Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρελαβα και τα  υπολοιπα της παραγγελιας . Δεν ηθελα να ρισκαρω με ακριβοτερα πραγματα ωστε να δω πως θα παει το ολο προτζεκτ . Ολα οκ .

• Απαντ. 528
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 hours ago, CleanthisD said:

3 τηλεοράσεις των 270 ευρώ η μία έστειλαν μόνο τις 2! Τις είχα ήδη πληρωμένες μέσω τραπέζης. Έχω και mail επιβεβαίωσης που γράφει για 3 τηλεοράσεις 

Μετά από επικοινωνία με την εξυπηρέτηση την χαζομάρα την έκανε η Γενική. Όλα καλά λοιπόν 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Teddy77 είπε

Spoiler alert

Έρχεται η Παρασκευή : Ποια παραγγελία?😆

Μολις πηρα και εγω τηλεφωνο. Εχει ξανα ανοιξει το δελτιο αποστολης σας μου λεει και περιμεναμε τηλεφωνο απο εσας για να κανουμε επαναδρομολογηση.  Το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε να παει για Παρασκευη. Με λιγα λογια αν δεν επαιρνα εγω τηλεφωνο δεν θα μαθαινα ποτε οτι πρεπει να τους δωσω εγκριση για επαναδρομολογηση. 

• Confused 2
Δημοσ.

Θεουληδες. Χθες ελεγε ολη μερα θα παραδοθει κουριερ και θα λαβετε sms με tracking κτλ. Και σημερα ξανα σε επεξεργασια. Καλα για το cpu που εβαλαν παραδοση μεγαλων συσκευων λεει θα ερθει με φορτηγο πιο κατω στην αποστολη ενω μητρικη ram με κουριερ. Καλα που εβαλα αντικαταβολη. 

Screenshot-4.png
Screenshot-5.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Teddy77 είπε

@Arkin μήπως δεν πήρες BOXed version CPU αλλά Container? 😆

Χαχαχαχαχα αστα ουτε ξερουν τι τους γινεται μερικες φορες. Δηλαδη θα μου φερει ολοκληρο φορτηγο την cpu? Λογικα θα τον εχει μπροστα μαζι του ο οδηγος γιατι πισω θα χαθει εκτος επειδη ειναι τερας CPU το εχουν καπως ετσι κλειδωμενο

Screenshot_2.png

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
4 minutes ago, Arkin said:

Χαχαχαχαχα αστα ουτε ξερουν τι τους γινεται μερικες φορες. Δηλαδη θα μου φερει ολοκληρο φορτηγο την cpu? Λογικα θα τον εχει μπροστα μαζι του ο οδηγος γιατι πισω θα χαθει εκτος επειδη ειναι τερας CPU το εχουν καπως ετσι δεμενο 

Screenshot_2.png

Ωραία όλα αυτά, αλλά αν τα φέρουν χώρια, πως θα πληρώσεις με αντικαταβολή ρε συ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Teddy77 είπε

Ωραία όλα αυτά, αλλά αν τα φέρουν χώρια, πως θα πληρώσεις με αντικαταβολή ρε συ?

Απο οτι διαβασα στο πρωτο κουριερ πληρωνεις 1 ευρω απλα για την παραλαβη της παραγγελιας και στη δευτερη το υπολοιπο ποσο. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Απο οτι διαβασα στο πρωτο κουριερ πληρωνεις 1 ευρω απλα για την παραλαβη της παραγγελιας και στη δευτερη το υπολοιπο ποσο. 

Γιατί ας πούμε να μην πληρώσεις υο κάθε προϊόν όταν έρθει; Δύσκολο;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Armoral είπε

Γιατί ας πούμε να μην πληρώσεις υο κάθε προϊόν όταν έρθει; Δύσκολο;

Σαμπως ξερω πρωτη φορα τα στελνουν ετσι. Τα 2 πρωτα προϊοντα ειναι με το ενα δωρο θα πληρωσω μονο μητρικη? Που να βγαλεις ακρη με αυτους.

Δημοσ.
4 minutes ago, Arkin said:

Δηλαδή παίρνεις το 1ο με 1ευρώ και μετά δεν απαντάς καν στα τηλέφωνα? χαχα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Teddy77 είπε

Δηλαδή παίρνεις το 1ο με 1ευρώ και μετά δεν απαντάς καν στα τηλέφωνα? χαχα

Δεν ξερω ενα παιδι πιο πανω ειπε οτι του εφεραν το δωρο πρωτα δεν πληρωσε τιποτα και μετα περιμενει τα αλλα. Κωτσος ειναι στην Ελλαδα ειμαστε που να βγαλεις ακρη με αυτους. 

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μέσα στη τρέλα των ημερών το γεγονός ότι εξαγοράστηκε από τη ΔΕΗ ο Κώτσος και τώρα κάνει τρανταχτές προσφορές, από τις οποίες είτε παραδώσει είτε όχι, θα τραβήξει το χρήμα από την κάρτα (αν δεν, θα τα επιστρέψει μετά από Χ διάστημα) παίζει κάποιο ρόλο; Δεν το λέω κακοπροαίρετα απλώς το είχα διαβάσει σαν σενάριο εδώ για άλλο μεγάλο κατάστημα...

Δημοσ.
Just now, MrZeroGR said:

Καλησπέρα,

Μέσα στη τρέλα των ημερών το γεγονός ότι εξαγοράστηκε από τη ΔΕΗ ο Κώτσος και τώρα κάνει τρανταχτές προσφορές, από τις οποίες είτε παραδώσει είτε όχι, θα τραβήξει το χρήμα από την κάρτα (αν δεν, θα τα επιστρέψει μετά από Χ διάστημα) παίζει κάποιο ρόλο; Δεν το λέω κακοπροαίρετα απλώς το είχα διαβάσει σαν σενάριο εδώ για άλλο μεγάλο κατάστημα...

Όχι κανένα ρόλο. Αυτά τα έκανε πάντα πριν την περίοδο black Friday για stress test. Ok 2+1 δεν είχε ξανά βάλει αλλά σαν concept το έχει σίγουρα 3-4 χρόνια. Εγώ ένα κουτί και ένα τροφοδοτικό μαζί με τις μνήμες δώρο τα παρέλαβα σήμερα.. 100 από 150 ευρώ. Μια χαρά και όλως τυχαίως ήταν και φθηνότερα από τις αντίστοιχες τιμές στο skroutz.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MrZeroGR είπε

Καλησπέρα,

Προφανώς καρντας

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...