Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Marios60 είπε

Τωρα για 5700χ λεει ειδική παραγγελία , να το στείλω ενδιαφέρεστε? Πιο πολύ για άκυρο το βλέπω βασικά αλλα πείτε μου . 

ενδιαφερομαι

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, man92 είπε

Realme 11 Pro+ 5G Dual SIM (12GB/512GB) Sunrise Beige 

ενδιαφερεται κανεις 1082/3  περιπου 360 το κομμματι η καποιο κινητο εκει περιπου 

Εγω αλλα βρίσκομαι Ρόδο

Εσυ σε ποια περιοχή είσαι;

Δημοσ.
16 minutes ago, original911 said:

Αν χρειαστεί εγγύηση αυτός που δεν είναι στο όνομα του η απόδειξη τι γίνεται; 

Το όνομα στην απόδειξη είναι εντελώς αδιάφορο. Εάν στο έκανα δώρο δεν θα είχες εγγύηση διότι το παραστατικό δεν είναι στο όνομα σου; ή εάν ήταν εταιρία και είχε πάρει 200 κινητά και σου έδινε αντίγραφο του τιμολογίου δεν θα είχες εγγύηση γιατί δεν ήταν σε εσένα; Η μόνη χρήση της απόδειξης είναι για την πιστοποίηση της ημερομηνίας αγοράς. Όλα τα άλλα στοιχεία αδιάφορα. Εκτός εάν είναι τιμολογιο και αφορά apple προϊόν που η εγγύηση πέφτει στον ένα χρόνο από τα 2.

• Thanks 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

433€ / άτομο (ΦΠΑ)

Ψάχνω άλλους δύο (αν κάποιος έχει και τιμολόγιο ακόμα καλύτερα)

για 

PANASONIC 42αρα OLED (panel ίδιο με την LG C2 42'') 

ή παρόμοιας αξίας προϊόντα (στα 650€~)

Screenshot_2023-11-04-22-34-35-000_com.android.chrome.jpg.e4c5a72b7fb28ac43606e4eba3ddcc29.jpg

(Κέρκυρα)

Ενδιαφέρομαι εγώ για αυτή την ψησταριά στα 639 https://www.kotsovolos.gr/kipos-ergaleia-spiti/psistaries-barbeque/psistaries-ugraeriou/243122-ψηστ-υγραεριου-napoleon-freestyle-365

αλλά είμαι θεσσαλονίκη

Δημοσ.

Εγώ ενδιαφέρομαι για αγορά ενός προϊόντος αξίας 799€ αν υπάρχουν άλλοι 2 για αντίστοιχη αξία ώστε να μας βγει 533€ στον καθένα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...