Arkin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, FCastor είπε Νομίζω ότι ο "στόχος " του καταναλωτή/πελάτη/αγοραστή δεν είναι -ή δε θα έπρεπε να είναι- αν θα φάει λεφτά από τον Κωτσόβολο ή το Πλαίσιο ή το MGManager ή το Kaizer, αλλά αν θα βρει και αγοράσει το προϊόν που θέλει/ψάχνει/χρειάζεται σε τιμή που τον συμφέρει. Αν σήμερα είναι στον Κωτσόβολο και αύριο στο σκρουτζομάγαζο και μεθαύριο στο Amazon, so be it. Αυτο ακριβως. Αν ψαχνεις κατι τη δεδομενη στιγμη και πετυχεις προσφορα το χτυπας και εισαι χαρουμενος. Aν παρεις κατι απλα για να παρεις για να πεις οτι κερδισες κατι τοτε χανετε η ουσια. Και αντε εδω στο 2+1 και να μην ηθελες κατι οι προσφορες ηταν εξαιρετικες σε πολλα προϊοντα. Black friday που πανε βλεπουν τιμη απο 1500 μονο 900 οταν την προηγουμενη βδομαδα ειχε 700 και παρολο που δεν το θελουν το περνουν γιατι νομιζουν οτι επιασαν τον παπα απο τα κερατα τι τους λες? Το 90% τετοιοι ειναι ευτυχως εδω προσφορες insomnia εμπιστευομαστε πανω απο 15 χρονια ειναι αψογα ολα τα μελη που γραφουν για ολες τις καλες προσφορες. 2
papayios Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Υπο κανονικες συνθηκες δεν θα επερνα μητρικη και επεξεργαστη απο κωτσοβολο μιας και ειναι πιο ακριβα απο οτι σε αλλα καταστηματα . Περιπου 35 ευρω ακριβοτερα βγαινουν (λιγοτερο με πιθανα ταχυδρομικα ) . Ομως το 2+1 το εκανε καλο ντιλ γιατι με αυτα τα εξτρα 35 ευρω πηρα και μια απλη 32αρα f&u τηλεοραση που χειαζομουν για το χωριο . Ε , ακομα και στο μπλακ φραιντει με 35 ευρω δεν παιρνεις τηλεοραση . Τα υπολοιπα εξαρτηματα για το pc θα τα παρω σε επομενη αναλογη προσφορα η στο μπλακ φραιντει . 1
Rebelos2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, VonLoutsos είπε Δεν ήταν στην προσφορά πάντως τα προιοντα Apple. Ήταν αστείο, ή μάλλον προσπάθησα να κάνω ένα χωρατό 1
Arkin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Το βλεπω αμεσα διαθεσιμο το cpu. Για να δω εδω θα φανει αν το στειλουν αυριο η κανουν το κοροιδο. Παει η ειδικη παραγγελια. Αν το στειλουν βλεπω μεχρι Παρασκευη να τα εχω. https://www.kotsovolos.gr/computing/desktops-and-upgrade-tools/epeksergastes-cpu/293092-cpu-intel-core-i5-14600kf-s1700-box
MAFIA Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Στις 4/11/2023 στις 6:52 ΜΜ, MrPanozzz είπε Δεν υπάρχουν, μου το επιβεβαίωσαν τηλεφωνικά. Επειδή είχα κοντά, πήγα και σε κατάστημα και πράγματι το είδα με τα μάτια μου και στο σύστημα τους ότι βγάζει μηδενικό απόθεμα σε όλα τα καταστήματα. αφου δεν κατεβαινει τοσες μερες ... βρωμαει ... για μαζευουν κοσμο στα μαγαζια ... 2
MrPanozzz Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Είχα λάβει. Στην εξυπηρέτηση μου ανέφερε ότι ήταν λάθος. Εξού και τροποποιήθηκε η τιμή που φαίνεται στο προφίλ ( παραγγελίες ) Παίρνεις τηλέφωνο ότι υπάρχει αποδεικτικό απ' το mail και ενημερώνεις ότι θα προβείς σε καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή. Ενδεχόμενως αν δουν ότι γνωρίζεις, δώσουν επί τόπου λύση. Αν δεν δώσουν, κάνεις όντως την καταγγελία επισυνάπτοντας όλα τα αποδεικτικά κι εκεί πιστεύω θα βρεθεί όντως λύση. 1
lefta_yparxoun Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, MrPanozzz είπε Παίρνεις τηλέφωνο ότι υπάρχει αποδεικτικό απ' το mail και ενημερώνεις ότι θα προβείς σε καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή. Ενδεχόμενως αν δουν ότι γνωρίζεις, δώσουν επί τόπου λύση. Αν δεν δώσουν, κάνεις όντως την καταγγελία επισυνάπτοντας όλα τα αποδεικτικά κι εκεί πιστεύω θα βρεθεί όντως λύση. λύση δεν νομίζω, αλλά μια καταγγελία και ένα πρόστιμο θα τους κάνει τουλάχιστον πιο προσεκτικούς 1
MrPanozzz Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε λύση δεν νομίζω, αλλά μια καταγγελία και ένα πρόστιμο θα τους κάνει τουλάχιστον πιο προσεκτικούς Λύση εννοώ το ενδεχόμενο να δώσουν αυτό που πρέπει προκειμένου να ανακληθεί η καταγγελία. 1
WaxOnWaxOff Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 20 minutes ago, lefta_yparxoun said: λύση δεν νομίζω, αλλά μια καταγγελία και ένα πρόστιμο θα τους κάνει τουλάχιστον πιο προσεκτικούς Λιγο προσοχη με τις καταγγελειες και τα προστιμα , μην την φαμε ολοι
CleanthisD Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 3 τηλεοράσεις των 270 ευρώ η μία έστειλαν μόνο τις 2! Τις είχα ήδη πληρωμένες μέσω τραπέζης. Έχω και mail επιβεβαίωσης που γράφει για 3 τηλεοράσεις 1
lefta_yparxoun Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 18 λεπτά πριν, CleanthisD είπε 3 τηλεοράσεις των 270 ευρώ η μία έστειλαν μόνο τις 2! Τις είχα ήδη πληρωμένες μέσω τραπέζης. Έχω και mail επιβεβαίωσης που γράφει για 3 τηλεοράσεις άρχισαν τα όργανα
ballin95 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Όσοι είστε Αθήνα τηλέφωνο στο κέντρο να σας πουν ποιο κατάστημα έχει δεσμεύσει τα προϊόντα της παραγγελίας σας και πάτε κ τα παίρνετε Εγώ έτσι έκανα και πήγα Δευτέρα στο κατάστημα που μου είπαν και έκανα παραλαβή με πληρωμή στο ταμείο 1
paylidis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, MrPanozzz είπε Παίρνεις τηλέφωνο ότι υπάρχει αποδεικτικό απ' το mail και ενημερώνεις ότι θα προβείς σε καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή. Ενδεχόμενως αν δουν ότι γνωρίζεις, δώσουν επί τόπου λύση. Αν δεν δώσουν, κάνεις όντως την καταγγελία επισυνάπτοντας όλα τα αποδεικτικά κι εκεί πιστεύω θα βρεθεί όντως λύση. Δε νιώθουν από καταγγελίες. Τους τα είπα και εγώ σε προηγούμενη μούφα προσφορά και μου είπαν κατά λέξη κάντε καταγγελία δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα 1
klits. Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε Ήταν αστείο, ή μάλλον προσπάθησα να κάνω ένα χωρατό Πάντως προς ενημερωση, είχε το Apple MacBook Pro 14 M1 Pro 10-Core/16GB/1TB/16-Core GPU Space Gray Laptop στα 1451 ευρω με τιμολογιο το οποίο αν και του 2021 μοντέλο, μάλλον για κάποιον να ήταν πολύ καλή προσφορά...σίγουρα ήταν κατωτερη τιμη που βρέθηκε ποτέ... 1
Nabuko Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 11 ώρες πριν, HatTrick είπε το 2+1 του κωτσόβολου ειναι λιγο αμφιλεγόμενο για μένα. Εαν πχ χρειάζομαι μία κάρτα γραφικών γιατί να αγοράσω 3? Συνεπώς,κοιτάζω μεμονομένα τα προιόντα και όχι σαν 2+1 γιατί πολύ απλά δεν χρειάζομαι 3 κα΄ρτες γραφικών,χρειάζομαι μια... 5 ώρες πριν, spectaculator είπε Είδα κι εγώ την κοινοποίηση δω μέσα. Μπήκα να δω αν αυτό που ήθελα το είχε σε προσφορά κι αντί αυτού είδα ένα "2+1". Τι στο διάκο να κάνω 3 από δαύτα σκέφτηκα και απλά πήγα παραπέρα. Αν δεν κάνω κάποιο λάθος, το 2+1 δεν αφορούσε μόνο αγορά 3 ίδιων προϊόντων. Μπορούσατε να πάρετε 3 διαφορετικά προϊόντα που συμμετείχαν στο 2+1 και θα αφαιρούσε την τιμή από το πιο φθηνό 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις