VonLoutsos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 24 minutes ago, Rebelos2018 said: Όποιος ενδιαφέρεται για αγορά 2+1 Iphone PM 15 NaTi 256 να μαζευτούμε, ας στείλει pm. Δεν ήταν στην προσφορά πάντως τα προιοντα Apple. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Στην Panasonic 42αρα, ενώ φαινόταν '2+1' ένδειξη σε επικοινωνία μαζί τους για διευκρινήσεις μου ανέφερε ότι ήταν λανθασμένη ένδειξη και δεν γίνεται να τις πάρω στα 1300€ (650X3 - 650€). Μάλιστα, στα στοιχεία της παραγγελίας 1900€ δείχνει πλέον, ενώ τις πρώτες ώρες μετά τη καταχώρηση (προφίλ παραγγελιών, μήνυμα viber, email αποδεικτικά) εμφανιζόταν 1307€ (1290κατι +μτφ) ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrPanozzz Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 22 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Στην Panasonic 42αρα, ενώ φαινόταν '2+1' ένδειξη σε επικοινωνία μαζί τους για διευκρινήσεις μου ανέφερε ότι ήταν λανθασμένη ένδειξη και δεν γίνεται να τις πάρω στα 1300€ (650X3 - 650€). Μάλιστα, στα στοιχεία της παραγγελίας 1900€ δείχνει πλέον, ενώ τις πρώτες ώρες μετά τη καταχώρηση (προφίλ παραγγελιών, μήνυμα viber, email αποδεικτικά) εμφανιζόταν 1307€ (1290κατι +μτφ) ... Κάποιο mail δεν σου ήρθε για επιβεβαίωση της παραγγελίας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Στην Panasonic 42αρα, ενώ φαινόταν '2+1' ένδειξη σε επικοινωνία μαζί τους για διευκρινήσεις μου ανέφερε ότι ήταν λανθασμένη ένδειξη και δεν γίνεται να τις πάρω στα 1300€ (650X3 - 650€). Μάλιστα, στα στοιχεία της παραγγελίας 1900€ δείχνει πλέον, ενώ τις πρώτες ώρες μετά τη καταχώρηση (προφίλ παραγγελιών, μήνυμα viber, email αποδεικτικά) εμφανιζόταν 1307€ (1290κατι +μτφ) ... και εμένα έτσι την γράφει την παραγγελία με τις τρεις Nikon αλλά πλήρωσα το ποσό που έλεγε το μέιλ και παρέλαβα Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από lefta_yparxoun Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 6 minutes ago, MrPanozzz said: Κάποιο mail δεν σου ήρθε για επιβεβαίωση της παραγγελίας; Είχα λάβει. Στην εξυπηρέτηση μου ανέφερε ότι ήταν λάθος. Εξού και τροποποιήθηκε η τιμή που φαίνεται στο προφίλ ( παραγγελίες ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΓιώργοςΒ. Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Σήμερα παρέλαβα LG UltraGear 24GQ50F 24" VA Full HD 165Hz Πολύ τίμια οθόνη , για dual screen setup . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Είχα λάβει. Στην εξυπηρέτηση μου ανέφερε ότι ήταν λάθος. Εξού και τροποποιήθηκε η τιμή που φαίνεται στο προφίλ ( παραγγελίες ) Αυτο ειναι παραπλανηση και θελει καταγγελια, γραπτη καταγγελια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optostyle Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Καμμια OLED ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Στην Panasonic 42αρα, ενώ φαινόταν '2+1' ένδειξη σε επικοινωνία μαζί τους για διευκρινήσεις μου ανέφερε ότι ήταν λανθασμένη ένδειξη και δεν γίνεται να τις πάρω στα 1300€ (650X3 - 650€). Μάλιστα, στα στοιχεία της παραγγελίας 1900€ δείχνει πλέον, ενώ τις πρώτες ώρες μετά τη καταχώρηση (προφίλ παραγγελιών, μήνυμα viber, email αποδεικτικά) εμφανιζόταν 1307€ (1290κατι +μτφ) ... Στο προηγούμενο 2+1 ήταν κανονικά, δεν καταλαβαίνω τι σκάλωμα φάγανε τώρα, οπότε προχωράς σε καταγγελία (ΣτΚ), είναι ξεκάθαρη περίπτωση παραπλάνησης. Έχεις και τα απαραίτητα αποδεικτικά, υπομονή θα χρειαστείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spectaculator Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 3 hours ago, WaxOnWaxOff said: Κανεις δεν σου βαζει το μαχαιρι στον λαιμο και σου λεει ΨΩΝΗΣΕ !!!! Ομως τετοιες "προσφορες" ειδικα σε συνδιασμο με τον περιορισμου χρονου , δημιουργουν μια κατασταση αγχους και το συναισθημα πως αμα δεν ψωνησεις , θα χασεις κατι φοβερα σημαντικο .... Α ναι , ο ορισμος τους αθλια επιθετικου μαρκετινγ Φυσικα υπαρχουν περιπτωσεις οπου αν καποιος αγοραστης ειχε σκοπο να ψωνησει κατι , μπορει να βγει κερδισμενος . Ο αλλος ομως οπου κανει την αγορα υπο το αγχος του χρονου , καταληγει απλα να ξοδευει διπλα και τριπλα χρηματα οπου δεν ειχε σκοπο να δωσει στον κωτσοβολο . Αν αυτά σου δημιουργούν άγχος τότε σαν καταναλωτής έχεις σοβαρό πρόβλημα. Δεν είναι η επιθετικότητα του μάρκετινγ που στο προξενεί, αλλά το ιδιόμορφο "καταναλώνω άρα υπάρχω"! Είδα κι εγώ την κοινοποίηση δω μέσα. Μπήκα να δω αν αυτό που ήθελα το είχε σε προσφορά κι αντί αυτού είδα ένα "2+1". Τι στο διάκο να κάνω 3 από δαύτα σκέφτηκα και απλά πήγα παραπέρα. Ούτε άγχος, ούτε τίποτα. Υ.Γ. Ο Κωτσό είναι γενικά άθλιος. Οι γελοίες προσπάθειές του να πουλήσει το αποδεικνύουν συνεχώς, όπως επίσης και η απαράδεκτη αντιμετώπιση των πελατών του. Όταν διάβασα για τις προσφορές Κωτσό, σκέφτηκα πάλι κοτσάνες θα είναι και μπήκα στον Κωτσό με γνώμονα αυτό, τις άσχημες εμπειρίες μαζί του. 15 minutes ago, Zaknafein said: Στο προηγούμενο 2+1 ήταν κανονικά, δεν καταλαβαίνω τι σκάλωμα φάγανε τώρα, οπότε προχωράς σε καταγγελία (ΣτΚ), είναι ξεκάθαρη περίπτωση παραπλάνησης. Έχεις και τα απαραίτητα αποδεικτικά, υπομονή θα χρειαστείς. Τώρα πια ποιος τον πιάνει τον Κωτσό! Τα πρόστιμα θα τα πληρώνει η ΔΕΗ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Προσωπικα δεν εχω αγορασει πολλα πραγματα απο κωτσο εδω και 10 χρονια αλλα εχω παρει χυτρα 103 απο 180 εχω παρει ηχεια logitech απο 110 49 σκληρο passport 4tb απο 150 75 ευρω και τωρα τελευταια θηκη+protector για το κινητο απο 20 στο 1 ευρω. Και τωρα να δουμε πως θα παει το 2+1. Δεν εχω παραπονο και ας ακουω συνεχως να τον κραζουν. Οτι εχω παραγγειλει εχει ερθει χωρις προβλημα εδω και 10 χρονια. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaxOnWaxOff Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 7 minutes ago, spectaculator said: Αν αυτά σου δημιουργούν άγχος τότε σαν καταναλωτής έχεις σοβαρό πρόβλημα. Δεν είναι η επιθετικότητα του μάρκετινγ που στο προξενεί, αλλά το ιδιόμορφο "καταναλώνω άρα υπάρχω"! Είδα κι εγώ την κοινοποίηση δω μέσα. Μπήκα να δω αν αυτό που ήθελα το είχε σε προσφορά κι αντί αυτού είδα ένα "2+1". Τι στο διάκο να κάνω 3 από δαύτα σκέφτηκα και απλά πήγα παραπέρα. Ούτε άγχος, ούτε τίποτα. Υ.Γ. Ο Κωτσό είναι γενικά άθλιος. Οι γελοίες προσπάθειές του να πουλήσει το αποδεικνύουν συνεχώς, όπως επίσης και η απαράδεκτη αντιμετώπιση των πελατών του. Όταν διάβασα για τις προσφορές Κωτσό, σκέφτηκα πάλι κοτσάνες θα είναι και μπήκα στον Κωτσό με γνώμονα αυτό, τις άσχημες εμπειρίες μαζί του. Τώρα πια ποιος τον πιάνει τον Κωτσό! Τα πρόστιμα θα τα πληρώνει η ΔΕΗ... Κοιταξε , επειδη συντομα τελειωνω μια ανακαινιση , δε θα με χαλαγε να επαιρνα ψυγειο-κουζινα-πλυντηριο γυρο στα 400 το καθενα τους και να μου εβγαινε το ενα δωρο . Ομως με τον χρονικο περιορισμο και μην μηδενικη ορεξη να κατσω να κανω ερευνα αγορας βραδυατικα , δεν ασχοληθηκα . Βλεπεις ομως και ενας αλλος χρηστης , εφτιαξε συστηματακι υπολογιστη , με τιμια εκπτωση . Οπως επισης οι συνεννοημενοι με τα κινητα , βασικος σκοπος ομως να το ηθελες εξ αρχης αυτο το κινητο γιατι αν ειχες σκοπο να δαπανησεις πχ 300ε για ενα κινητο , ενω αν με τον Κωτσο δαπανησες 500 , τοτε απλα σπαταλησες +200ε που δεν θα το εκανες εξ αρχης . Πολλοι πιστευω εκαναν βιαστηκες αγορες Παραδειγμα τους "3 φιλους" που πηγανε και πηρανε 3 πατινια ...... και αντι για 4.5 το καθε ενα τους βγηκε "μονο" 3 . Αυτοι μεχρι σημερα νομιζουν οτι κοροιδεψαν και εφαγαν 1.5 χιλιαρικο εκαστος απο τον κακο κωτσοβολο , ενω στην ουσια ο κωτσος εβαλε στην τσεπη του σχεδον 10χιλιαρικα που δεν θα τα εβλεπε ποτε απο αυτους . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, WaxOnWaxOff είπε Παραδειγμα τους "3 φιλους" που πηγανε και πηρανε 3 πατινια ...... και αντι για 4.5 το καθε ενα τους βγηκε "μονο" 3 . Αυτοι μεχρι σημερα νομιζουν οτι κοροιδεψαν και εφαγαν 1.5 χιλιαρικο εκαστος απο τον κακο κωτσοβολο , ενω στην ουσια ο κωτσος εβαλε στην τσεπη του σχεδον 10χιλιαρικα που δεν θα τα εβλεπε ποτε απο αυτους . ...και ο κάθε ένας από αυτούς κέρδισε 1.5 χιλιάρικο από την τιμή του πατινιού. Δεν μπορείς να προεξοφλήσεις πως δεν τα χρειάζονται, επειδή εσύ δεν τα χρειάζεσαι. Τα ήθελαν. Τα πήραν με 33% έκπτωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FCastor Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Νομίζω ότι ο "στόχος " του καταναλωτή/πελάτη/αγοραστή δεν είναι -ή δε θα έπρεπε να είναι- αν θα φάει λεφτά από τον Κωτσόβολο ή το Πλαίσιο ή το MGManager ή το Kaizer, αλλά αν θα βρει και αγοράσει το προϊόν που θέλει/ψάχνει/χρειάζεται σε τιμή που τον συμφέρει. Αν σήμερα είναι στον Κωτσόβολο και αύριο στο σκρουτζομάγαζο και μεθαύριο στο Amazon, so be it. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaxOnWaxOff Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, unforgiven said: ...και ο κάθε ένας από αυτούς κέρδισε 1.5 χιλιάρικο από την τιμή του πατινιού. Δεν μπορείς να προεξοφλήσεις πως δεν τα χρειάζονται, επειδή εσύ δεν τα χρειάζεσαι. Τα ήθελαν. Τα πήραν με 33% έκπτωση. Για να το πεις αυτο , θα πρεπει να ισχυει πως την προηγουμενη μερα/βδομαδα/μηνα και οι τρεις τους ψαχνονταν για αγορα πατινιου εως 4+/- χιλιαρικα .Το θεμα δεν ειναι ποσα κερδισε η εχασε ο καθενας με την αγορα του . Αυτο που θελω να πω μεσα απο τα 2-3 ποστς μου , ειναι πως ο Κωτσοβολος ειδε λεφτα μεσα σε μια μερα που δε θα εβλεπε ουτε στα ονειρα του, απο πελατες που ουτε να τον φτυσουν δεν τον εχουν , και πως τετοιες προωθητικες ενεργειες κρυβουν δολο Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από WaxOnWaxOff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις