valantis123 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Nickfoxjr είπε Ήταν και τα προϊόντα apple μέσα; όχι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, papayios είπε Σημερα με πηραν τηλ και μου εφεραν απο καταστημα πατρας το δωρο που ηταν μια τηλεοραση . Δεν πληρωσα απολυτως τιποτα παροτι η παραγγελια ηταν με αντικαταβολη και πληρωμη με μετρητα στην μεταφορικη . Κουλο μου φανηκε απο την στιγμη που δεν ειχα προπληρωσει . Τα αλλα δυο κομματια μια μητρικη b550 και ενας ryzen ειναι καθ οδον με διαφορετικες αποστολες . Δηλαδή εάν αρνηθείς την παραλαβή των άλλων δύο, τι ακριβώς θα κάνουν; Θα σου ζητήσουν πίσω την τηλεόραση; Κι αν εσύ αρνηθείς; Εντελώς κουλο αυτό. Θα είχε νόημα εάν είχε προπληρωθει όλη η παραγγελία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, nk9 είπε Δηλαδή εάν αρνηθείς την παραλαβή των άλλων δύο, τι ακριβώς θα κάνουν; Θα σου ζητήσουν πίσω την τηλεόραση; Κι αν εσύ αρνηθείς; Εντελώς κουλο αυτό. Θα είχε νόημα εάν είχε προπληρωθει όλη η παραγγελία. Προφανως την πας πισω δεν το συζηταμε. Μπραβο στον κωτσο παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ballin95 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα Μόλις παρέλαβα One Plus 11 256gb Έχω σε πράσινο κ μαύρο https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/280262-smartphone-oneplus-11-256gb-black-5g Όποιος θέλει στα 600€ ας μου στείλει για άμεση παραλαβή 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Προφανως την πας πισω δεν το συζηταμε. Μπραβο στον κωτσο παντως. Προφανώς. Φιλοσοφικό είναι το ερώτημα διότι η τακτική αυτή δεν είναι συνηθισμένη. Αντιλαμβάνεσαι πως εάν κάνει κάτι τέτοιο για παράδειγμα στο Ζεφύρι, μάλλον θα την ψάχνουν την τηλεόραση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papayios Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, nk9 είπε Δηλαδή εάν αρνηθείς την παραλαβή των άλλων δύο, τι ακριβώς θα κάνουν; Θα σου ζητήσουν πίσω την τηλεόραση; Κι αν εσύ αρνηθείς; Εντελώς κουλο αυτό. Θα είχε νόημα εάν είχε προπληρωθει όλη η παραγγελία. Πιθανον συστημικο λαθος , ισως να παιζει ρολο οτι εχω καρτελα καμποσα χρονια . Δεν ηταν ιδιαιτερα ακριβα τα πραγματα που πηρα αλλα και παλι δεν ειναι συνηθες . Θα δουμε με την ολοκληρωση της παραγγελιας . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, nk9 είπε Προφανώς. Φιλοσοφικό είναι το ερώτημα διότι η τακτική αυτή δεν είναι συνηθισμένη. Αντιλαμβάνεσαι πως εάν κάνει κάτι τέτοιο για παράδειγμα στο Ζεφύρι, μάλλον θα την ψάχνουν την τηλεόραση! Σιγουρα παιζει καποιο ρολο η εξαγορα απο ΔΕΗ. Μονο να φυγουν προϊοντα δεν ξερω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papayios Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Σιγουρα παιζει καποιο ρολο η εξαγορα απο ΔΕΗ. Μονο να φυγουν προϊοντα δεν ξερω. Λες να μου κοψουν το ρευμα αν δεν παρω τα υπολοιπα ; 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, papayios είπε Λες να μου κοψουν το ρευμα αν δεν παρω τα υπολοιπα ; 😀 Βρε πουλανε συσκευες σου λεει περισσοτερη καταναλωση ρευματος. Θα μας τα παρουν απο εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papayios Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 θα σου τραβανε μερικες μαζεμενες διακοπες ρευματος και μετα στις νεες ηλεκτρικες συσκευες στις 3 η 1 δωρο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyris Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Armoral είπε Τόσο έκανε να έρθει; Ναι συγκεκριμένα σε 21 μερες την είχα στα χέρια μου,ήξερα βέβαια οτι θα κάνει τοσο καιρό γιατί έχω ξαναπαραγγειλει καρτα γραφικών που γράφει ειδική παραγγελία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, koyris είπε Ναι συγκεκριμένα σε 21 μερες την είχα στα χέρια μου,ήξερα βέβαια οτι θα κάνει τοσο καιρό γιατί έχω ξαναπαραγγειλει καρτα γραφικών που γράφει ειδική παραγγελία Ευχαριστώ για την ενημέρωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Πάντως αν έχει κάποια σημασία μία 4070 Aorus Extreme που κοιτούσα την ημέρα της προσφοράς σε ειδική παραγγελία πριν λίγες ώρες την έβγαζε άμεσα διαθέσιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HatTrick Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Inler είπε Πάντως αν έχει κάποια σημασία μία 4070 Aorus Extreme που κοιτούσα την ημέρα της προσφοράς σε ειδική παραγγελία πριν λίγες ώρες την έβγαζε άμεσα διαθέσιμη. μπηκα να δω τις καρτες γραφικών που έχει και οι 4070 ειναι σχεδόν +150 ευρώ πάνω απο τις τιμές σκρούτζ ή απο τιμές μικρότερων μαγαζιών!Και με έκπτωση ακόμα ίσως να μην πληρσιάζει τις τιμές τους ο κωτσόβολος,οπότε προσοχή στο τι είναι πραγματικη εκπτωση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Η συγκεκριμένη έβγαινε στις 3 580€ περίπου η μία οπότε ναι είναι λογική τιμή για τέτοια υλοποίηση και με άμεση παράδοση. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από Inler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις