Thanofski Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα , Θέλω να εγκαταστήσω ασύρματα (συνδεσιμότητα δηλαδή να πέφτουν σε κινητό ή υπολογιστή ) ηχεία σε ένα χώρο περιπου 80 τετραγωνικών. Δεν έχω θέμα να είναι μπαταρία είτε ρεύμα Σε πρώτη φάση ήμουν έτοιμος να παω σε edifierR1700 άλλα από ότι καταλαβαίνω πρέπει να υπάρχει φυσική σύνδεση μεταξύ των ηχείων με καλώδιο κατι που δεν με βολεύει https://www.skroutz.gr/s/5443078/Edifier-R1700BT-Aytoenischyomena-Icheia-2-Dromon-me-Bluetooth-66W-Zeygos-Kafe.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Καταλήγω εδώ με την προϋπόθεση ότι μπορώ να τα αγοράσω 2 και να κάνουν stack σε μια συσκευή έτσι ;; https://www.skroutz.gr/s/28056370/Edifier-D12-Aytoenischyomeno-Icheio-me-Bluetooth-Temachio-Kafe.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα watt και χρήματα ;;; Ευχαριστώ Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2023 από Thanofski
TopCLR Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 39 λεπτά πριν, Thanofski είπε Σε πρώτη φάση ήμουν έτοιμος να παω σε edifierR1700 άλλα από ότι καταλαβαίνω πρέπει να υπάρχει φυσική σύνδεση μεταξύ των ηχείων με καλώδιο κατι που δεν με βολεύει Τα R1700 έχουν σύνδεση bluetooth. Μόνο ρεύμα χρειάζονται. Αναφορά σε κείμενο Bluetooth Connectivity for Seamless Audio Streaming Bluetooth V5.1 features strong resolution, stable transmission, low power consumption, and wide purpose of use, delivering high-quality audio experience. Το αν κάνουν για την δουλειά που θέλεις δεν το γνωρίζω.
Thanofski Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, TopCLR είπε Τα R1700 έχουν σύνδεση bluetooth. Μόνο ρεύμα χρειάζονται. Το αν κάνουν για την δουλειά που θέλεις δεν το γνωρίζω. Επειδή τα είδα κ από κοντά κ το ίδιο Μ είπε κ υπάλληλος άλλα κ το διάβασα από άλλους χρήστες το ένα από τα δύο υποστηρίζει Bluetooth και δεν υπάρχει τροφοδοσία για το δεύτερο ηχείο ούτε έχει μπαταρία .το λογικό είναι να πρέπει να υπάρχει καλώδιο μεταξύ των δύο ηχείων... Εκτός αν τα έχεις κ είσαι 100%σιγουρος😋
Λύση @topos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 On 04/11/2023 at 13:20, Thanofski said: Επειδή τα είδα κ από κοντά κ το ίδιο Μ είπε κ υπάλληλος άλλα κ το διάβασα από άλλους χρήστες το ένα από τα δύο υποστηρίζει Bluetooth και δεν υπάρχει τροφοδοσία για το δεύτερο ηχείο ούτε έχει μπαταρία .το λογικό είναι να πρέπει να υπάρχει καλώδιο μεταξύ των δύο ηχείων... Εκτός αν τα έχεις κ είσαι 100%σιγουρος😋 Εγώ τα έχω και είμαι 100% σίγουρος ότι το ένα με το άλλο πρέπει να είναι συνδεδεμένα με καλωδιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα