσοτερες φορες. Μιλήστε με ανθρωπο καλυτερα και ισως βγάλετε ακρη . Ισως να λεει συλλογη και να να έχει φτάσει οπως εμενα και να με παίρνει ο διανομέας εξ απροοπτου οτι εφτασαν. Ενω τηλεφωνικά ειχαμε πεί για αυριο μεθαυριο.

Με άνθρωπο μίλησα 2 φορές στο live chat αλλα δεν εχουν ιδέα για τίποτα πάρτε τηλέφωνο λένε να βγάλετε άκρη. Ούτε υποστηρίζουν pos για πληρωμή στο κουριερ. Ένα μπάχαλο γενικά. Όπως και να έχει προσφορες γίνονται συνέχεια οι τιμές πέφτουν τέτοιοι που είναι καλύτερα που δεν τους έδωσα ούτε ευρώ. Απλά δεν τους νοιάζει να εξυπηρετήσουν. 

Δημοσ.
1 minute ago, Arkin said:

Με άνθρωπο μίλησα 2 φορές στο live chat αλλα δεν εχουν ιδέα για τίποτα πάρτε τηλέφωνο λένε να βγάλετε άκρη. Ούτε υποστηρίζουν pos για πληρωμή στο κουριερ. Ένα μπάχαλο γενικά. Όπως και να έχει προσφορες γίνονται συνέχεια οι τιμές πέφτουν τέτοιοι που είναι καλύτερα που δεν τους έδωσα ούτε ευρώ. Απλά δεν τους νοιάζει να εξυπηρετήσουν. 

Καλά το livechat είναι τραγικό, απλώς καταλήγεις να σου λένε πάρε τηλέφωνο. Έχω βάλει παραλαβή απο το κατάστημα σε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα και η κατάσταση της παραγγελίας είναι ακόμα σε εκκρεμότητα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billpao είπε

Καλά το livechat είναι τραγικό, απλώς καταλήγεις να σου λένε πάρε τηλέφωνο. Έχω βάλει παραλαβή απο το κατάστημα σε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα και η κατάσταση της παραγγελίας είναι ακόμα σε εκκρεμότητα.

Πολύ ασχοληθήκαμε προσωπικά δεν με έκαιγε κιόλας η αγορά έχω καλό cpu οπότε απλά μαύρο από εδώ και πέρα σε κωτσο. Χίλιες φορές plaisio το οποίο επίσης το κράζουν αλλά τουλάχιστον σέβεται τον πελάτη πολύ περισσότερο. Αυτοί ούτε ένα τηλέφωνο κάτι. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω αυτή τη παραγγελία ακόμα εν εξελίξει . Υπομονή θέλει όλα θα γίνουν 😂😂

Screenshot_2023-11-09-15-54-57-803_com.android.chrome-edit.jpg

Δημοσ.
Μόλις τώρα, VagTz είπε

Εγώ έχω αυτή τη παραγγελία ακόμα εν εξελίξει . Υπομονή θέλει όλα θα γίνουν 😂😂

Screenshot_2023-11-09-15-54-57-803_com.android.chrome-edit.jpg

Τα πρώτα 100 χρόνια που λένε είναι δύσκολα. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NTINOSSS είπε

Εμένα ήταν 560€ με το φπα και μια χαρά ήρθε με αντικαταβολή.

Ήταν τιμολόγιο του Arkin. Απλά δεν έπρεπε να τον αφήσει να καταχωρήσει από την αρχή αν δεν πλήρωνε προκαταβολικά Ή έπρεπε να του πουν πληρώστε και θα τα έχετε αύριο.

Δημοσ.

Εγώ από την άλλη παράγγειλα μερικά μικροπράγματα με το 2+1. Ένα από αυτά ήταν κάποιες κάψουλες αζώτου για χρήση σε φιάλες κρασιών με σκοπό την συντήρηση τους. Τέλος πάντων ήρθαν μετά από μια εβδομάδα και το καλύτερο... ήρθαν ληγμένα:lol:

• Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, xPhenomenon είπε

Εγώ από την άλλη παράγγειλα μερικά μικροπράγματα με το 2+1. Ένα από αυτά ήταν κάποιες κάψουλες αζώτου για χρήση σε φιάλες κρασιών με σκοπό την συντήρηση τους. Τέλος πάντων ήρθαν μετά από μια εβδομάδα και το καλύτερο... ήρθαν ληγμένα:lol:

Ληγει το αζωτο; ΑΝΑΠΝΕΥΟΥΜΕ ΛΗΓΜΕΝΟ ΑΖΩΤΟ; Πρεπει να ειναι τουλαχιστον 5 εκατομυριων ετων
Μηπως σαν αδρανες αεριο δεν παθαινει απολυτος τιποτα και ισως να εχει ημερομηνια απο καποια γενικη νομοθεσια για τροφιμα;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...