Προς το περιεχόμενο

KΩΤΣΟΒΟΛΟΣ "αχαστες προσφορες 2" 20:00-00:00 [ΤΕΛΟΣ]

scarface5323

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, corollag5 είπε

Παρατήρησε κάποιος αν έπαιξε το 2+1 στα drones της dji;

Τα είχε και αυτά συγκεκριμένα κοιτούσα το dji 3 fly more combo στα 699

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 528
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

9 ώρες πριν, Arkin είπε

Εριξα και εγω παραγγελια μητρικη cpu ram 800 skroutz τα φθηνοτερα και 575 απο κωτσο + 10 μεταφορικα. Αναμενουμε ειχαμε δεν ειχαμε το καναμε παλι το εξοδο μας. 

αυτο που λες ειναι κατι εξωπραγματικο να εχει γινει απο το φιλο μας  το Κωτσο , μιας που δεν μας αναφερεις κ ποια πηρες , τελειος απιθανο 

5 minutes ago, Giorgos20177 said:

αυτο που λες ειναι κατι εξωπραγματικο να εχει γινει απο το φιλο μας  το Κωτσο , μιας που δεν μας αναφερεις κ ποια πηρες , τελειος απιθανο 

Εχει ποσταρει ηδη εικονα ο φιλος (σε spoiler) με τα συγκεκριμενα κομματια που πηρε.
244808
mb asus rog strix B660-F
293092
cpu intel i5-14600KF S170
270306
corsair ddr5 6200 2x16gb cl36

• Like 4

4 ώρες πριν, Kzaxas είπε

Τα είχε και αυτά συγκεκριμένα κοιτούσα το dji 3 fly more combo στα 699

Εγώ έψαχνα το dji mini 3 pro,μαζί με το dji RC  αλλά δεν υπήρχε. 

Το δε fly more combo ήταν  εξαντλημενο. 

• Like 1

Κάποια σύνδεση θα υπάρχει με την πώληση. Δεν γίνεται τέτοια προσφορά δύο φορές σε μία εβδομάδα. Δεν μας χαλάει βέβαια. 

Μην το έχετε σίγουρο ότι όλοι θα παραλάβουν πάντως. Θα φανεί στην επόμενη 1-2 εβδομάδες τι θα γίνει, γιατί έχετε υπόψη σας ότι ακόμα δεν έχουν παραλάβει όσοι έριξαν παραγγελίες από την αρχή της εβδομάδας.

Καλησπέρα παιδιά εγώ έκανα μια παραγγελία για 2+1 μοτορολα edge 40. Θα κρατήσω ένα και τα άλλα δύο θα τα μοιράσω στην οικογένεια μάλλον . Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξέρετε τι διαδικασία ακολουθεί ο κωτσος με την αποφορολογηση ? Ζήτησα τιμολόγιο με αποφορολογηση αλλά στην τελική τιμή δεν μου έχει αφερεσει τον ΦΠΑ. Πρέπει να τους πάρω κάνα τηλ ? 

8 ώρες πριν, VagTz είπε

Καλησπέρα παιδιά εγώ έκανα μια παραγγελία για 2+1 μοτορολα edge 40. Θα κρατήσω ένα και τα άλλα δύο θα τα μοιράσω στην οικογένεια μάλλον . Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξέρετε τι διαδικασία ακολουθεί ο κωτσος με την αποφορολογηση ? Ζήτησα τιμολόγιο με αποφορολογηση αλλά στην τελική τιμή δεν μου έχει αφερεσει τον ΦΠΑ. Πρέπει να τους πάρω κάνα τηλ ? 

Ναι από ότι είδα να γράφουν ποιο πίσω. 

Κανε ενα τηλ σήμερα να στο αλλάξουν.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...