Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, fotis1997 είπε

Κατάφερε κανείς να πληρώσει με κάρτα; Εμένα έβγαζε συνέχεια σφάλμα.

και μένα, έκανα τουλάχιστον 20 προσπάθειες με 3 διαφορετικές κάρτες αφού επιβεβαίωνα από την τράπεζα ξαναφόρτωνε και έβγαζε σφάλμα

Επεξ/σία από lefta_yparxoun
Δημοσ.
Just now, lefta_yparxoun said:

και μένα, έκανα τουλάχιστον 20 προσπάθειες με 3 διαφορετικές κάρτες αφού επιβεβαίωνα από την τράπεζα ξαναφόρτωνε και έβγαζε σφάλμα

username does not check out

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, filip123go είπε

Υπάρχει κανένας που να έχει πάρει αφυγραντήρες;;

Δεν έχω πάρει από την προσφορά αλλά πήρα πέρυσι αυτόν:Morris MDP25500HIW Wi-Fi Αφυγραντήρας - Ιονιστής αλλά δεν τον δουλεύω καθόλου σου τον δνω αν θες

8 λεπτά πριν, Andytse13 είπε

Δεν έχω πάρει από την προσφορά αλλά πήρα πέρυσι αυτόν:Morris MDP25500HIW Wi-Fi Αφυγραντήρας - Ιονιστής αλλά δεν τον δουλεύω καθόλου σου τον δνω αν θες

Άστοα είδα ότι είσαι Κοζάνη...

Επεξ/σία από Andytse13
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lefta_yparxoun είπε

Βάζεις αντικαταβολή ή κατάθεση και καθάρισες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ξέρω τι σφάλμα έβγαζε

1 λεπτό πριν, Armoral είπε

Βάζεις αντικαταβολή ή κατάθεση και καθάρισες.

έκανα μια παραγγελία παραλαβή από κατάστημα αλλά θεωρώ ότι κάτι ήδη πληρωμένο θα είχαν περισσότερες πιθανότητες να μου το δώσουνimage.png.f1b153f27f88cdd9b0bdc99763747bc2.png

Επεξ/σία από lefta_yparxoun
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε

δεν ξέρω τι σφάλμα έβγαζε

έκανα μια παραγγελία παραλαβή από κατάστημα αλλά θεωρώ ότι κάτι ήδη πληρωμένο θα είχαν περισσότερες πιθανότητες να μου το δώσουνimage.png.f1b153f27f88cdd9b0bdc99763747bc2.png

Καλά μην το λες. Αν ειναι ειδική παραγγελία θα περιμένεις.

Δημοσ.
18 minutes ago, miltostammy said:

Εγώ έκλεισα...3 λαμπες του 1 ευρω. Οποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει.

Εξοδα αποστολης δικα του.:P

Ενδιαφέρομαι 😈

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε θα περιμένεις γιατί ήδη έχουν ζητήσει την υπερπροσφορα αυτή 3.525.235 εγγεγραμμένα μέλη. 

Άσε που πρώτος ήταν ο ιδιοκτήτης της εταιρείας που τη βγάζει. Του έρχεται πιο φθηνά.

Πάντως.περαν της πλάκας και προς αποφυγή παρεξηγήσεων με τα παιδιά που μοιράζονται τις αγορές τους, πραγματικά είμαι μαζί τους και μακάρι να αγοράζαμε πάντα ομαδικά να τα αγοράζαμε όλα φθηνότερα. 

Επεξ/σία από miltostammy
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, papayios είπε

Μα και τον κωτσοβολο ολοι μας ομαδικα τον αγορασαμε ...🤑

Εάν εννοείς τη ΔΕΗ...είμαστε πλέον όλοι μέτοχοι. Θα αγοράζουμε από Κωτσοβολο σε δόσεις και θα έρχεται στο λογαριασμό της ΔΕΗ  ή δόση στις ...Λοιπές χρεώσεις 

Επεξ/σία από miltostammy
Δημοσ.

Εριξα και εγω παραγγελια μητρικη cpu ram 800 skroutz τα φθηνοτερα και 575 απο κωτσο + 10 μεταφορικα. Αναμενουμε ειχαμε δεν ειχαμε το καναμε παλι το εξοδο μας. 

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...