Kzaxas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, corollag5 είπε Παρατήρησε κάποιος αν έπαιξε το 2+1 στα drones της dji; Τα είχε και αυτά συγκεκριμένα κοιτούσα το dji 3 fly more combo στα 699 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos20177 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, Arkin είπε Εριξα και εγω παραγγελια μητρικη cpu ram 800 skroutz τα φθηνοτερα και 575 απο κωτσο + 10 μεταφορικα. Αναμενουμε ειχαμε δεν ειχαμε το καναμε παλι το εξοδο μας. αυτο που λες ειναι κατι εξωπραγματικο να εχει γινει απο το φιλο μας το Κωτσο , μιας που δεν μας αναφερεις κ ποια πηρες , τελειος απιθανο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 5 minutes ago, Giorgos20177 said: αυτο που λες ειναι κατι εξωπραγματικο να εχει γινει απο το φιλο μας το Κωτσο , μιας που δεν μας αναφερεις κ ποια πηρες , τελειος απιθανο Εχει ποσταρει ηδη εικονα ο φιλος (σε spoiler) με τα συγκεκριμενα κομματια που πηρε. 244808 mb asus rog strix B660-F 293092 cpu intel i5-14600KF S170 270306 corsair ddr5 6200 2x16gb cl36 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τυχερος ήταν ο τζοκερ . Εγω 3 λάμπες με 1 ευρο δε τις εχω παρει ακομα ....... Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2023 από Mhlogiatros 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deukaleionas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, Kzaxas είπε Τα είχε και αυτά συγκεκριμένα κοιτούσα το dji 3 fly more combo στα 699 Εγώ έψαχνα το dji mini 3 pro,μαζί με το dji RC αλλά δεν υπήρχε. Το δε fly more combo ήταν εξαντλημενο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTINOSSS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, Kzaxas είπε Τα είχε και αυτά συγκεκριμένα κοιτούσα το dji 3 fly more combo στα 699 Ναι σε όλα που κοίταξα εγώ είχε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StephenStrange Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Όλοι έχουν μια ιστορία τρέλας που έχει να κάνει με τον Κωτσόβολο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gotthard Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Κάποια σύνδεση θα υπάρχει με την πώληση. Δεν γίνεται τέτοια προσφορά δύο φορές σε μία εβδομάδα. Δεν μας χαλάει βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Μην το έχετε σίγουρο ότι όλοι θα παραλάβουν πάντως. Θα φανεί στην επόμενη 1-2 εβδομάδες τι θα γίνει, γιατί έχετε υπόψη σας ότι ακόμα δεν έχουν παραλάβει όσοι έριξαν παραγγελίες από την αρχή της εβδομάδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GhostDel Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Χθες ήταν τα μισά εξαντλημένα κ σήμερα εμφανίστηκαν παλι άμεσα διαθέσιμα 😂 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elias.kaz Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Αν κάποιος πήρε την προσφορά του oneplus nord 3 και έχει διαθέσιμη συσκευή να μου στείλει pm παρακαλώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sandslash Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Προσω ολοταχως για Blackkkkkkkkkkk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagTz Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά εγώ έκανα μια παραγγελία για 2+1 μοτορολα edge 40. Θα κρατήσω ένα και τα άλλα δύο θα τα μοιράσω στην οικογένεια μάλλον . Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξέρετε τι διαδικασία ακολουθεί ο κωτσος με την αποφορολογηση ? Ζήτησα τιμολόγιο με αποφορολογηση αλλά στην τελική τιμή δεν μου έχει αφερεσει τον ΦΠΑ. Πρέπει να τους πάρω κάνα τηλ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis123 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, VagTz είπε Καλησπέρα παιδιά εγώ έκανα μια παραγγελία για 2+1 μοτορολα edge 40. Θα κρατήσω ένα και τα άλλα δύο θα τα μοιράσω στην οικογένεια μάλλον . Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξέρετε τι διαδικασία ακολουθεί ο κωτσος με την αποφορολογηση ? Ζήτησα τιμολόγιο με αποφορολογηση αλλά στην τελική τιμή δεν μου έχει αφερεσει τον ΦΠΑ. Πρέπει να τους πάρω κάνα τηλ ? Ναι από ότι είδα να γράφουν ποιο πίσω. Κανε ενα τηλ σήμερα να στο αλλάξουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damianrag Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Καλημέρα σε όλους, εάν υπάρχει κάποιος που κατάφερε να πάρει 2+1 vivo x90 pro ή oneplus 11 και ψάχνει να το δώσει ας ρίξει ένα pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις