Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, HatTrick said:

μπηκα να δω τις καρτες γραφικών που έχει και οι 4070 ειναι σχεδόν +150 ευρώ πάνω απο τις τιμές σκρούτζ ή απο τιμές μικρότερων μαγαζιών!Και με έκπτωση ακόμα ίσως να μην πληρσιάζει τις τιμές τους ο κωτσόβολος,οπότε προσοχή στο τι είναι πραγματικη εκπτωση!

Η προσφορα αφορουσε το προμο 2+1 δωρο,  πιασε οποιαδηποτε 4070 ειδες στο σκρουτζ, κανε τον υπολογισμο στα 3 κομματια και θα δεις ποσο πραγματικη εκπτωση ηταν. Στις περισσοτερες θα συνεφερε. Μπορει να ποικιλλει η εκπτωση ανα μοντελο, μενει στον αγοραστη να ανακαλυψει ποια ηταν η πιο συμφερουσα.

• Απαντ. 528
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το 2+1 του κωτσόβολου ειναι λιγο αμφιλεγόμενο για μένα.

Εαν πχ χρειάζομαι μία κάρτα γραφικών γιατί να αγοράσω 3?Τα χρήματα που θα δώσω θα είναι στην πραγματικότητα διπλάσια απο οποιαδήποτε φθηνότερη επιλογη, και θα μου μείνουν και 2 κάρτες γραφικών (οκ θα πείτε να τις πουλήσω αλλά δεν ειμαι της λογικής της μεταπώλησης).

Στην παραγματικότητα ο κωτσοβολος μας εξαναγκάζει για αγορές,ανεβαίνει ο τζίρος του,και με τις ποσότητες που φέρνει στην πραγματικότητα κερδίζει ακόμα και απο τα πράγματα που "δεν πληρώσαμε".

Συνεπώς,κοιτάζω μεμονομένα τα προιόντα και όχι σαν 2+1 γιατί πολύ απλά δεν χρειάζομαι 3 κα΄ρτες γραφικών,χρειάζομαι μια...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις παρέλαβα το OnePlus Nord 3 από την προσφορά 2+1, σε συνεργασία με το μέλος corollag5. Ευχαριστώ πολύ τόσο την ομάδα όσο και το συγκεκριμένο μέλος για την άψογη συνεργασία.

Επεξ/σία από kkatsaplias
  • Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, ballin95 είπε

Καλησπέρα 

Μόλις παρέλαβα One Plus 11 256gb 

Έχω σε πράσινο κ μαύρο 

https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/280262-smartphone-oneplus-11-256gb-black-5g

Όποιος θέλει στα 600€ ας μου στείλει για άμεση παραλαβή 

Το πράσινο έφυγε ένα μαύρο έμεινε 

Καλλιθέα Αττικής για άμεση παραλαβή μόνο 

First come first served

• Like 2
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, sstav είπε

σε αναγκάζει να κανεις εμμέσως τον πωλητή ψαχνοντας αγοραστές

πραγμα που εν τελει δε δουλευει αν δε μιλαμε για κινητα κλπ... 😅 προσωπικα το προσπαθησα κ παραιτουμαι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, elias.kaz είπε

Κανένα oneplus nord 3 διαθέσιμο? 

Επικοινώνησε με μέλος corollag5. Το πρωϊ  πήραμε από ένα και μέχρι πριν από μία ώρα είχε το τρίτο της προσφοράς διαθέσιμο.

Επεξ/σία από kkatsaplias
  • Like 1
Δημοσ.

Να ρωτησω κατι, εγω αγορασα 2 τηλεορασεις φθηνες και ενα κινητο one plus nord 3 ( A39) μου εβγαλε κανονικα την επιλογη. Ξερω οτι θα αφαιρεθει μετα το ποσο δε με πειραζει το θεμα ειναι οτι η παραγγελια ειναι ακομα σε σταδιο καταχωρημενη, να περιμενω να τηλεφωνησουν για επιβεβαιωση στοιχειων; εχει μια ωρα αναμονη στο τηλεφωνο και στο τσατ με παραπεμπυν στο τηλεφωνικο κεντρο.

Ειναι μπερδεμα θα κοψουν 2 διαφορετικες αποδειξεις λογικα μια τιμολογιο και μια οχι;

Το εκανε καποιος αλλος παρομοιο? 

Ευχαριστω

Δημοσ.
24 minutes ago, zoya23 said:

Να ρωτησω κατι, εγω αγορασα 2 τηλεορασεις φθηνες και ενα κινητο one plus nord 3 ( A39) μου εβγαλε κανονικα την επιλογη. Ξερω οτι θα αφαιρεθει μετα το ποσο δε με πειραζει το θεμα ειναι οτι η παραγγελια ειναι ακομα σε σταδιο καταχωρημενη, να περιμενω να τηλεφωνησουν για επιβεβαιωση στοιχειων; εχει μια ωρα αναμονη στο τηλεφωνο και στο τσατ με παραπεμπυν στο τηλεφωνικο κεντρο.

Ειναι μπερδεμα θα κοψουν 2 διαφορετικες αποδειξεις λογικα μια τιμολογιο και μια οχι;

Το εκανε καποιος αλλος παρομοιο? 

Ευχαριστω

Φίλε μου εδω δυσκολεύονται στις απλές παραγγελίες. Δεν ξέρω αν θέλεις να μπλέξεις 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ότι μας "εξαναγκάζει΄" ο Κωτσόβολος σε αγορές βάζοντας 2+1 προσφορές μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Αν δεν ήμουν στη διαδικασία συλλογής κομματιών για στήσιμο νέου υπολογιστή, θα κοιτούσα τα προϊόντα του εν λόγω καταστήματος και αν υπήρχε κάποιος συνδυασμός 3 προϊόντων που χρειάζομαι ή "χρειάζομαι" από τον οποίο θα επωφελούμουν με το 2+1, τότε μια χαρά. Αν όχι, ε, δε θα έπαιρνα 3 π.χ. κινητά ή τηλεοράσεις κλπ απλά και μόνο επειδή έχει 2+1 πρόμο ο Κωτσόβολος.

Επί του παρόντος όμως, παρήγγειλα ένα τροφοδοτικό και δύο Μ2 SSDs και συνολικά μου βγαίνει φθηνότερα από Skroutz κατά 150 - 200 ευρώ. Έβαλα παράδοση στο σπίτι και αντικαταβολή και περιμένω (οι SSDs είναι "ειδική παραγγελία" όπως λέει στο site οπότε η κατάσταση της παραγγελίας είναι Σε Εξέλιξη λόγω αναμονής διαθεσιμότητας των SSDs, κάτι ανάλογο με του @Arkin πιο πάνω).

Αν πάνε όλα καλά, σούπερ. Γλιτώνω 150 - 200 ευρώ από μια αγορά που θα έκανα έτσι και αλλιώς αργά ή γρήγορα. Αν όχι, ε, τι είχαμε τι χάσαμε.

Επεξ/σία από FCastor
  • Like 3
Δημοσ.
47 minutes ago, FCastor said:

Το ότι μας "εξαναγκάζει΄" ο Κωτσόβολος σε αγορές βάζοντας 2+1 προσφορές μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Αν δεν ήμουν στη διαδικασία συλλογής κομματιών για στήσιμο νέου υπολογιστή, θα κοιτούσα τα προϊόντα του εν λόγω καταστήματος και αν υπήρχε κάποιος συνδυασμός 3 προϊόντων που χρειάζομαι ή "χρειάζομαι" από τον οποίο θα επωφελούμουν με το 2+1, τότε μια χαρά. Αν όχι, ε, δε θα έπαιρνα 3 π.χ. κινητά ή τηλεοράσεις κλπ απλά και μόνο επειδή έχει 2+1 πρόμο ο Κωτσόβολος.

Επί του παρόντος όμως, παρήγγειλα ένα τροφοδοτικό και δύο Μ2 SSDs και συνολικά μου βγαίνει φθηνότερα από Skroutz κατά 150 - 200 ευρώ. Έβαλα παράδοση στο σπίτι και αντικαταβολή και περιμένω (οι SSDs είναι "ειδική παραγγελία" όπως λέει στο site οπότε η κατάσταση της παραγγελίας είναι Σε Εξέλιξη λόγω αναμονής διαθεσιμότητας των SSDs, κάτι ανάλογο με του @Arkin πιο πάνω).

Αν πάνε όλα καλά, σούπερ. Γλιτώνω 150 - 200 ευρώ από μια αγορά που θα έκανα έτσι και αλλιώς αργά ή γρήγορα. Αν όχι, ε, τι είχαμε τι χάσαμε.

Κανεις δεν σου βαζει το μαχαιρι στον λαιμο και σου λεει ΨΩΝΗΣΕ !!!! 

Ομως τετοιες "προσφορες" ειδικα σε συνδιασμο με τον περιορισμου χρονου , δημιουργουν μια κατασταση αγχους και το συναισθημα πως αμα δεν ψωνησεις , θα χασεις κατι φοβερα σημαντικο .... 

Α ναι , ο ορισμος τους αθλια επιθετικου μαρκετινγ 

Φυσικα υπαρχουν περιπτωσεις οπου αν καποιος αγοραστης ειχε σκοπο να ψωνησει κατι , μπορει να βγει κερδισμενος . Ο αλλος ομως οπου κανει την αγορα υπο το αγχος του χρονου , καταληγει απλα να ξοδευει  διπλα και τριπλα χρηματα οπου δεν ειχε σκοπο να δωσει στον κωτσοβολο . 

• Like 4
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που να αγόρασε με το 2+1 επεξεργαστές και να του έχει μείνει; Με ενδιαφέρει ο 5600X και ο 5700X. Αν έχει κάποιος ενδιαφέρομαι για αγορά, ας επικοινωνήσει μαζί μου. Ευχαριστώ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...