Marios60 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δεν είναι διατεθειμένοι να στείλουν τιποτα . 3 μονιτορ απο την προηγούμενη προσφορα δε τα στείλαν μια βδομάδα ,αναγκάστικα ακύρωσα . Πήρα το μόνιτορ συν κατι διαθέσιμο συν μια ειδική παραγγελία και αν δεν τους επαιρνα και σημερα που υποτίθεται ειχαμε πει χτες οτι θα το έστελναν σημερα δεν θα το έστελναν . Στο τηλέφωνο μου είπε σιγουρα δε θέλετε να περιμένετε το τάδε . Οχι της λεω γιατι δεν είχαν ιδεα ποτε θα έχουν απόθεμα. Μου το είπε ευθέως δηλαδη ,θα λάβετε αυτοματο μηνυμα οταν είναι. Ε τώρα είναι αυτή αξιόπιστη έταιρία? Που πρέπει για να σου στείλουν το οτιδήποτε να τους σπαμάρεις ? Οχι δε θέλω να τους κλέψω ούτε να τους εξαπατήσω αλλα δέν είναι σωστοί . Και ναι χρεώθηκα κατι που δε χρειάζομαι ο ίδιος για να βγεί το 2+1 και η ειδική παραγγελία που αργεί μου έιναι ουσιαστικά πολύ πιο ακριβή λύση απο αυτή που μπορώ να έχω ετοιμοπαράδωτη μολονώτι αξίζει με την προσφορά. Ακυρο φαίνεται πως έγινε διαθέσιμο ξανα οποτε δε θα περιμένω 40 μερες να φτιάξω πσ ,οποτε και θα τους πληρώσω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Τραγικά logistics, αν ήμουν ΔΕΗ είναι το 1ο που θα άλλαζα για να αποκαταστήσω την φήμη του brand. Έχω και γω τραβήξει διάφορα με παραγγελίες στον Κωτσο αλλά δεν υπάρχει λόγος να τα αναφέρω. Υπομονή σε όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtkar Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 19 ώρες πριν, Fotia είπε Από την προτελευταία απάντηση στη συζήτηση στο θέμα για το πρόστιμο των 20.000 ευρώ.... "Το θεμα είναι αν τελικά θα τα πληρώσει " Και να πληρωσει εμεις ως καταλωτες δεν θα επρεπε να περνουμε κατι σαν αποζημειωση???Μονο τοτε θα γινοταν φουλ καταγγελιες και θα μας σεβοντουσαν ολοι. Παντως εμπειρια παρομοια απο πλαισιο εγινε προταση για αλλο προιον αντάξιο και μεγαλύτερης αξιας χωρις επιβαρυνση . Μαλλον αυτοι ξερουν οτι τα προστιμα πονανε περισσοτερο απο το να χασουν ελάχιστα ευρω για να σε καλυψουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FCastor Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Οι δύο Samsung 990 Pro (εκ των οποίων ο ένας είναι ο δωρεάν) άλλαξαν από Ειδική Παραγγελία σε Άμεσα Διαθέσιμοι και ταυτόχρονα μπήκαν σε επεξεργασία για δεύτερη αποστολή (η πρώτη αποστολή είναι η PSU και είναι ήδη καθ' οδόν). Για να δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag1989 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Πάντως εγώ την τίμησα και τις 2 φορές την προσφορά, και μάλιστα και τις 2 πληρωσα κανονικά με κάρτα και ειχα πάρει και προϊόντα με 'ειδικη παραγγελια'. Η πρώτη ήρθε με μια καθυστέρηση 5-6 ημερών, μόλις έγινε διαθέσιμη η 'ειδικη παραγγελια', και μάλιστα αντί να έρθει σε 2 αποστολές ήρθε σε μια - συσκευαμενα ξεχωριστά τα προϊόντα όμως , προφανώς αυτό ήταν η διαχείριση από την εταιρεια κούριερ. Τη δεύτερη την αναμένω, η μια 'ειδικη παραγγελια' έγινε διαθέσιμη, ενώ η άλλη είναι σε αναμονή. Πάλι με 2 παραδόσεις γράφει, και έξτρα μεταφορικά 10 ευρώ (η ηλεκτρική σκούπα μάλλον που λογαριάζεται σαν μεγάλο αντικείμενο). Βεβαια η σκούπα ήταν διαθέσιμη από την πρώτη στιγμή και δε βλέπω να τη στέλνουν... Ενώ είναι ήδη πληρωμένη η παραγγελία. Πιθανολογω ότι απλά προσπαθούν να κάνουν καλύτερη διαχείριση και περιμένουν να τα στείλουν όλα μαζί. Σίγουρα θα έπεσε τρελός φόρτος στις αποθήκες και τα logistics Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
datio Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έκανα το λάθος και παρήγγειλα με πιστωτική σύνολο 1200+ ευρώ από Κωτσόβολο λόγω των άτοκων δόσεων. Δεύτερη φορά κάνω το λάθος να παραγγείλω από Dickson, οπότε όπως λένε οι Εγγλέζοι ντροπή μου. Δεν δέχτηκα εκθεσιακό, μου ακύρωσαν την παραγγελία και την ίδια μέρα με διαβεβαίωσαν ότι θα μου στείλουν ακυρωτικό να το πάω στην τράπεζα ώστε να μου επαναφέρουν το πιστωτικό όριο, όμως δεν μου έστειλαν τίποτα. Επικοινώνησα με την τράπεζα αλλά δεν μου έδωσαν ETA για να με βοηθήσουν. "Το συντομότερο δυνατό" και σούξου μούξου μανταλάκια. Τι στο καλό πρέπει να κάνω; Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2023 από datio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ObeyWario! Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Το 2+1 ίσχυε και για παιχνίδια switch; Πως λειτουργούσε, έπαιρνες 3 προιόντα και σου έκαναν δώρο το φτηνότερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonakis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε Το 2+1 ίσχυε και για παιχνίδια switch; Πως λειτουργούσε, έπαιρνες 3 προιόντα και σου έκαναν δώρο το φτηνότερο; Σε παιχνίδια Nintendo Switch προσπάθησα και έβαλα 3 διαφορετικά παιχνίδια στο καλάθι και δεν πέρναγε την έκπτωση. Έπειτα δοκίμασα και έβαλα 3 τεμάχια από το ίδιο παιχνίδι και μόνο τότε πέρναγε το 2+1 δώρο. Τελικά δεν προχώρησα σε παραγγελία με αυτό τον τρόπο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, ObeyWario! είπε Το 2+1 ίσχυε και για παιχνίδια switch; Πως λειτουργούσε, έπαιρνες 3 προιόντα και σου έκαναν δώρο το φτηνότερο; Δεν το δοκιμασα καν, δεν νομιζω να ειχες καμια εκπτωση ετσι και αλλιως, καθως οι αρχικες τιμες ειναι εκτος πραγματικοτητας, συνηθως στην ονομαστικη αρχικη τιμη. Ακομη και να σου περναγε την εκπτωση (θυμιζω 33%) παλι πιο ακριβα απο Σκρουτζ θα σου εβγαινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pareisaktos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Η παραγγελία μου ακόμη σε επεξεργασία. Για να δούμε θα φάμε κανένα άκυρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasarass77 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Ακομη περιμενω το Oppo Reno που ηταν αμεσα διαθεσιμο απο την πρωτη προσφορα. Στην κατασταση γραφει οτι περιμενουν απο τον προμηθευτη την παραδοση στις αποθηκες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Ήρθαν χθες όλα τα πράγματα από το 2+1 εξίας 400€ (καφετιέρα, air fryer, φούρνος μικροκυμάτων) και περιμένω αύριο την τηλεόραση. Έδωσα 1800 ευρώ αντί για 2250, και μάλιστα στις χαμηλότερες τιμές της Ελλάδας. Μια χαρά. Αρκεί να στείλουν την τηλεόραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Μίλησα με live chat πριν λίγο λένε λάθος ο τρόπος πληρωμής δεν υποστηρίζετε αντικαταβολή για πάνω από 500 ευρώ. Καλά θα πάει αυτό μιας και δεν πρόκειται να τους καταθέσω ούτε 1 ευρω πριν δω τα προϊόντα. Γράφουν αυτό. Το 500+φπα σημαίνει μέχρι 620 αντικαταβολή ή είναι 500 το συνολικό μαζί με το ΦΠΑ? Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου, κατά την παράδοση στο χώρο σου, πληρώνοντας το συνολικό ποσό της παραγγελίας σου στον διανομέα που θα σου παραδώσει τα προϊοντα. Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά και είναι δεκτή για ποσά έως 1.500€ ενώ αποκλείεται για μεγαλύτερα ποσά. Σε περίπτωση τιμολογίου η αντικαταβολή δεν είναι δυνατόν να υπερβαίνει το ποσό των 500€ συν ΦΠΑ συνολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 11 minutes ago, Arkin said: ή είναι 500 το συνολικό μαζί με το ΦΠΑ Αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iageogr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 13 minutes ago, Arkin said: Μίλησα με live chat πριν λίγο λένε λάθος ο τρόπος πληρωμής δεν υποστηρίζετε αντικαταβολή για πάνω από 500 ευρώ. Καλά θα πάει αυτό μιας και δεν πρόκειται να τους καταθέσω ούτε 1 ευρω πριν δω τα προϊόντα. Γράφουν αυτό. Το 500+φπα σημαίνει μέχρι 620 αντικαταβολή ή είναι 500 το συνολικό μαζί με το ΦΠΑ? Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου, κατά την παράδοση στο χώρο σου, πληρώνοντας το συνολικό ποσό της παραγγελίας σου στον διανομέα που θα σου παραδώσει τα προϊοντα. Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά και είναι δεκτή για ποσά έως 1.500€ ενώ αποκλείεται για μεγαλύτερα ποσά. Σε περίπτωση τιμολογίου η αντικαταβολή δεν είναι δυνατόν να υπερβαίνει το ποσό των 500€ συν ΦΠΑ συνολικά. Πληρωμη αντικαταβολης στο καταστημα courier (και οχι στο χωρο σου) με κάρτα δεν γινεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις