Προς το περιεχόμενο

KΩΤΣΟΒΟΛΟΣ "αχαστες προσφορες 2" 20:00-00:00 [ΤΕΛΟΣ]

scarface5323

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Το οτι βγαζει αυτο το μονιτορ διαθεσιμο και σε καταστηματα αλλα μου λεει εξαντληθηκε στο καλαθι δεν το δεχομαι...... Κοτσοβλακας εισαι ομως και σε ξερουμε

https://www.kotsovolos.gr/computing/monitors/242299-monitor-msi-optix-mag342cqr-144hz-1ms-va

Κομπλε το βγαζει για 3x αγορα τρομερη τιμη. Με ψηνει ασχημα στα 346 που βγαινει το θεμα ειναι πως θα γινει η μεταφορα στα αλλα 2 παιδια. 

Screenshot_7.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Κομπλε το βγαζει για 3x αγορα τρομερη τιμη. Με ψηνει ασχημα στα 346 που βγαινει το θεμα ειναι πως θα γινει η μεταφορα στα αλλα 2 παιδια. 

Screenshot_7.png

Οπα τι αλλαξε? για να τσεκαρο και εγω. Το ψηνω παντως.

Για προχωρα το για αγορα, εμενα δεν το βγαζει καν στα μονιτορ 2+1 πλεων

Επεξ/σία από vaggos88

57 λεπτά πριν, JoannisV είπε

Έχει τον Ryzen 5900Χ 2+1 (στα 335 ευρώ) και έτσι βγαίνει 224 ο ένας που μου ακούγεται πολύ καλή τιμή μιας και ψάχνω να αναβαθμίσω σε ΑΜ4. Εναλλακτικά ο 5700Χ βγαίνει 133. Ενδιαφέρεται κανείς από Αθήνα/Αττική/Κόρινθο;

Ίσως να ενδιαφέρομαι για 5700x προτείνω να τον αγοράσει οποίος έχει περισσότερες θετικές αξιολογήσεις και να τον πουλήσει και δήθεν μέσω ινσομνια για κριτικές . Τριπλό κέρδος .

14 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

καταλαβα ....θα ψαξω απο αλλου καμια AMD και θα παρω οθονη τοτε 

Έχω δώσει παραγγελία από το προηγούμενο του Κώτσου την lg ultragear 24" αν ενδιαφέρεσαι. Αν έρθει ποτέ βέβαια . Βάλε και εσύ μια αντικαταβολή μπας και.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, gandalf21 said:

έχει μεινει τιποτα απο 4080 γη 4090 για αγορα τριαδα ενδιαφερομαι αμεσα αν θελει κι αλλος

Μια 4090...και μια 4080...

Επεξ/σία από Danterious

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...