Προς το περιεχόμενο

KΩΤΣΟΒΟΛΟΣ "αχαστες προσφορες 2" 20:00-00:00 [ΤΕΛΟΣ]

scarface5323

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, JoannisV είπε

Έχει τον Ryzen 5900Χ 2+1 (στα 335 ευρώ) και έτσι βγαίνει 224 ο ένας που μου ακούγεται πολύ καλή τιμή μιας και ψάχνω να αναβαθμίσω σε ΑΜ4. Εναλλακτικά ο 5700Χ βγαίνει 133. Ενδιαφέρεται κανείς από Αθήνα/Αττική/Κόρινθο;

ενιαφερομαι για 5700x απο αθηνα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, Marios60 είπε

Ίσως να ενδιαφέρομαι για 5700x προτείνω να τον αγοράσει οποίος έχει περισσότερες θετικές αξιολογήσεις και να τον πουλήσει και δήθεν μέσω ινσομνια για κριτικές . Τριπλό κέρδος .

Κι εγώ ενδιαφέρομαι για 5700x αν μαζευτούμε τρία ατομα αλλα ειμαι απο επαρχεία. Αν ισχύει ακομα να συνενοηθουμε με pm

Επεξ/σία από CaseyBullitt

1 λεπτό πριν, CaseyBullitt είπε

Κι εγώ ενδιαφέρομαι για 5700x αν μαζευτούμε τρία ατομα αλλα ειμαι απο επαρχεία. Αν ισχύει ακομα να συνενοηθουμε με pm

Με 1ευρω γινεται αποστολη με Box now, απλα δεν ξερω την πολιτικη που εχουν εαν χαθει καποιο προιον στον δρομο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω ορεξη να ξοδεψω τα λεφτα μου, καντε προτασεις για να συμετασχω σε τριαδες.

ψηνομαι για την 57 g9 odyssey βγαινει 1666 η τριαδα μπορεις να βαλεις πληρωμη σε τραπεζα αλλα δυσκολο να βρω αλλους 2  

Επεξ/σία από gandalf21

Εκανα παραγγελια 3 πατινια Xiomi 4 με τελικη τιμη το καθενα 403€. Εβαλα πληρωμη μετρητα, ειναι 1208 ευρω. Πως γινεται πληρωμη με μετρητα για τετοιο ποσο; Δεν ειναι το οριο στα 500 για να χτυπησουν την μαυρη οικονομια;

21 λεπτά πριν, ioann1s είπε

PS5 Αθήνα παίζει να πάρει κάποιος 3 με τιμολόγιο και να βρεθούμε συνολικά 3 άτομα να εκμεταλλευτούμε το 2+1;

δεν συμμετεχουν οι κονσολες

15 λεπτά πριν, Theofilos.Bos είπε

Παίζουν κάποιες  κάρτες PlayStation network και plus σε 2+1

αξιζει ποσο βγαινουυν συνηθως στα πλαυστατιον days και στα black friday  ?

Just now, gandalf21 said:

δεν συμμετεχουν οι κονσολες

Ναι δυστυχώς το αφαίρεσαν.  Όταν πρωτομπήκα κατά τις 9-10 είχε αρκετές γύρω στα 600 με παιχνίδια μέσα/ χειριστήρια κλπ

1 λεπτό πριν, safridia είπε

Εκανα παραγγελια 3 πατινια Xiomi 4 με τελικη τιμη το καθενα 403€. Εβαλα πληρωμη μετρητα, ειναι 1208 ευρω. Πως γινεται πληρωμη με μετρητα για τετοιο ποσο; Δεν ειναι το οριο στα 500 για να χτυπησουν την μαυρη οικονομια;

θα στο σπασουν σε 3 αποδειξεις απο το να χασουν την πωληση το κανουν και τα μεγαλα καταστηματα :P

καμια καλη φθηνη καρτουλα για το δευτερο pc μου για 3 αδα? 

• Like 1
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...