Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξελίξεις στην παραγγελία μου αύριο θα φύγουν με κουριερ τα 2 προϊόντα που ήταν άμεσα διαθέσιμα και ο επεξεργαστής ήταν ειδική παραγγελία θα έρθει τις επόμενες μέρες. Οπότε προχωράμε κανονικά μπράβο. 

• Like 7
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εξελίξεις στην παραγγελία μου αύριο θα φύγουν με κουριερ τα 2 προϊόντα που ήταν άμεσα διαθέσιμα και ο επεξεργαστής ήταν ειδική παραγγελία θα έρθει τις επόμενες μέρες. Οπότε προχωράμε κανονικά μπράβο. 

επομενες μερες σημαινει 30-45 και αφου χασεις την υπομονη σου , η μονη λυση ειναι να χρεωθεις τα 2 κομματια στην κανονικη τους τιμη. Αν μπορεις καθυστερησε λιγο την παραλαβγ απο τα 2 προιοντα , ρωτα στην μεταφορικη ποσες μερες θα μεινουν πριν τα στειλουν πισω και πηγαινε την τελευταια μερα να τα παραλαβεις για να δεις αν αλλαξε κατι στηνδιαθεσιμοτητα απο το 3ο.

Δημοσ.
39 minutes ago, Arkin said:

Πήρες τηλέφωνο ή το έιδες στην εξέλιξη παραγγελίας;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, argosixna είπε

επομενες μερες σημαινει 30-45 και αφου χασεις την υπομονη σου , η μονη λυση ειναι να χρεωθεις τα 2 κομματια στην κανονικη τους τιμη. Αν μπορεις καθυστερησε λιγο την παραλαβγ απο τα 2 προιοντα , ρωτα στην μεταφορικη ποσες μερες θα μεινουν πριν τα στειλουν πισω και πηγαινε την τελευταια μερα να τα παραλαβεις για να δεις αν αλλαξε κατι στηνδιαθεσιμοτητα απο το 3ο.

Απλά γράφει ειδική παραγγελία στη σελίδα λένε ότι ειδική παραγγελία σημαίνει ότι δεν έχουν φυσικό απόθεμα των προϊόντων. Δεν ξερω και πως θα έρθουν μιας και από τα 2 προϊόντα το ένα είναι το δωρεάν αν θα πληρώσω όλη την παραγγελία η απλά το ένα προϊόν. 

2 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Πήρες τηλέφωνο ή το έιδες στην εξέλιξη παραγγελίας;

Στην εξέλιξη παραγγελίας λένε θα παραλάβει η κουριερ αύριο τα 2 προϊόντα. 

• Like 2
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, damianrag είπε

Καλημέρα σε όλους, εάν υπάρχει κάποιος που κατάφερε να πάρει 2+1 vivo x90 pro ή oneplus 11 και ψάχνει να το δώσει ας ρίξει ένα pm.

Τo vivo δεν το είχε 2+1...Ήταν "άχαστη"...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Arkin είπε

Απλά γράφει ειδική παραγγελία στη σελίδα λένε ότι ειδική παραγγελία σημαίνει ότι δεν έχουν φυσικό απόθεμα των προϊόντων. Δεν ξερω και πως θα έρθουν μιας και από τα 2 προϊόντα το ένα είναι το δωρεάν αν θα πληρώσω όλη την παραγγελία η απλά το ένα προϊόν. 

Αν υπαρχει σε καταστημα αλλα οχι στην κεντρικη αποθηκη , ΔΕΝ στελνουν για το 2+1. Δεν βγαζεις ακρη. 

θα παραλαβεις το δεμα , θα πληρωσεις 1 ευρω στην μεταφορικη . θα σου πουνε οτι μπορεις να τα ανοιξεις και να τα χρησιμοποιησεις στο τηλεφωνο ΑΛΛΑ αν δεν ερθει ποτε το 3ο τεμαχιο θα σε αναγκασουν να πληρωσεις τα 2 που παρελαβες στην αρχικη τους τιμη επειδη τα ανοιξες!! Για δικο τους λαθος δηλαδη θα την πληρωσουμε εμεις!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, argosixna είπε

Αν υπαρχει σε καταστημα αλλα οχι στην κεντρικη αποθηκη , ΔΕΝ στελνουν για το 2+1. Δεν βγαζεις ακρη. 

θα παραλαβεις το δεμα , θα πληρωσεις 1 ευρω στην μεταφορικη . θα σου πουνε οτι μπορεις να τα ανοιξεις και να τα χρησιμοποιησεις στο τηλεφωνο ΑΛΛΑ αν δεν ερθει ποτε το 3ο τεμαχιο θα σε αναγκασουν να πληρωσεις τα 2 που παρελαβες στην αρχικη τους τιμη επειδη τα ανοιξες!! Για δικο τους λαθος δηλαδη θα την πληρωσουμε εμεις!

Τι εννοείς δεν στέλνουν εγώ την βλέπω σε επεξεργασια την δεύτερη αποστολή αναμένουν παραλαβή για να στείλουν. Προφανώς δεν θα τα ανοίξω τα 2 προϊόντα αν δεν ερθει ο επεξεργαστής δεν έχει νόημα απλά θα δω ότι είναι αυτά οπότε δεν υπάρχει κάπου πρόβλημα ακόμα και αν δεν στείλουν.. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Το καλοκαίρι είχα παραγγείλει μια RTX 4080 κι ελεγε ειδική παραγγελία που σημαίνει οτι έρχεται απο προμηθευτη του εξωτερικού,οπότε υπολόγισε περίπου 20 μέρες 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, koyris είπε

Το καλοκαίρι είχα παραγγείλει μια RTX 4080 κι ελεγε ειδική παραγγελία που σημαίνει οτι έρχεται απο προμηθευτη του εξωτερικού,οπότε υπολόγισε περίπου 20 μέρες 

Τόσο έκανε να έρθει;

Επεξ/σία από Armoral
Δημοσ.

Σημερα με πηραν τηλ και μου εφεραν απο καταστημα πατρας το δωρο που ηταν μια τηλεοραση . Δεν πληρωσα απολυτως τιποτα παροτι η παραγγελια ηταν με αντικαταβολη και πληρωμη με μετρητα στην μεταφορικη . Κουλο μου φανηκε  απο την στιγμη που δεν  ειχα προπληρωσει .

Τα αλλα δυο κομματια μια μητρικη b550  και ενας  ryzen ειναι καθ οδον με διαφορετικες αποστολες .

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nickfoxjr είπε

Ήταν και τα προϊόντα apple μέσα; 

Όχι. Αλλιώς θα είχε γίνει χαμός. Ακόμη μεγαλύτερος δηλαδή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...